Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

vedmid

та. Тре запитати де їх зустріти, а потім запитати шо вони хочуть побачити. І будим їх водити туди сюди туди сюди. :twisted: .

А якшо серйозно то ше часу а часу. В четвер то вже всьо остаточно вирышимо.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Гість Mark
Mark

здоров! То ти приїжав на зеленій 2105 ?

угу я.

Читав коменти людей які мають приїхати до Львова,і я так поняв що вони хочуть культ-програму.

Пропоную такий варіант- Спочатку в Картопляну хату(на Січових стрільців), Укр кухня+ціни вроді нормальні, а с дороги вони 100% голодні будуть.

Далі десь оставити машини і в Арсенал, далі вверх на Високий Замок(полюбас треба),мимо Порохової вежі.

Якщо вони будуть пару днів тоді можно взяти собою літрів 2 :D ,знаю точку де на високому замку можно накрити поляну і щоб не мішали.

А далі як їм сили хватить, Площа ринок, а шоу "Чий батя має саме більше лаве на тюнінг моєї машини" це реально запасний варіант).Так же можно заїхати в Парк Культури, поганяти на атракціонах, ну дєство ви скажете, і що, тіпа нікому відірватись не хочеться щас. І в кінці на Повітряну пофоткаємось, поганяти можно.

Поділитися повідомленням

Mark

Ровенские будут только один день в субботу 19-го. К сожалению у всех не получается на два дня. Программа мне нравится :)

Поділитися повідомленням

almaz

Как уже упоминал я и К-452, это сааааамый запасный вариант..

emma ukraine - это для нас событие и то имхо мне там не интересно.. вот была б автоэкзотика... но во Львове есть и так много чего более интересного

Поділитися повідомленням

Mark

та тобі можна бути екскурсоводом!

VETERAN

Скільки коштує той вал від Ниви "Тайги"!

А то я ним заразився, хочу поставити!

Поділитися повідомленням

Не знаю. Спитай на базарі. Я його купував десь років 5 тому. Він ходить набагато довше.

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Можна було б пройтись підземелями Львова, в костелі Єзуїтів є екскурсії платні, я був там 1 раз колись і море вражень, але хз які там ціни зараз і скільки чел треба групу. Підземний Львів це щось. С понеділка раді цікавості схожу спитаюсь і відпишу.

P.S 2 vazik_lv

В мене в універі, ще на 1 вищій, був предмет Львовознавство)) тому я знаю багато чого цікавого про Львів,всі цікаві місця.

Поділитися повідомленням

Mark

А вот про подземелья это интересно - бывал только в Луцке в иезуитском подземелье. Хотя если будет такая погода как сегодня то лучше бродить сверху :)

Поділитися повідомленням

vazik_lv

так ДЯКОЮ один правда наврядчи підлягає відновленю але в мене один був , залишилось відполірувати і до першого снігу мона кататись з ними ! 8)

Поділитися повідомленням

vazik_lv

шоб непортились від всякої хімії на дорозі і вмене зимовий диск один від зубили а там нема крвплень під ковпак !

Поділитися повідомленням

Fani

может мне и бампер отполеруешь???

А то самому впадло....

могу подогнать зеркало (хром)

Поділитися повідомленням

могу подогнать зеркало (хром)

що хочеш за нього? і в якому воно стані?

Поділитися повідомленням

CheZZ

немного полернуть нуно (в гараже долго лежит и 30 лет на машине)

если не забуду возьму, а там договоримся...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз