CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Не забувайте мене не забуваєм!!! Добавлено спустя 3 минуты 20 секунд: а де відбуваются зустрічі а чого кислий смайлик??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Всім хальоу Як ся маєте? Хто має бажання, пліз, поскидайте номери аськи, мені здається шо так папроще спілкуватись :D Ось моя 475569721 Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 Зустрічі ВАЗоводів відбуваються кожного четверга, на вулиці Окружній 57а біля магазину "Пан спортсмен" о 19:00.чекаємо всіх бажаючих !!! Заговорив той що регулярно ходить на pecnhsxs/ :cccc6: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 Всім хальоу Як ся маєте? Хто має бажання, пліз, поскидайте номери аськи, мені здається шо так папроще спілкуватись :D Ось моя 475569721 Дякую полистай пару сторінок назад, ми там якраз писали всі хто мають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 коли в нас так буде Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 Ну якщо так прикинути то нас тоже добре є. Проблема тільки щоб зібрати всіх одночасно і замутити фотку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 ого, один вечір не побула на форумі, а вже стільки новеньких поназбирувалося :D тре іти в четвер і зі всіма знайомитися Добавлено спустя 54 секунды: Проблема тільки щоб зібрати всіх одночасно і замутити фотку) збирайте всіх, а фоти я мучу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 ти мене вмовила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 Андрій icq 408532532 Добавлено спустя 1 минуту 43 секунды: У меня четверг под вопросом.... За начальника остался . Теперь работать надо. :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 За начальника остался начальники якраз менше всіх мають працювати! коли в нас так буде певно знов не раніше дня народження копійки :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 CheZZ Вроде я и за начальника, но один остался. Даже напрячь некого. Добавлено спустя 2 минуты 54 секунды: Форум закрыт на карантин???????????????????????????????????????????????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 Форум закрыт на карантин? шо ти маєш наувазі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 slim_painter как в фильме " И ТИШИНА....." Тихо тут... Почти нет не кого, даже почитать нечего... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 Доречі 98 сторінок досить сильний показник активності форума)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Доречі 98 сторінок досить сильний показник активності форума)) Верняк! :D Хто завтра планує бути??? Де знов Ведмідь пропав - впав в зимову сплячку??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Якщо ніц не станеться то я завтра буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 І так народ ми до четверга маєм настрочити 100 сторінок. Буде повід чого святкувати.! :D Ви скажете чи нє ? ви тоді катались як домовлялись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 тишина??????? якщо вже я тут є, то знач форум цікавий і тут явно не тихо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Треба завтра буде обговорити можливість виїзду в Брюховичі, на цих вихідних.Бо, с таким холодом адцким, чую буде скоро сніг. Masterio ти там казав маєш лису ризину? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Mark На вихідні обіцяють потепління і дощі , думайте в суботу працюю в неділю вихідний ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 на неділю краще, мені лічно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 бідні мафинки :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 бідні мафинки чого??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Потепління кажеш Хоча чого, дощ ето тоже норма) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Mark Якщо ніц не станеться то я завтра буду Машина точно не подведёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах