Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

LordMarko

Шампура би забули на дачі, я сьогодні зранку заїхав і забрав. Посиділи справді класно)

guf

А що трапилося з машиною?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

guf, покупця вже найшов?

якщо ні, то бігом здирай наклейку, бо хто бачить чи чуєш шо машина служила як таксі, зразу йдуть шукати іншу.

Поділитися повідомленням

guf, відпочинь від машини пару днів а може і тиждень, потім побачиш сам як потягне до неї)

Я на свою скільки раз плювався, вічно щось накривається, бабло на неї лию, не раз рішав забивати на неї, не раз дзвонив знайомим-покупцям, щоб ті прийшли забрали машину .... і як результат, рішаю що гроші це фігня, а краще Зєльонки мої не найду, і жалко, стільки зроблено і продавати.

Так що не рвись її продавати, це останнє діло. Don't worry be happy:az:

Поділитися повідомленням

Masterio,Коли Ти с Грубим будете виїжати в пятницю на гонки в Черляни? м.б разом повалим?

Поділитися повідомленням

Мене вже давно тяне до машини...вже рука тянеться до телефона - звонити Сані медвідю...шоб він до ходовика направив.....таке почуття шо від мене кусочок відірвали....в маршрутці їжу - аж в депресію кидає...................

2Слім - машина ніколи не була в таксі....просто по приколи скамуниздив у кореша наклейку шоб сфоткати погнати....

guf, так що сталось?

Просто тимчасово або вже назавжди рішив....Поки шо поставив машину - продаю...не хочу її добивати бо бажання її ремонтувати нема.... Є декілька варіантів шо може бути далі:

1. я її продам так

2. я її зроблю і продам

3. я її зроблю і буду кататись.

В четвер скоріше всього шо не буду....справ багато...на маршрутці вже так всьо не встигаю як до того....

Поділитися повідомленням

2. я її зроблю і продам

Самое глупое решение.

Деньги за ремонт с продажи не отобьёшь. Разве, только по мелочам и самыми дешёвыми запчастями.

slim_painter,

впадло форум листать, вроде ты амортизаторы искал? есть два передних и один задний, вроде ссср, покрайней мере на моей памяти не менялись.

Поділитися повідомленням

Masterio, це в цю п"ятницю?

хто сьогодні буде?

я постараюсь бути..., хіба що ветеран підбере біля дому

Поділитися повідомленням

VETERAN,недавно був бачив похожу фотку, майстер в курсі, будем щось думати, головне щоб руки дойшли) Да і так вже привик, не мішає сильно)

А за сьоня то я хіба на півгодинки заскочу, різко плани помінялись(

Поділитися повідомленням

VETERAN

прикольно, но торчащий стабилизатор немного настораживает, особенно для наших дорог :) его бы немного загнуть вверх.

А на сегодня пока не решил, в баке почти пусто, в кармане почти столько же. Может буду, может нет, но если будем пропивать кассу, то буду полюболму :)

Поділитися повідомленням

хіба що ветеран підбере біля дому
Я також на тебе надіявся - я сьогодні машини не брав.

торчащий стабилизатор немного настораживает
Я також подумав, що краще б було за кінець той стаб закріпити - менше зусилля на лонжерон.

Поділитися повідомленням

Я також на тебе надіявся - я сьогодні машини не брав.

Добавлено через 2 минуты

Я також подумав, що краще б було за кінець той стаб закріпити - менше зусилля на лонжерон.

будете з району їхати?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз