Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 vazik_lv, Здарова друже Дякую Ти як взагалі? Доречі фа-фа і блим-блим вчора біля готелю гетьман!!! Ти куда так газував? А я тебе вобще не замітив як обганяв, правильно зробив що посигналив, та й впізнав, це круто almaz, І тобі Здарова Дякую!!! Як там ваші пташки, літають??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 Bizon, там ше я був з Вазонком в машині, такшо тож фа-фа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 slim_painter, Ну і тобі Здарова!!!!! Фа-фа і блим-блим Ви куда так жали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2010 Бухатииииииииииииииииииииииииииии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2010 AK47, Не бухати а на суботнік , гайки в машинах крутили . Величезне ДЯКУЮ slim_painter за допомогу в установці стаба і надані інструментів правильних , ненаю як би поставив його без бебе . Ще раз дякую шо виділив чяс і троха померз . З мене квас великий-великий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2010 а я тутка ветерана катаю - сьогодні блок на розточку завезли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2010 Ну прямо - "катаю". Висадив у глушині - я пішки до центру пиляв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2010 Дякую Slim painter за допомогу в перебиванні стулок реактивних тяг!!!! Ото ми наржались поки запресовували, тиски погнули, правда передня розпорка в пригоді стала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2010 Bizon,та всьо гуд. ше би ти приходив на зустрічі то би було кльово Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2010 Обов"язково буду, ви не думайте що я про вас забув, домовились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2010 Bizon, давай давай, мені треба твою панель обстежити, шо то за таке покриття!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2010 VETERAN, З блоком? Ох той же ведмідь... vazik_lv, Видозмінена панель?))))) Хто підкине мну на окружну в четвер? Хто їде від чорновола і тих країв?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2010 AK47, А зубилко вже розсипалось і не їздить ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2010 AK47, А зубилко вже розсипалось і не їздить ? чувак поміняв шило на омріяне мило... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2010 VETERAN, З блоком? Ох той же ведмідь... Добавлено через 3 минуты vazik_lv, Видозмінена панель?))))) Нє то не та видозмінена!!!! Ця краща. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 То завтра хтось буде на зустрічі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 Я на роботі , тому небуду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 я шось расхворался... не будет VETERAN, как процес в ремонте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 Bratik, сьогодні докупив ще запчастин на 680грн. (всього вже 2680) і почали ще відрубувати весь зад. Мотор розсипаний на дрібні частини, частково вже помиті, а блок розточують. Давай не будемо слідити в бортовику Фані і переліземо сюди. Так от - в тому зубилі дійсно розколовся мотор по другому, чи третьому циліндру - туди вдарив мій лонжерон. В салон лонжерон зайшов, при цьому, десь на 20-30см. Саме "зубило" також зломалось і стало подібне на ТУ-144 при посадці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 VETERAN, Дякую шо закінчили з флудом в мому бртовику ну шо народ вітаю з першим снігом і будьте обережні ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 slim_painter, а що ти варив, не кріплення стаба? варили самі "яйця" від 2110 між собою. ашпильки на лонжеронах в мене ше всі рідні)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 Всім привіт! Завтра не буду...маю дофіга роботи... треба срочно поставити сігналку...і заодно ЄСП... а то очкую шо машина так стоїть.... Да і з вівторка буду капіталити - мотор : сальніки по кругу, кольца. Коробка : 2 сінхрони, 2 підшипники..Сьгодні відремонтував генератор, порвався дротик мідний з намотки...паявся довго...потім 1 підшипник і пружинку прижимну якоря... Поставив новий ВУТ - ппц як тяжко його там відкрутити\сняти... Алмаз - тобі обовязково такий ключ? Чи можна советский? Мені впринципі пофіг..просто советский у мну вже є і він надійніше... Fani, який сніг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2010 з першим снігом!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2010 мене небуде, знову в мене четвер самий напряжний день, хз як буду находити надалі(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2010 і мене мабуть не буде бачу нікого не буде.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах