Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Masterio, ти вже тройку зробив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 _ANDY_, Та нє мені не горить, я просто дав один з варіантів. Saba2106, ше нє!!!!!то я до Ниви хочу замутити. Ну тоді народ сьоня на окружній на 19:00. _ANDY_, Та нє мені не горить, я просто дав один з варіантів. Saba2106, ше нє!!!!!то я до Ниви хочу замутити. Ну тоді народ сьоня на окружній на 19:00. _ANDY_, Та нє мені не горить, я просто дав один з варіантів. Saba2106, ше нє!!!!!то я до Ниви хочу замутити. Ну тоді народ сьоня на окружній на 19:00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 VETERAN, 24 приехал с Одессы, а 25 урулил на Ковель, ТО проходить. Но пока туговато пролучаеться, как приеду отпишусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 Постараюсь сьоня бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 LordMarko, Що значить "постараюсь"? Диск не брати? Чи постаратись взяти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 планую бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 \\:(// Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 класно вчора посиділи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 угу, прикольно було І народу зібралося багато Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Ну то як , збираємся завтра в _ANDY_ ? десь на 12:30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Дето так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Завтра велике релігійне св'ято - сусіди заплюють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 А ми стукати не будем , Зберемось пива-квасу попєм ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Fani,пиво ета харасо)) Буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 50\50 шо буду...возвоню Анді тобі зранку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2010 Завтра велике релігійне св'ято - сусіди заплюють. В нас чуть не кожент день-релігійне свято. Мені в вівторок в мрев, такшо гальма мають бути полюбе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2010 Завтра планирую быть дома ТО в пролёте, позвонят, передадут, настроене ноль. меня не трогайте ибо нагрублю, сижу в интернет кафе. Достали бюракраты. как там наша новая машина в клубе??? ТО ИТОГО ГД-Е-ТО 1100 - 1200 БЕЗ мед довидки нахер мне та копейка???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2010 Бачиш? Водити копійку - це тобі не в армії служити - для цього треба бути здоровим! Не розстроюйся. Все якось уляжеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2010 Bratik, то шось дуже дорого, за ТО. В тебе довідка є? Постараюсь помогти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2010 Bratik, бачу там пи***ть і не спловують, то майже в ціну переоформлення? кожен раз переконуюсь що вірно зробив коли переоформив машину - вона в мене десь в районі була оформлена Saba2106, то не у львові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2010 Saba2106,великеее дякую за калян, вчора так файно подиміли з Мастеріо і Грубим))) а мята ващє супер пішла кстаті) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2010 LordMarko, Шо шо а вчора реально прікольно посиділи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2010 LordMarko, Masterio, та нема за що vedmid, а де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 Народ є пропозиція цього четверга провести зустріч в Брюхах!!??? хто як на то дивиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 Першочергово ЗА!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах