Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 (змінено) almaz , обіцяють сонечко і тепло , думаю не менше пяти чоловік має бути ! Змінено 13 листопада 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Fani,яж кажу якщо буде дощ то в гаражі) якщо не буде то на природі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 я буду а ветеран казав що буде закордоном... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Признавайтесь хто буде на машинах , погоду обіцяють класну такшо рнкомендую скористатись останіми сонячними , теплими днями ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Нажаль Я незможу бути ,зранку виїжаю і фіг його знає коли приїду Тому файно вам погуляти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 я буду,але можу запізнюсь кавалок!) LordMarko, Баявой таваріш)))ти шо мене покидаєш в тому бою????)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 если успею, то подтянусь. Где окончательно решили встретиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Не на попередній сторінці написано біля шекспіру на 12-ту . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 короче по прозбі переношу на 1 годину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Скоріше всього шо буду. Шекспір це ресторан на перехресті біля аєропорту? Bratik, Приежай! Я тебе инструмент наконецто отдам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 AK47, так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 И ГДЕ ТАМ ПАРКОВАТЬСЯ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Bratik, чуть дальше в сторону аэропорта, 100 м примерно... и направо... там паркуйся... как хочшь Ах да - якщо буду, то пасажиром! Хто...поможет мну карб перебрать? Появился один... уже 17 лет как не чистили... машина постойнно провисает на нем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Ты понимаешь, что у тебя жыгули если… 1 После дождя происходит маленькое чудо — в багажнике из ниоткуда появляется вода. 2 Тебе хочется вырвать руки предыдущим хозяевам. 3 Все собираешься переварить пороги, а то проржавели. 4 Достали с предложениями продать этот жыгуль и купить уже нормальную машину. 5 Да, уже скоро поедет, ну или к следующему сезону точно. 6 Раньше ты думал что Sparco это круто. 7 Нужно почистить карбюратор 8 Твоя мама не знает как открыть дверь, а девушка уже привыкла. 9 Ты ищешь запчасти на жигуль и новые ВАЗы одновременно. 10 Когда твой двигатель звучит М-м-м-мммБААААААААА! 11 Ты считаешь, что 2 литра это мнооого. 12 Регулятор печки не работает. 13 Ты не можешь найти морду на разборках, а очень надо. 14 У тебя есть мечта раздеть машину до железа, и собрать ее с нуля. 15 Ты в глубине души ждешь когда же, наконец, сдохнет твой 1,2, и будет повод воткнуть 1,6. 16 Ты иногда делаешь радио тише, чтобы слышать все ли в порядке с двигателем м подвеской 17 Ты ненавидишь смотреть или слушать как другие ремонтируют свои машины. 18 Твоя девушка не хочет, чтобы ты ставил в ЕЁ машыну тюнингованые запчасти. 19 ты объясняешь другим тюнерам что 180км/час на жыгулях это РЕАЛЬНОСТЬ 20 если стартовой страничкой у тебя ремонт и эксплуатация автомобиля 21 Ты знаеш сколько стоят абсолютно все запчасти=) 22 В закладках у тебя точно есть ваз-клуб и ваз-форум. 23 На задних сиденьях ездит только твоя сумка. 24 У тебя всегда с собой есть масло, тормозуха и антифриз, а еще трос, домкрат, всевозможные инструменты и запасные запчасти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 slim_painter, пунктов 20 точно мои Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 slim_painter, Правда , і доречі тре в багажник тосол покласти . Хто на машинах буде , ато неохота на своїй їхати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Ну 15 пунктів - да))) Гггг...але скоро..ше трохи... і буде краще з тими вазами)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 точно хто буде на машині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Хочу виразити велику подяку нашому АЛМАЗУ за святкування його Дня народження, все було супер! Ромко - Д Я К У Ю!!!!!! :bd::bq: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 АЛМАЗ, велике ДЯКУЮ . Все було супер , тепер чекаєм на суботник в твому гаражі . vazik_lv, Ти нічо в мене в машині не забув ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 vazik_lv, Fani,та вам дякую що прийшли, суботнік так суботнік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 almaz, і я подякую тобі) всьо класно! чекаю суботника)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Алмазу СПАСИБО, всем алкоголикам респект! Как всё закончилось? Фани, машину мыть не надо? Ну и где фото? НЕ В ТЕМУ, ну и всё идёт к тому, что мне мотор выкидывать надо будет. На днях померю компрессию и тогда будет видно. (вроде клапан прогорел или прокладка) ПРОДАМ КОПЕЙКУ ЗА 2000 ДОЛЛАРОВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Bratik, ВАЗІК папаряця має скінути . З машиною все файно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Fani, А я думал ты скажешь, Братик, не ачкуй поможем ну и или куплю за 2т долляров Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах