Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Хто їде на драг ? Я планую їхати , може хто учяствувати буде візьму прапор .

MaRk може катнемось ?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Fani,

Наша мама на роботе, я сегодня смотрящий папа, точно нет.

Следующее сообщение у тебя 1000, с тебя пиво :)

Поділитися повідомленням

Masterio,ой і кажи,зря чьота Я стільки випив,4 бакал що поставив Демедж точно зайвий був)))))))))))))))))) Зранку головка бо бо)

Поділитися повідомленням

LordMarko, Треба було ше один випити і тоді всьо би було чікі пікі)))))))))))))Там вже би небуло чому боліти))))

Поділитися повідомленням

Bratik, ух))) 2 метра мне туда ити))) Пропоную брюховичі, я би сів пасажиром на чорновола. Моя на ремонті ходової.

Поділитися повідомленням

Та було нормально народу... я підїхав під кінець... було десь 7-8 чел.. точно не помню.... багато кого бачив вперше )

Поділитися повідомленням

Вибачаюсь шановне панство за Четверг, не зміг приїхати, роботи було дуже багато на цьому тижні+ особисте.

3-4 Жовтня в Києві будуть Фінал Субару Опен Кап+Фінал Д1УДФ, Я дуже хотів попасти на перші як учасник, але прикинувши фінанси+не загорами розборки с двіглом+коробкою, тому рішив забити, але думаю поїхати як глядач,хтось ще бажає подивитись Дріфт і раллі?) Там 29 вересня ще є варіант що може поїду в Камянець, на Слалом як учасник, за компану с Фікусом, але то чисто теоретично, якщо розберусь з лінцензією ФАСУ+гідрак доставлю нарешті епт)

Можно було б зібратись в неділю в бєсєдке біля складів на Скнилові, в царстві Братіка, попити пиво)

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

LordMarko,

если сегодня соберу своё творения автоваза и оно ещо заведётся и поедет, то можно. Только я тогда буду с малыми ибо наша мама на роботе, хотя может и со всем семейством. Там будет видно. Но зборы возле АШАНА (если конечно что то надумаем)

Только не склады, а гаражи.

Поділитися повідомленням

Не проти зібратися , можна і в ENDI пивка попити . Де всі пропали , шо за тишина ?

Поділитися повідомленням

Тіко приїхав с Валині))) Так чьо, рішайте куда, Гаражі-Енді гараж-Брюхи(чуть побісимось а потім чебуреки) , мені любий варіант канає, я палюбаху за рульом

Поділитися повідомленням

Бачу шо так ні до чого не дойдем . Відпишіться хто за пиво і посидіти в гаражі чи в бесідці Bratikа , або в брюхи погасати і на чебуреки !

По результптам оприділимося з місцем !

,

Поділитися повідомленням

я уже хлебнул яду (ибо не кто не писал про планы на завтра.) Сижу с детьми, если кто заберёт, то буду рад присоединиться. Кто заберёт???

Марк. Волынь, а не валынь.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз