CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 А відколице в 17-ть видають права ? c**а, я провтикав глянути рік :oops: ще рік чекати.... а було б реально подвійне свято... Може йому в свідоцтві про народження дещо підмалювати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 тихо ша мені видають в 17, але дійсні вони з 18, як говориться хоть шось :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 almaz Ти полюбому не відмажешся!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! З тебе бальшой шашлик :D . Шо там ви льотали чи нє ? Бо я зараз навіть немаю часу в нет зайти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Masterio а куда від вас дінешся, але тоді коли я вже получу права Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 скоро сніг!!! :twisted: вже всі біблію дріфта скачали? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 slim_painter Я інше передивився ! :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 і шо ж? часом не "уроки екстремального водіння Циганкова" ?! доречі тож класна штука! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 фєєєє, воно всьо нудне.....як таке мона дивитися? :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 slim_painter воно Ксю то тільки дивитись нудно а в житті дуже круто неріальний адреналін ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 ну в житті то та, але на відео...... фєєєєєєєєєєєєєє......... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Здоров народ :D . Всі живі здорові?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 vaz_-_2105 Здоров вроді всі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 ну а куди ми дінимся? всьо звичайно гуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Ну то вже радує, ато наслухаєшся новин, аж не хочеться нікуда йти. Добавлено спустя 1 минуту 30 секунд: Я вчора так себе погано почував, що навіть за комп не сідав. А ви як вчора провели час??? Добавлено спустя 11 минут 9 секунд: А де всі?????????? Народ Ау-у-у-у-у :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 скоро сніг!!! вже всі біблію дріфта скачали? з суботи потепління і дощик :frfr: Добавлено спустя 2 минуты 33 секунды: А де всі?????????? Народ Ау-у-у-у-у Ми тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Майже. сижу, дивлюсь на монітор, а там ніхто не пише не дають про себе знати. Чи то через то що я новий?????????? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Майже. сижу, дивлюсь на монітор, а там ніхто не пише не дають про себе знати. Чи то через то що я новий?????????? неа, тож не чат і не аська, Ми тут задоволення розтягуєм у спілкуванні і так вже 97 сторінок тягнем Глянь скільки наших зара вконтакті сидить :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 А як глянути??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 А як глянути??? зареєструйся на: Посилання по ніках всіх знайдеш, групу vaz2101 теж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
віталік 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 всім привіт а я вперше в клубі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 віталік і тобі привіт! підтягуйся на зустрічі і там вже познайомимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
віталік 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 а де відбуваются зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Привіт всім новеньким!!! Підтягуйтесь всі на зустрічі! Я (може) також вирвусь, якщо встигну. Завтра знову їду, якщо випустять і впустять. Мене вже дістали ті "якщо" - ніколи не можеш бути певним. :o Не забувайте мене :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Зустрічі ВАЗоводів відбуваються кожного четверга, на вулиці Окружній 57а біля магазину "Пан спортсмен" о 19:00. чекаємо всіх бажаючих !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 якщо випустять і впустять. наші то випустять напевно, їм пофік, а от вже там не захочуть пускати, бо типу в нас самий заражений регіон і будете між кордонами двох держав :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах