Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Недали нам толком покататись, з тими учініками то ужос :crazy: ну відпразнували то сильно сказано і без Ксю було скучно :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Fani Понятненько.. А я вчера отпраздновался, что к обеду еле отошол Так что извеняйте за отсутствие... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Чекаєм відео) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 і хоть якіхось фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 :cry: :cry: :cry: і мені без вас так скучно було...я так хотіла поїхати, цілий тиждень того чекала..... :cry: :cry: :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 Те що у мене получилось: Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 До вашого колективу прогульщиків приєднався і я :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 CheZZ А відео слалома немає часом?) А то відео якесь слабе получилось,я тут даже резину не накачав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 відсвяткували дуж зачотно!!! :silly: накатались МЕГО А моя Ксюска на другий раз вимикає тел і ми їдем :D відео обробиться і буде! фоток нажаль нема... :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 :cry: :cry: :cry: на наступний раз, приїжджаємо аравою до мене і просимо мою маму, щоб пустила мене :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 AngEvil та ми тебе просто всі викрадемо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 slim_painter ну ти жжош! молодець! так тримати! сорі шо так пізно приєхав... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 AngEvil будет как в "кавказкой пленнице". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2009 AngEvilта ми тебе просто всі викрадемо Я ТОБІ ТАК ВИКРАДУ!!! :cccc2: :cccc2: :cccc2: :cccc2: :cccc2: :cccc2: :cccc8: :cccc2: :cccc2: :cccc2: :cccc2: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 Mark як їздити по Львову на колесах з 3,0атм? :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 Упс , добре що нагадав, треба піти здути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 :D :D :D *** треба робити машину... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 Saba2106 во-во! як там 15число?! маюнаувазі Калуш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 нє-нє-нє, викрадати мене не треба просто всім дружньо приїхати і попросити, щоб мене відпустили :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 AngEvil А прикинь як кульно буде виглядати, коли приїде цілий клуб, стане під вікна і хором- "Тьотя (імя твоєї мами) відпустіть Ксюху з нами погуляти.Ми обіцяємо привезти її вчасно.Чесно чесно" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 тоді вже точно відпустить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 Тоді рішено, так і зробим :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 ми вам в залог лишем чийсь паспорт :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 almaz твій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 almaz угу твій, закордонний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах