Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 Можна але незнаю чи на машині буду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 вопшето можна але як не буде дощу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 В четверг не буду, у малого днюха, Талон передадут в пятницу (кстате где чешское пасольство), уточню, что 1200 машина и прицеп. Посольство нашол, рядом с Окружной, Всем спасибо за сопереживание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Всім, прівєт!!! Давненько я пропадав! Маю трошки запари, як тільки розсмокчеться, так зразу і заскочу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 vazik_lv, Bratik, Чекаєм на зустрічі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Fani, Соскучился? Может на следуйщей неделе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Дякую! Може тоже, на наступному тижні!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 то що там в четвер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 мене не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2010 Всім здоров!!! Я також пас, йду на днюху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 (змінено) Ну так чьо, ми сьоня кудась здибаємось? Чи як завжди квас на окружній?) Bratik, Помню ви казали що маєте полувісь, в норм стані, чи це ще так? Якщо в реалі вона нормальна я би купив її сьоня Змінено 2 вересня 2010 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 хто має старі радянські амортизатори візьму в подарунок або за пиво чи за гроші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 LordMarko, помниться в тебе були злизувачів копмлект і підкрильник передній лівий може візьмеш на зустріч я так розумію в сьомій на окружній? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 slim_painter, Тобі на прокачку ? Якшо так то домовимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 Їдем в Брюхи!!!!!!!!! Марк я тобі візьму два лисака!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 Masterio, Тоді марк на 19:00 буде в брюхах . Може мене де підбереш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 Так в брюхах чи на окружный? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 guf, Думаю пару людей буде в брюхах і можливо хтось на окружній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 ,бла...я хз....напевно в брюхах буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 Fani, Лапай номер Грубого звонися з ним може він тебе підбере...0964580816. Я їду в БРЮХИ і Маркові беру два колеса, такшо Марк в тебе нема свалу!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 (змінено) Фотоотчёт "Брюхо" " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Классно отдыхнули,.. Змінено 2 вересня 2010 користувачем guf Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 LordMarko, звони, заберай. можно завтра, но только ближе к обеду, (еду в школу, потом на Антоновича за талоном ТО) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 Сьоня всьо пройшло на УРА ))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2010 Якби не дождь... кароче.. хлопці.. рішив із своєї кіцюні зробити ласточку...Підскажіть хто шо може продати\де дешевше купити\де якісніше... Обесшумка - шумо-вібро! Торпедо від бмв Е36 в крайньому випадку Е30. Підсвітка - різні діоди в салон\габаріти (радіобазар напевне) Чехли - на сідушки Потолок - новий.. а то старий ппц закоцаний Бампера - не знаю які краще... 2105-7... Решітка - радіаторна...напевно така як у ведмідя Замок - задня права дверка Підфарнікі - ну габаріти\повороти. Ремонт рульової колонки і ходової (ричаги шатаються) Вакуум на тормоза Електронасос з бачком для омивача... в мене нанос ручний.. біля педаль. + гітару напевно тре міняти...в мене 2х ричажна ------------------------------ Наперед дякую всім за допомогу... має бути супер лялька.... по мотору і тп покращень думаю не треба - і так всьо вроді ок.. ремонт недавно капітилився... редутор не гудить... коробку перебрав 1 тисячу км назад....Обішлось не дешево - 1000 грн.. так шо думаю остальне всьо - ок буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2010 Хлопці, замутіть мені 2 наклейки 1. 2,4х30см на лобовуху 2. 7.8х59см на заднє Або запропонуйте краще варіант. За лаве і тп договоримся...=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах