vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Bizon, ВІТАЮ!!! Дітей, внуків багато Сімейного благополуччя!!!!! Приїжай, як будеш мати час! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 slim_painter,та нічо, зробим колись іншим разом Bizon,молодець ВІТАЮЮЮ, багато кіндерів бажаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 ну и как субботник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Дуже дякую Ведмедю за допомогу. Волокіта машини вже позаду. Bratik, удачно. Фані обрізав і поставив другий стаб, Ведмідь заволік мою машинку на поварку. Після того розібрали і помили мій мотор, а Ведмідь поміняв свій датчик тиску і зачепив глушник. Щойно повернувся додому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Bratik, Та нормально )) Много народа было... правда почти все епались...ничего легко не хотело выходит\заходить и тп... мне вот допустим не смогли открутить пробку на поддоне, для замены масла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 AK47, кувалдой надо, или дырку просверлить VETERAN, датчик давления и глушитель в разных частях машины наверное Медведь профи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Bratik, да нет...там анреал....паходу новый поддон буду ставить.... заодно защиту нужно поставить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 AK47, я одно время пробку с моста не мог открутить, мост же не менял всё можно, если захотеть. лучше новую рядом привари.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Bratik, Да он у мну побитый....да и варен паходу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 AK47, то не страшно, на скорость не влияет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 (змінено) Bratik, посмотрим...как будет...Надо думать что с подушками случилось..или с креплением... мотор ушёл вниз, с наклоном влево - на 10 см примерно...А машина не битая... Змінено 20 листопада 2010 користувачем AK47 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 AK47, надо смотреть, может на коробке подушка надорванаэто, а переднии в норме?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Bratik, Ведмідь зачепив глушник на підвіски - в сенсі - закріпив його, щоб той не бовтався і не стукав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Ну я й захарився за сьогодні , величезне Дякую slim_painterу за допомогу в установці стаба , без тебе не поставивби , також дуже вдячний almazу за гараз з світлом і просторою навіть дуже просторою ямою але тре туди тіски бо то не діло . Ну і всім іншим клубням які допомогли мені з інсталом стаба , дякую LordMarko шо звозив за втулками ато втикнув ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Fani,та нема за що)) AK47,напиши свою сторінку вконтакті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 Bratik, а хз...под ямой не успел разглядеть. В понедельник буду полную диагностику делать. Fani, дякую, що допоміг) Хоч і не вийшло..але приємно)) І марку тоже))) да всім дякую))) almaz, дякую за веселий суботнік...частіше би такі...всеодно постійно крутимо гайки, чому би не разом?... almaz, st1f91 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2010 AK47,єсть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 AK47,ми скільки часу були з Ветераном були? і то я замітив що там ще один поверх, а ну да - ти свою "копійку" тюнінгував так а що сьогодні? а то всі шумлять-гудять, а ніхто не може сказати про що Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 vedmid, ти про шо?* Я не поняв.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 що сьогодні планується? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 Я десь по 12 буду на Північній, далі в Брюхи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 Фани поздравляю с професиональным праздником (международный день телевиденья, вроде сегодня), желаю всего... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 ясно... доречі сьогодні день пам"яті жертв автомобільних аварій Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 Bratik, Дякую . День радіо і телебачення був 16 числа , але я себе до того не сильно відношу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 (змінено) vedmid, я предлогал, все промолчали, уже пива бахнул и уже не куда не поеду.. да и я смотрю клуб только бухать может собраться Fani, значит я его немного провтыкал как там новый стаб?? Змінено 21 листопада 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах