CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 CheZZнемного полернуть нуно (в гараже долго лежит и 30 лет на машине) если не забуду возьму, а там договоримся... ок, але я буду у Львові десь через 3-4 тижні - якщо воно у тебе ше буде до того часу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 CheZZ коли ти вже до нас повернешся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 CheZZ коли ти вже до нас повернешся? у жовтні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 Bratik можно фото зеркала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 як покатушки? в четвер треба то всьо рішити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 vazik_lvРВ- 300 грн. Непоняв?????? vedmid А що за покатушки? slim А звідки та фотка? А то шось в мене на сайт не заходило пару днів і бачу що багато чого пропустив! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 vazik_lvРВ- 300 грн. Непоняв?????? РВ=РаспредВал. Видимо речь идёт о распредвале от Нивы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 SLIP АААА!!!!! мммм І хочеться, і колеться!!! Срочної потреби в заміні нема! Добавлено спустя 9 минут 9 секунд: А які покатушки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 slim_painter Слухай, а що означає та фотка? То, здається, коло Личаківського цвинтару? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 Викладу тут етапи з змагань ЕММА Посетителям выставки будут представлены лучшие тюнинг-проекты Львова, Украины, СНГ. Пройдет финал соревнования по тюнингу, автозвуку и ЕММА-Racing. Также посетителям будут представлены красочные ДЕМОКАРЫ, аксессуары, выставка допоборудования, вся автопресса Украины, конкурсы, шоу, музыкальные исполнители. Пройдут соревнования по скоростному маневрированию (европейская номинация ЕММА- RACING). Публике будет представлено мотодвижение Закарпатья: эксклюзивные, тюнингованные чопперы и байки. Каждый посетитель сможет почувствовать себя фотографом на фотосессии моделей агентства "Katrin". Во время проведения выставки для участников и посетителей, будут играть: Группа "Вушка", Dj Magic, Группа "Калыч Блюз", Дядя Игорь. Demoauto - демонстрация тюнинга и отдых на весь день! Расписание соревнований. 18.09.2009 c 12:00 - Монтаж экспозиции; с 15:00 - Заезд фирм и автомобилей участников выставки и соревнований; с 19:00-22:00 - Закрытая вечеринка для участников соревнований, судей, участников выставки, представителей СМИ; 19:00 - Выступление Дяди Игоря; 20:00 - Банкет; 21:00-22:00 - Дискотека, "Lazer", Dj Magic. 19.09.2009 7:00-9:00 - Заезд автомобилей на площадку; 9:00-21:00 - Начало судейства участников соревнований, конкурс "Супер Мото"; 10:00-11:55 - Музыка, Dj Magic, фотосессия с моделями "Katrin"; 12:00-12:30 - Официальное открытие; 12:30-13:30 - Исполнение Оркестра; 13:30-14:00 - Розыгрыш призов зрителям, знакомства BOYS & GIRLS; 14:00-16:00 - Фотосессия с моделями "Katrin"; 16:00-16:30 - Розыгрыш призов зрителям, знакомства BOYS & GIRLS; 16:30-18:00 - RedBull Party; 18:00-19:30 - Группа "Калыч Блюз"; 19:30-20:00 - Розыгрыш призов зрителям, знакомства BOYS & GIRLS; 20:00-21:00 - Группа "Вушка"; 21:00-22:00 - Дискотека "Lazer", Dj Magic; ЕММА-Party — Брюховичи. 20.09.2009 7:30-8:30 - Слалом (в Брюховичах); 9:00-17:00 - начало судейства участников соревнований , конкурс "Супер Мото"; 10:00-11:30 - Dj Magic, фотосессия с моделями "Katrin", конкурс "Супер Мото"; 11:30-12:00 - Розыгрыш призов зрителям, знакомства BOYS & GIRLS; 12:00-13:00 - Замеры ESPL; 13:00-14:00 - Dj Magic, фотосессия с моделями "Katrin"; 14:00-14:30 - Розыгрыш призов зрителям, знакомства BOYS & GIRLS; 14:30-15:00 - Замеры звукового давления в категории Racing; 15:00-16:00 - Леди-Лига; 17:00-17:30 - Награждение победителей конкурса знакомств BOYS & GIRLS; 17:30-18:00 - Награждение победителя "Супер Мото"; 18:00-19:00 - Награждение участников; 19:00-20:00 - Выступление Группы "Калыч Блюз"; 20:00-21:30 - Выступление Группы "Вушка"; 21:30-22:30 - Дискотека "Lazer", Dj Magic. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 slim А звідки та фотка? slim_painter Слухай, а що означає та фотка? То, здається, коло Личаківського цвинтару? так, це зліва від личаківського кладовища, так зване Марсове поле! але справа не в тому. просто гуляв там, йду і дивлюсь, а то просто бомбезна!! РІВНА!!! площадка викладена бруківкою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! короч, я шарю шо то не можна, я шарю шо то і не етично впринципі, ну але хто зрозумів хід моєї думки, то зголошуйтесь! а хто хоче поговорити типу нафік то тре, чи вас посадать, просто не тратьте час і форум на флуд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 Можна було б пройтись підземелями Львова, в костелі Єзуїтів є екскурсії платні, я був там 1 раз колись і море вражень, але хз які там ціни зараз і скільки чел треба групу. Підземний Львів це щось. С понеділка раді цікавості схожу спитаюсь і відпишу.P.S 2 vazik_lv В мене в універі, ще на 1 вищій, був предмет Львовознавство)) тому я знаю багато чого цікавого про Львів,всі цікаві місця. А що там про підземний Львів? Щось тихо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 18:00-19:30 - Группа "Калыч Блюз"; Калыч шарящий чувак, но врядли удастся послушать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 15 вересня 2009 Короче народ інфа по підземелях Львова і вчасності Костелу Єзуітів.Екскурсія коштує 60 гривень за групу(до 9 чоловік) + с кожного ще 6 гривень(дорослі ,студентам дешевше),тобто в сумі по 15 грн за людину.Треба в разі чого занести в пятницю завдаток,пару гривень(20 кажись) і в суботу на 15.00-17.00 сбор.Якщо скинути по 20-22 грн то це +підзмеля "Аптеки"(я там колись був,ваще супер).Якщо вас зацікавить ця пропозиція то можн буде в Четверг це обсудити на сходці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 Так кто то подобьет сегодня план? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 план ми підіб"єм завтра ввечері на сходці, і після того напишем Вам!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 yan_kos план пробєм на суботу :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 yan_kos много авто магазинов, это митсубиси, форд, ауди и т.д. ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 Хто завтра буде 100% ???????????????? :roga: Кого не буде, ...... :sla: :sla: :sla: :sla: :sla: ггггг Ш-У-Т-К-А Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 Я может буду........ Может новенького привезу...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2009 О, доречі і в мене має бути новенький! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2009 я там відписався в темі - на всяк випадок телефон закинув сьогодні не зможу приїхати тому: як визначитесь або якщо годинка зміниться (я написав орієнтовно на 9:00) - повідомте відзвоніться якщо якісь глобальні питання в касі 170 грн прохання: на суботу на ранок візьміть гроші щоб позакривати борги і було за що організовувати наразі пока - чекаю дзвінків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2009 Я скорше за все знову спізнюся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2009 я взагалі сьогодні не зможу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2009 EMMA РУЛИТЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах