Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Bratik, Зідзвонемось , думаю найдемся . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Bratik, знаєш де вул. Чехова? Так от - це зовсім не там! Їдеш по вул. Личаківській вверх - проїдеш Винниківський базар, справа побачиш представництво Лайф, а напроти вуличку вверх - в неї не звертай, а в наступну - 20 метрів вверх і відразу наліво - група гаражів - після заїзду впрешся в гараж ENDI. Питав свою дочку про акваріум - купує все в магазині "Природа" і на Краківському базарі. Казала, що якщо акваріум невеликий, то можна вкластися в 500-600грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 VETERAN, дякую. думаю найду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Привіт народ Сорі, що не відписувався - вдома нет вирубили( Я на гаражі постараюся бути на 10:30 дето Хто буде мати час - підтягуйтеся Добавлено через 1 минуту Кста, на вихідних мона клубом поїхати до мене на дачу на шашлик. В кого які ідеї або пропозиції? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 _ANDY_, можна...можна...а можна і просто кудись...недалеко на природу... Хлопці... так шо - ніхто не може підсказати нічого з компресором + пулівізатором? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 Fani, Мастеріо не буде, він такий хворий шо то просто 3,14зда!!!!!! Як тільки стане лекше зразу приєднаюсь до вас і поможу чим зможу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 шось с мотором не то, сегодня первый раз выехал и он мне не понравился сильно, на днях хочу разобраться.(стуки непонятные не на что не похоже, на тех режимах, что и пальци, но более глухие. нечто вроде стука шатуна но на всех четырёх). надеюсь самого худшего не будет Да и тупавата стала, 110 туговато взяла, а дальше почти и не набирала, хотя раньше и 120 не проблема было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 ау, где все? Кто завтра будет? Если получиться, то заскочу. Кстате где можно шлифануть колен вал и скоко это потянит? (пора готовиться к ремонту, вроде стуканул по первому шатуну.Думаю ездить пока вкладыш не провернёт, а то про диагностировать трудно, на холостых стука и не слышно появляется после 2к оборотов) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Bratik, Завтра планую бути а за колінвал ненаю , шукай може хто підскаже ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Fani, если уж делать ремонт, то может немного тюненгнуть? Есть придложения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Bratik, Я стокер тому ненаю , то вже до Slima він тюнінгом цікавиться ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Fani, Слим на фотуме гость редкий Ладно, буду думать, немного погуглю, а там решу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Я коліно і все решта шліфую на Зеленій, за розвилкою на Сихів. Завтра маю забирати головку з проточки. Можу спитати. А що ти хочеш тюнінгувати? Невже мотор - це дорого. Завтра планую бути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 VETERAN, Завтра тоже надеюсь быть, спросите, если можно. Может, тюненгом это будет назвать трудно, но поиздеваться над ним охота а за проточку скока дали и что именно точили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Міняв одне сідло і проточував решта. Фрезерував і шліфував поверхню до прокладки. Разом - 360грн. Минулого року шліфовка коліна 110грн. Балансування коліна з маховиком і корзиною 140грн. Облегшення 200грн. По головці ціни за рік не змінились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 VETERAN, Облегчали маховик? И на сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2010 Ні - я в такі ігри не бавлюся. Це потужності не додає, тільки збільшує нерівномірність роботи двигуна. Таким займаються ті, що люблять погарчати двигуном на перехрестях Ціни взяв з їхнього прайсу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 Хз...чи буду сьогодні...роботою завалили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 Bratik, я так само знаю за ту точку на зеленій. раніше було 100 за коліно, зараз 110 як кажу ветеран, супер. хоть на чомусь не дуже відігралась інфляція. а взагалі, буш робити мотор, викинь то коліно, купи від тройки бу, вийде приблизно 300грн і тут вже на вибір, або короткі шатуни(129), або поршня під лаваючий палець. на першому блоці виходить об"єм рівний 1,45 шо і є троєчний об"єм 1,5. на 11 блоці виходить вже майж е 1,6. по ціні однаково, але тут вже сам думай шо тобі краще. хоча я б вибрав поршня і сток шатун бо тоді rs не міняється. це так... саме просте шо мож зробити... даьше розказувати думаю нема змісту, сам вирішуй чи лізти в голову і точити канали, вал ставити, чи впуск робити нормальний. випуск це вже само собою.... але то вже тяне дуже багато грошей..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 Сьогодні питав ціну шліфовки коліна - 140грн. Інфляція вже дісталась сюди Короткі поршні мають тенденцію до перетворення на бочку і пропуск газів. slim_painter, а що таке rs? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 Хто буде сьогодні??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 guf, а що - робота відвалилась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 різниця довжини шатуна до ходу колінвала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 ми в Енді в гаражі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 slim_painter, 300 за колено, плюс его шлифануть. мой коленвал на свалку полюбому пойдёт (под 1.0 розточен), лежит второй 0.5 но его шлифануть надо. Поршня новые мало проехали (15К), менять жалко.А присовать пальци заново не хочу (неблагодарное это дело). Да и вобще я думаю, что с мотором что то не то, надо смотреть, ибо 200 км на стукнутом моторе это занатто и ногда до 110 - 120 разгоняи и крутил его до 5К оборотов. При таком раскладе ему давно уже должен быть пипец Может завтра или послезавтра сниму крашку и посмотрю чего и как, может и потдон сниму, а если времени не найду на это, то буду жальше ездить пока диагноз не будет окончателен.... Кстати, звеняйте, что не приехал, только недавно с работы освободился. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах