Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

LordMarko,оебята а скорше якось в аблом було сказати???

я з vazikом прийшов з святковим настроєм:az:, почекали пів годині помокли і з абалденним настроєм розійшлись ...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

vedmid, скинемся... тобі ручки стеклопідйомніка чи ручки внутрішні?)))))))))))))))))))

Єєєєєєєєєєєє... я сьогодні занімався зі своєю секасом..мнну вже нічо не хочется

Поділитися повідомленням

almaz,

vazik_lv, ви телефонів не маєте ? Могли позвонити в пятій і уточнити шо до чого ? Ніде не було написано шо збираємся на окружній .

Поділитися повідомленням

Fani,на окружній бо там завжди, а не дзвонити бо навіть не уявляли шо може бути така фігня

Поділитися повідомленням

Ми з LordMarko надумали сьогодні в честь такої річниці посидіти пива попити , давайте підтягуйтесь , годинку на шосту , місце де ше не вирішили .

Тут десь написано Окружна ? , ми в останій момент вирішили шо бум в пузатій хаті . І коли Vazik Позвонив я йому сказав де і коли , могли сісти на окруйжній або на тролейбус або на маршрутку і булиб там коли і всі . не бум портити один одному настрі , просто перезвонюйте і уточняйте , телефон маєте всі мій ! А от шо Vazik потім трупку не брав ото зле !

Поділитися повідомленням

всех растрелять, кто хотел, тот мог быть, время и место было указано. Все морозились кто первый предложил там и собрались, а телефон не кто не отменял. Кстате как посидели и кто был? Я пивка с швагром уже попил:)

Поділитися повідомленням

Bratik, скромно , мну , vedmid, LordMarko,Masterio . Їздуни розказували за поїздку в Калуш , ну і як завжди на улюблені теми жигулі і двіжухі .

Поділитися повідомленням

almaz, Вітаю , рівних доріх , шоб небуло придурків в тебе на дорозі і звичяйно наша українська привіталка щястя,здоров"я , грошей побільше і великого кохання .

Поділитися повідомленням

если окончательно не разберусь с своей системой зажигания, то точно куплю болгарку сдам её на металлолом :(

Поділитися повідомленням

Bratik, не не... подьедь к ветерану!! Чего ты марозишься?? Никто не сомневается что у тебя прямые руки... ну не выходит - с кем не бывает!! Как тебе можно отдать инструмент? Может будешь на встрече в чт? А то далеко ехать на автобусе :((

Поділитися повідомленням

AK47, Я её всётаки добью, дело принципа, а на выходных можно и подьехать, пива бахнут, хотя я может её заведу и выеду куда то

Поділитися повідомленням

:)В цей сонячний день хочу привітати нашого одноклубника, водія, і просто хорошого друга АЛМАЗа з його днем "випуску". Ні гвоздя тобі на дорозі, ні смугастого жезла, багато бєнзи, багато резини - пали наздоров"я!!!!

Всього, всього тобі найкращого!!! ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ, ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ, ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ!!!!!:bq::bq::bq::bq::bq::az::az::bi::bi:

Поділитися повідомленням

трам 100, катушка 100, комутатор 50, провода 20-30, итого почти 300, почти нормально

в пятницу получу пособие, раздам долги и тогда буду смотреть, что делать :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз