vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 то хтось буде сьогодні чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Мене з і vazik-ом не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Я буду. Ведмідь також. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Андрій, привет! вот темка для новеньких, будем рады видеть на встречах Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Провір клеми на окис і контактну групу , тоді лізь до стартера . Троха намучишся поки витягнеш Знає шо каже. Фані закритими очима стартер зніме і поставить тепер може підтягнусь на секу в суботу як получеться буду робити лялю... що саме плануєш??? здоров Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 На суботу думаю годинку на 12-ту максимум на 13-ту зібратися на окружній Народ! Ну то що? Не чути вигуків схвалення. Що заставимо Фані самого шашлики горілкою запивати? Фані, я буду (без машини). Підкинеш на місце, чи також без авта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 я буду, тіко не знаю чи на машині... спробую сьогодні стартер зробити і зранку поставити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Перед тим, як розбирати - провір його. Може досить буде масу на двигун кинути. _ANDY_, як вчора добрався? На курси програмування хочеш? Мова Ruby on Rails. Ціна 1500 грн. До 1/11 знижка для студентів 200грн. Дивись Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 VETERAN, звичайно що перевіру Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 slim_painter, Ше покишо ненаю нічого але знаю шо їду, а чим і зким то ше рішається і чи будуть місця.... Народ! Ну то що? Не чути вигуків схвалення.Що заставимо Фані самого шашлики горілкою запивати? Я такого не допущу щоб Фані сам вбивав своє здоровя буду обовязково.Правда сьоня прийдеться тро довше попрацювати шоб завтра не робити, але то того вартує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Masterio, Правильно VETERAN, Певно шо буду без машини , такшо шукаєм не пющого водія Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Я б зрадістю за рульом був би, але машина в ремонті) Завтра буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Прийдеться мені брати авто, чи на автобусі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 зробіть мені мафин і я вас відвезу не знаю чи братись за стартер - води нема... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 не знаю чи братись за стартер - води нема Замочи в чомусь іншому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 , візьми рукавички . З талкачя як Тернопільські заводити бум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 кароче як даю на втягуючу - нічого, а на другий болт - крутить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Попробуй пальцем, чи рухається осердя електромагніта втягуючого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 походу зняв втягуюче з одної сторони 2 болти, з другої дирка, на стартері лишилась сереина і з пружинкою що далі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 так на яку завтра зустрічаємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 almaz, не тупи На суботу думаю годинку на 12-ту максимум на 13-ту зібратися . Позвиниш як забудеш ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 vedmid, друже, по своєму досвіду скажу - почалися проблеми зі стартером - то надовго. Я свого часу міг навпомацки зібрати -розібрати втягуюче, бендікс і всю ту решту дурню. Помагало. На тиждень. Часом на два-три. Потім мені набридла та гімнастика, купив новий стартер - і вже з 5 років маю спокій. Тому моя тобі порада: якщо часто заводиш машину, то не масти собі голову з тим конструктором, а купи новий нормальний стартер і дай собі спокій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 ЗАВТРА ТОЧНО НА ОКРУЖНОЙ, ИЛИ БЛИЖЕ, ЕСЛИ ЗАВТРА РОБОТЯГИ НА РЕМОНТ ГОРОЖА НЕ ПРИЙДУТ, ТО БУДУ, НО ТОЛЬКО С ДВУМЯ ПРИЦЕПАМИ 7 И 3,5 ЛЕТ. НА ОКРУЖНУ ДАЛЕКО ЕХАТЬ vedmid, ВСЁ МОЖНО ОТРЕМАНТИРОВАТЬ, А НОВОЕ НЕ ВСЕГДА ХОРОШЕЕ НЕ СЛУШАЙ ИХ vedmid, если на стартере оталась серцевина, то хана втгиющему. хотя можно востоновить (смотреть надо) если завтра буду, то возьми, посмотрю. не всё так страшно vedmidесли купишь новое,то отдай мне старое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 так я минулого року стартер поміняв со опять? бачу треба шукати свій старий стартер і щось думати походу втягуюче не розборне, ніхто не знає скільки та біда коштує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 vedmid, втягуешее дорогое, уже не компосируй всем мозги, принеси мне стартер (за умереную плату ибо на халяву уже устал роботать (моих военных таких много, холявщиков)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах