Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Хто ыде на машины, а хто пасажиром? Шоб не ъхали всы на машины... економыя бензину - скидуемся. В машины 4 чела - дылим бенз на 4... Якшо я буду - то тыльки на машины.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

guf, ми їдем на Ведмедя (це 100% ) і моїй( якщо народ доберем). Пасажир Фані, Ведмідь ще бере дівчину. Якщо Чезз буде тоді ще+ 1-2 пасажира

VETERAN, з маршрутом думаю проблем не буде, попробуєм в Саби вицепити точні координати, накрайняк Google Maps :multi: С їжею і іншим кіпішнем в дорозі. Розібивати палатки будем взалежності від обстановки, але так щоб краєвид норм був+ вітру не було).

Особисто я беру палатку на 2-3 людини, спальник, воєнку,берци, бушлат, бо чую холодно може бути, плащкидку від доща ну і щось на согрєв)

Ще є 3 варіант с машинами, всі крім нас 3-4, забють на поїздку, і ми повалим на Ведмедя машині, як завжди шикарно відпочинем і відірвемся, закинем фото звіт, в якому потім відпишуться,-"Класно, жаль Я не зміг"

Чую що швидше всього так і буде

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

VETERAN, я пока не во Львове, буду 24 с утра

LordMarko,

уже пишу

"Класно, жаль Я не зміг"

Поділитися повідомленням

У мене, на даний момент, нема палатки, спальника і матраца. Бажання,машина, газ і бензин в наявності. :bk:

Поділитися повідомленням

Я щас збираюсь за палаткою, якщо спальник буде запасний в друга то візьму, а там кому треба буде то дам. Палатка паходу на 2 місця, але може вроді на 3 даже , вечером буду бачити.

А те що машина гуд то це класно, бо на моїй їхати задорого обійдеться, бензи спалю багацько, да і взяти зможу лиш 2 людей з мінімальним грузом в багажник, інакше буду стабом і вихлопом асвальт рити)

Поділитися повідомленням

Хер його знаэ...коли ви збираэтесь ъхати? Зара рублыв нема....сумнываюсь шо шось вийде...а вот зустрыч в четвер - 100%%%% БУДУ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Уже за---ся пропускати...хоч раз тре..

Поділитися повідомленням

Познакомился сегодня с "Одеситом",он был в Белгороде на гонках,я на них не попал, когда приеду в Львов скину фотки машины.Прикольная копейка, Марку есть чему поучиться :)

Поділитися повідомленням

VETERAN, якщо не важко, зможете на ЧТ записати фотки які Ви зробили, на CD-R ?

P.S Як ви сі там сямаєте всі?) Як здоров'ячко після відпочинку?) Я сьоня ледве спав, тіло горіло вогнем, сьоня після обіда тіло потемнішало і біль ушла, на завтра думаю ващє пройде) Саня напевно бідолаха страждає ужс як, він саме сильніше закоптився зі всіх нас))

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Постараюсь. Тобі в повному форматі, чи трохи зменшити? Дуже багато пам'яті займають, намучився, поки закинув у нет.

Поділитися повідомленням

Дак закинь на флешку.... жалко дисків на таку фічу... а марко потім собі хоть на ленту магнітну запише)))

Поділитися повідомленням

Шо там чути за четвер , десь чув розмови за шашлик і все затихло :bw:.

Поділитися повідомленням

Я би не проти саслика... да лаве.......на 0.... НО в четвер постараюсь бути !!!!!!!!! Якщо не буду - пля....буду злий))))))

Поділитися повідомленням

guf,з флехою часу купа піде, не меньше тижня.Тобто Я маю її принести завтра, Ветеран запише її тоді аж на слідующий четверг....а так запише на балванку і всі діла)

VETERAN, дякі, з мене квас):az: Запишіть як вам зручніше буде, маєте повний розмір кидайте повний)

Поділитися повідомленням

Агов!!!

У львові хтось є?

Завтра зустрічаємось? Де?

Братік з Одеси так часто і голосно кукурікав, а тут захрип - зовсім не чути. Злякався шашлика?

Поділитися повідомленням

Наразі виходить шо так , як хтотось чогось цікавішого не запропонує :-)

Поділитися повідомленням

А я би поїхав до Енді в гараж:ah: думав може сигнал зроблю і сіліконом залию лобове.А там вже би мені хтось поміг...

Поділитися повідомленням

Masterio, В принципі можна і в _ANDY_ якшо він не проти ? Але тоді збиратись тре раніше бо роботи не мало !

Поділитися повідомленням

Раніше не вийде, бо я на роботі до 17:30, потім в зал на сихів

потім на личаківську в гараж, то є шо каататися по місту

Я ненаю чи на 20 00 встигну навіть, тому і писав що запізнюся. А от в суботу буду цілий день в гаражі, кому треба щось поремонтувати - заїзджайте. Яма є, якщо шо... Гуртом буде веселіше)

Masterio - якщо то срочно то мона завтра в гаражі, на 20 00, напиши сюда або в приват

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз