almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 vazik вже десь на сихові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Заебись... я тут)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 AK47, напився, будь людиною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Я не блюдина....мне плохо нах...............................мастерио там маршрутчка хотел решить... бло.....бехари...я с вами больше не свяджусьэ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 AK47, у меня вторая литра пива уже пошла, но зато стиралку сделал, супруга довольна AK47, то клуб не 2101 а алконафтов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Bratik, я уже с завтрашнего днгя в клубе 2108)_)))ЭЭЭммм...мужик...соориии.. я забыл тебе пиво есч поставить... эээ..на след цуиющий раз исправлюсь.........да я ещё сам догналсяы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 AK47, 2108 запроданец, только у тебя восьмёрки нет, ну и клуб у нас в крови, я лично , продав копейку, останусь в клубе кстате , где можно померять компресию, почти на холяву, ибо у меня на скнилове только можно до 9 померять ?????? ремонт головки мне станет примерно в : клапона - 200, рокера 150, болты - 100, мелочёвка -100 . это по скромным замерам, + распред 350. хочу мерседес, который ремонтировать не надо. у меня длвигло проехал 15 -25т. после того как я его собрал, но я в него лил всё что горит. Я опечален. или ремонт будет малыми силами, тоесть всё БУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 + распред 350.кажуть 400грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2010 Bratik, Эээмм.. а я и не свалю с клуба))) Даже если вместо копы вело-ролики будут))) almaz, Дякую! Було классно! Суботник по моїм зображеням в суботу?) 20.11.10?)) Постараюсь бути)) Bratik, Говори если чё... у кореша есть 2 двига с копы снятых...что с ними и как хз... если чего надо б\у - он продаст чуть дороже чем даром... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 almaz, ну я скажу тобі велике велике велике тобі дякую за таку двіжуху!!!!! п.с. до дому я попав в 7-ій ранку, так набамбурився шо то просто абзац))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 ООО, а я нормально побульбанив, прийшов додому шось скучно, ну і поїхав на Сихів дальше святкувати. Сьогодні зранку норм! Фотки будуть завтра! Ой мужики шо то ви не стягуєте, ми ж тільки 2 пляшки бахнули!!! Fani забув, візьму або в четвер або привезеш на суботнік, я постараюся бути!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 бачу вам було мало....продовжили... а гуф - вапше я так поняв розклеївся.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 нууууууу.................. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 :az::multi:Гуф гуф..... Клей момент рулить:multi: Гуф може :az::az::az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 vazik_lv, запросто... під такий настрій можу вообще спитись..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 :multi:AK47, А я от тільки з поправин прийшов!!! Нормально поправити здоров"я пивком!!! Всьо багато не п"ю, завтра за руль!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 Я бачу - ви незле погуляли. А я щойно приїхав - зранку гуляв по Варшаві, обідав у Любліні, а зараз балуюсь винцем дома. Завтра стаю пішоходом (тимчасово) - починаю розбирати свою копійочку. Питав на СТО у Любліні - покраска (абсолютно все) коштує 2500 злотих (1 євро=3,90 злотих). Може пожену туди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 VETERAN, да ну... у вас руки з того місця...самі пофарбувати чому не хочете? Я впевнений, що якщо робити як для себе - вийде краще чим в малярів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 Я вже малював у 1989-му. Вийшло класно, але дуже багато возні - легше заплатити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2010 VETERAN, можливо...але при умові, що будете наблюдати за процесом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 Новенького приймаєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 topdog, Здоров , приймаєм . Не зле булоб зявитись на зустріч в четвер на 19-ту вул Окружна кафе "На окружній" , будем раді бачити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 topdog, привет, давай подъезжай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 topdog, ріді бачити нових людей!!! Приїжай!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 vazik_lv, Де ФОТО з днюхи ? По темі "яйця" заварено такшо на суботу бум мати секас з установкою стаба ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах