Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Bratik, так что посоветуешь делать мну? А то я хз...сейчас конечно пока имею работу в салоне.. но всё же...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

AK47, а кто его знает? Рычаги в норме, рулевая трапеция не сильно убита, а вот маятник и колонка ....

ездь, не ачкуй. До весны без проблем докатаешся...

А я завтра продолжу экзекуции над машиной :)

Поділитися повідомленням

Bratik, гг... не оч хочется... машина по дороге несётся в разные стороны... так увы и слететь можно:(... я не умею ниже 80 ездить... я от те вихал где-то 150.... думал в кювет сыграю...А зимой я хз буду ли кататся... купил контактную группу и реле.. шо то шо то по 25 грн..воббще аборзели абезьяны) Договорился с тем типом...торпеда завтра у меня будет)) Вот и будет работа... сейчас пока ищу кто крышу мну обшыет и кто вибро-шумо продаст) Хочу готовить подвеску к спорту... я так посмотрел.. там ставят рычаги усиленные и у них другое крепление - может сразу так и сделаю чтобы с этими не махатся... А с колонкой... отпишись тут, пожалуйста:

Посилання

Посилання

Смотри что нашёл)))))

Bratik, ты мну руль так накрутилллл...ггг что я на повороте чуть в бардюр не вьепался) не успел вывернуть..устал видиммо)))м

Поділитися повідомленням

AK47, тогда болт на колонке ослабь(выкрути на пол оборота, расслабив гайку), будет больше стукать, больше люфт, но легче крутить. А с подвесской, может и вправду переделай и не заморачивайся

Поділитися повідомленням

Bratik, только как и что? И смогу ли я сам.. или к кому обратится по-дешевле.. так как это бюджетный проект.

Поділитися повідомленням

AK47, Шо саме хоч з нею робити , можем якось клубом здибатись покрутити . Головне шоб було шо і з чим ;)

Поділитися повідомленням

Fani, поки що не знаю, сьогодні ставили з братіком гітару... ну як.. братік уплавління на себе взяв))) А то я умудрився контактну группу спалити... переплутав сигнал з блималкою дальньою і кинув на массу.. як воно сі диміло))) Думав тушити прийдеться... Поки, що шукаю шумо-вібро, завтра купую торпеду е36, думаю поки виготовити салон, а потім десь після НГ візьмусь за підвіску...поки читаю про підвіску.. на гонках вона мабуть ганяти не буде.. а вот по вулицям трохи погазувати... ну не впевнено себе чувствую на дорозі...машину носить з сторони в сторону.. і проблема шось у передній підвісці...якщо вірити майстру - то стукають ричаги, братік поставив діагноз на маятник і трапецію... хз.. я би вообще рейку хотів би поставити.. а з тюніху = скоріше всього більш елементарно : аморти газ-мясо, пружини -** хз скільки... занизити полюбе трохи тре... і чуть жорсткіше...хоч хочется мякше - але мякше і стійкість на дорозі не сумістні, потім перед - подвійний стаб, задній стаб, усилення передніх ричагів - як хз...поки читаю форум... Потім - обвес мутити.. хочу пороги, радіаторна решотка, бампера, і можливо арки.. потім багажнік - лічинку заварити, бензобак - забрати вушко і поставити тоже соленоід. Потім - передні двері - поставити замки з 2108, ручки "євро", зад - заварити нахер ручки... ну і вроді готова до покраски... а там буде видно.. напевно на музику буду збирати..

Fani, Шо і з чим думаю проблем не буде.. а вот де?)) Гаража немаю... ями тоже.. хіба під підїздом викопаю)))

Поділитися повідомленням

AK47, Ну з де і в мене проблеми , а так то пиши допоможу і думаю інші чим зможуть ...

Поділитися повідомленням

Fani, дуже дякую))) Чуствується підтримка клубу)) А братіку великий респект, хоч і не встановили в чому конкретно проблема - але бачив, що готові допомогти! З мене пиво))) І тобі фані))) Я би догадався...коли вже замав рульовий вал))

Поділитися повідомленням

AK47, я такими тюнингами не занимался, но помочь могу чем смогу, конечно при наличии времени :)

Поділитися повідомленням

Хлопаки , завтра виповнюється два роки як в цій темі появилося перше повідомленя ! :bp:

Поділитися повідомленням

Ми з LordMarko надумали сьогодні в честь такої річниці посидіти пива попити , давайте підтягуйтесь , годинку на шосту , місце де ше не вирішили .

Поділитися повідомленням

Fani, У меня швагро Дмитрий, так, что я по своему плану :)

LordMarko, Что там надумали с машиной??

Поділитися повідомленням

отак і посвяткували

пропоную в четвер по пару рубасів і мінімальний стіл накрити з цієї нагоди...

Поділитися повідомленням

Ізвіняюсь за відсутність, роботи купа була+ телефон здох як на зло. Кароче, сьоня на 7 годину в Пузатій хаті, Я і Фані будем 100% в кого є бажання підтягуйтесь, будем раді бачити)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз