almaz 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 LordMarko,оебята а скорше якось в аблом було сказати??? я з vazikом прийшов з святковим настроєм, почекали пів годині помокли і з абалденним настроєм розійшлись ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 vedmid, скинемся... тобі ручки стеклопідйомніка чи ручки внутрішні?))))))))))))))))))) Єєєєєєєєєєєє... я сьогодні занімався зі своєю секасом..мнну вже нічо не хочется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 almaz, афігєнно помокли правда? Не серйозно!!! 8 ( шо там в Калуші, хто їздив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 almaz, vazik_lv, ви телефонів не маєте ? Могли позвонити в пятій і уточнити шо до чого ? Ніде не було написано шо збираємся на окружній . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 Fani,на окружній бо там завжди, а не дзвонити бо навіть не уявляли шо може бути така фігня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 Ми з LordMarko надумали сьогодні в честь такої річниці посидіти пива попити , давайте підтягуйтесь , годинку на шосту , місце де ше не вирішили . Тут десь написано Окружна ? , ми в останій момент вирішили шо бум в пузатій хаті . І коли Vazik Позвонив я йому сказав де і коли , могли сісти на окруйжній або на тролейбус або на маршрутку і булиб там коли і всі . не бум портити один одному настрі , просто перезвонюйте і уточняйте , телефон маєте всі мій ! А от шо Vazik потім трупку не брав ото зле ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 всех растрелять, кто хотел, тот мог быть, время и место было указано. Все морозились кто первый предложил там и собрались, а телефон не кто не отменял. Кстате как посидели и кто был? Я пивка с швагром уже попил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 Bratik, скромно , мну , vedmid, LordMarko,Masterio . Їздуни розказували за поїздку в Калуш , ну і як завжди на улюблені теми жигулі і двіжухі . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 almaz, Вітаю з Днюхою Ні гвоздя ні жезла новому бомбілє наших доріг)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 almaz, Вітаю , рівних доріх , шоб небуло придурків в тебе на дорозі і звичяйно наша українська привіталка щястя,здоров"я , грошей побільше і великого кохання . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 LordMarko, Fani,дуже дякую надзвичайно приємно, в неділю :az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 almaz, ПОЗДРАВЛЯЮ! ДЕНЕГ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 Bratik,дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 almaz, Приєднаюсь до привітань і побажань! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 не у кого нет на примете Б/У БСЗ, желательно недорого, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 Bratik, сейчас позвоню корешу - узнаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 если окончательно не разберусь с своей системой зажигания, то точно куплю болгарку сдам её на металлолом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 Bratik, не не... подьедь к ветерану!! Чего ты марозишься?? Никто не сомневается что у тебя прямые руки... ну не выходит - с кем не бывает!! Как тебе можно отдать инструмент? Может будешь на встрече в чт? А то далеко ехать на автобусе ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 AK47, Я её всётаки добью, дело принципа, а на выходных можно и подьехать, пива бахнут, хотя я может её заведу и выеду куда то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 В цей сонячний день хочу привітати нашого одноклубника, водія, і просто хорошого друга АЛМАЗа з його днем "випуску". Ні гвоздя тобі на дорозі, ні смугастого жезла, багато бєнзи, багато резини - пали наздоров"я!!!! Всього, всього тобі найкращого!!! ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ, ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ, ФА-ФА БЛИМ-БЛИМ!!!!!:bq::bq::az::bi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 она у меня поедет ещё, только деньги в неё уже вкладывать не сильно охота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 Bratik, есть у кореша, новый трамблер - 100 грн. Коммутатор примерно - 50 грн... вот имеешь новое бсз за 150) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 AK47, а провода, катушка? ты уточни, а на выходных я точно определьсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 Bratik, нет, только трамб - 100 грн.. я чёт завтыкал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 трам 100, катушка 100, комутатор 50, провода 20-30, итого почти 300, почти нормально в пятницу получу пособие, раздам долги и тогда буду смотреть, что делать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах