CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Машинка вже так не тупить, карб і клапана взяв до уваги і в недалекому майбутньому треба буде зайнятись тим ділом. Але є така проблемка: при включених наприклад габаритах чи навіть без, вмикаючи поворот чи просто гальмуючи гасне магнітола - виключається, а потім знов вмикакається, що за хрень??? типу скачок напруги чи щось таке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Але є така проблемка: при включених наприклад габаритах чи навіть без, вмикаючи поворот чи просто гальмуючи гасне магнітола - виключається, а потім знов вмикакається, що за хрень??? типу скачок напруги чи щось таке У мене схожа проблема була. Як виявилось замість запобіжника на 16А стояв на 8А. Після заміни все стало нормально. Звідки береш "+" на магнітолу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 У мене схожа проблема була. Як виявилось замість запобіжника на 16А стояв на 8А. Після заміни все стало нормально.Звідки береш "+" на магнітолу? завтра гляну на запобіжник, дякс! а звідки плюс - без руля, попередній власник ше мутив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 slim_painter, якщо потім тобі на Коротку то я би тебе підвіз, зря б не гнав машину так прийдеться і зробити, падаю в пасажири до тебе. сьогодні поїхав на розвал і ніц не зробили(((((( Mark, Fani, CheZZ, наклейки вже в мене) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 slim_painter, тоді в 21.30 буду біля тебе, потім на Широку корєша заберу і на Північну. Як буду виїжати передзвоню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 є така темка Посилання заходьте - відпишіться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 травня 2010 народ! були вже не раз говорили, але до діла так і не дійшло. може нам зібратися і поїхати на квест!? цієї п"ятниці буде зелена гра, причому видаються одразу всі завдання, для новачків якраз такий варіант суперовий! Марк казав шо може бути водієм. давайте поїдем разок! мої знайомі які давно грають і не пропускають жодної гри, пообіцяли шо пару завдань нам ше допоможуть))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 травня 2010 я за, только как я ночью домой попаду? где и когда встреча и что брать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2010 скіки грошей треба, я би можливо теж поїхав з вами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 Ви тік мені наперді скажіть коли і де, в мене тіпа тоже плани можуть бути якісь, прост щоб не було,-Марк через годину гонка, будь там то)))) Да я чув треба людину с ноутом в екіпажі, щоб дивитись підказки в неті, хфанарік, і фотік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 ААААААААААААААА беріть мене ше, вже давно хотів взяти учась!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 ноут не є обов"язковим. головне мати карту вулиць хорошу, а краще дві на банду. ціна цієї гри 200грн. найдешевше шо буває) і кожному по ліхтарику. ну що ж, команда п"яти вроді є. тепер тіки питання за Марком чи він чохе і чи може а то ми ось без нього не гарно рішаєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 (змінено) Дак я вроді сам запропонував, витягнути клуб на квест Скинем грн на участь, і го. Тік у мене тут проблемки чуть є, і хз чи зможу втикати на форум, тому як зареєструєтесь мені скажіть коли і як(МТС і Лайф весь час OnLine ) P.S Ще б правила втикнути десь 2 P.S Крута кнопка появилась,-"Шпасібо")))), правда форум після нього інакший стає)))) Змінено 5 травня 2010 користувачем Mark Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 я на пятницю -1, нажаль. Я в Карпатах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 травня 2010 а я там вже давно зареєстрований є)))) "скажені равлики":multi::multi: я сподіваюсь, вам підходить така назва правил особливих ніяких нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 травня 2010 можу замість саби - на котру годину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2010 slim_painter, Так може давай перше зіграєм в дозор????? Там гра безплатна..... А потім можна буде і на квест пхнути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 7 травня 2010 Masterio,давайте краще візьмем шмалі і поїдем в Політеховскі абщаги до дєвах, екстрім вроді тойже зато с задоволенням ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2010 Mark, ....... А чо вчора було так багато народу шо вчора за свято було а????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2010 сори нет не работал, как там квест??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 Я смотрю флудить уже все перестали, В четверг братки остановили, минут 40 мозг мне парили. Я записан в тех паспорте, а они пробили по своей базе, а меня там нет (по их словам потделка документов и управлять этой машиной я не имею права.) Н благадаря знакомым на волыни, отпустили, денег им так и не дол, а видно что хотели.. ВОБЩЕ МЕНТЫ ОБОРЗЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 Bratik, от п..аси , видно лаве на відпуск збирають . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 Fani, так я их розговор услышал - Он чего то нарушил? - нет. - А почему? ну прям анекдот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 Bratik, запис інших людей в техпаспорт відмінили і анулювали старі записи. Тому тебе і трясли. Тепер треба робити доручення і оформляти техталон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 VETERAN, Нутак вони дають дупля шо то небуло сказано по новинам і т.д. , Я наприклад чув шо неможна зара вписувати , а так як мене вписали вже давно хай сосуть лапу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах