vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2010 Якби не дождь... кароче.. хлопці.. рішив із своєї кіцюні зробити ласточку...Підскажіть хто шо може продати\де дешевше купити\де якісніше... Обесшумка - шумо-вібро! Торпедо від бмв Е36 в крайньому випадку Е30. Підсвітка - різні діоди в салон\габаріти (радіобазар напевне) Чехли - на сідушки Потолок - новий.. а то старий ппц закоцаний Бампера - не знаю які краще... 2105-7... Решітка - радіаторна...напевно така як у ведмідя Замок - задня права дверка Підфарнікі - ну габаріти\повороти. Ремонт рульової колонки і ходової (ричаги шатаються) Вакуум на тормоза Електронасос з бачком для омивача... в мене нанос ручний.. біля педаль. + гітару напевно тре міняти...в мене 2х ричажна ------------------------------ Наперед дякую всім за допомогу... має бути супер лялька.... по мотору і тп покращень думаю не треба - і так всьо вроді ок.. ремонт недавно капітилився... редутор не гудить... коробку перебрав 1 тисячу км назад....Обішлось не дешево - 1000 грн.. так шо думаю остальне всьо - ок буде. Обесшумка - шумо-вібро! - почни з STP-шки - віброїзоляція Торпедо від бмв Е36 в крайньому випадку Е30. - тут є тема - чувак в жидачеві займається інсталом торпед Підсвітка - різні діоди в салон\габаріти (радіобазар напевне) - з цим до мене звернешся - я тобі поможу Бампера - не знаю які краще... 2105-7... - а де твої рідні? Решітка - радіаторна...напевно така як у ведмідя - я щось не замітив яка в тебе Замок - задня права дверка - любий авторинок - навряд ціни шалено відрізняються Підфарнікі - ну габаріти\повороти. - там же Ремонт рульової колонки і ходової (ричаги шатаються) - можу завезти до майстрів купити не проблема, встановити - як в попередній стрічці, хоча можна й самому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2010 Ура передали талон ТО, теперь осталось две проблемы, колёса накачать и на заправку с боклашкой сгонять. Сегодня тормоза прокачал, но чегось всёравно не то, хотя пойдут. Если дадут "пособие", то в четверг думаю буду. guf Чувак в Жидачеве берёт за торпеду 600 или 800 украинских денег. Но торпеда уже переделана и готова к установке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2010 дайте телефон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2010 (змінено) guf, ну ты ленивый Посилання тут пара страниц... ищи ну и тут посмотри Посилання Змінено 3 вересня 2010 користувачем Bratik интернет глюкнул или комп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2010 Товариш _ANDY_ запрошує приєднатися до ремонту зальм його тройки на 12-ту годину . Завтра иоже підтянуся але після обіду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2010 Fani, завтра нет, а в воскресенье можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 ну и где все????????? Кстате где хороший магазин есть по аквариумам и рыбкам, ну и сопудствующим товарам? Малому хочу подарить на , обещал уже.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Bratik, дорге задоволення , на краківському ринку попитай там де рибакі сидять , біля них акваріумісти продають , або спеціалізовані магазини але ціни там вищі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Fani, максимум могу позволить 500-600 гривень, обещал всётаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Bratik,на Краківському точно є рибки і акваріуми, але вот по ціні я точно тобі не скажу.Я хоч можу брата попросити завтра сходити і розпитати,що і по скільки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Bratik, шукай по обявах в зазеті ВАШ Магазин , нормальні акваріуми стартують після штукі гривень , це 20-ти літрові , на 10 гупі наразі йому того вистачить ! Може з рук дешевше візьмеш ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Fani, LordMarko, хочу всё новое, крутого не надо (боюсь неделю побалуеться, а потом тато будит за ними смотреть), а покупать думаю на следующих выходных(кокраз пособие дадут). Но спасибо за беспокойство Марк, полуось подошла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Кароче... передумал я делать тазик... буду продавать и брать 2108. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Bratik,ми обійшли ремонтом мої)) Як оказалось полуось с підшибником в мене в гуд стані, а чого воно 2 сальника зїло ніхто не знає)) Поставили короче вже третій, буде видно що ним. В Чт на зїзд привезу полуось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Bratik, моя дочка займається рибками -хоббі таке. На тижні приїде - поговорю, може порадить щось. LordMarko, я читав на сайті, що зараз почали випускати сальники півосей з насічками - для лівої і правої півосей різні. Може тобі таке попалось і перепутав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Вибачайте що підняв шуму про допомогу... але рішив всетаки міняти колеса.... Посилання В ЧТ на зустрічі БУДУ ЗАЛІЗНО! ) Хіба форс-мажор.. як прошлі рази...цілий тиждень нехер робити... а то в четвер брат в лікарню попав, то в Київ їхати.. то в Чернівці... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 (змінено) VETERAN, Спасибо, напишете чего и как.. А насчот сальников, Вы меня насторожили, я тоже менял и пока не ездил, а второй раз снимать полуоси не охота Как обещал скидую фотки http://picasaweb.google.ru/ogarkoov/EMCOyG#" rel="external">Посилання или так http://picasaweb.google.ru/ogarkoov" rel="external">Посилання Змінено 5 вересня 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Bratik, фоток не видно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Fani, исправил, проверь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Bratik, Намана . Шотам на завтра , вроді хтось мав допомогти ENDI з установкою гальмівної системи ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Fani, тогда хзг, потом посмотрю что за проблемы. завтра понедельник и буду свободен где то после обеда, куда там ехать? а кто будет с наших? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Bratik, По зсилці фото втдно . Завтра планую підтянутися , вроді Masterio казав шо буде ну і ше хтоь підтянеться . Місце находженя гаража бічна чехова біля магазину лайф , як буш добиратися машиною то підїдеш до винниківського базарчика і я допоможу знайти точний поворот . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Fani, я звякну как буду ехать На чехова госпиталь, но там гаражей не помню А к скольки там все будут? А к скольки там все будут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Незнаю , як тікі так зразу . Відпишусь або ENDI відпишиться . Загнався з назвою вулиці , то вул.Личяківська . Будеш там я проведу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Fani, я БУДУ С УЛ. тЕРШАКОВЦИВ заезжать, на чехова или пикарскую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах