Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Antop, без мотора трохи обтяжливо. Але нічо - в цілому виглядає терпимо. Колір мені сподобався.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
VETERAN, Як то "терпимо"?... "Терпимо" і з балончика покрасити можна... Мало бути як мінімум "добре". Вже не можу дочекатися, щоб побачити як машина насправді виглядає.

Поділитися повідомленням

Терпимо - це коли відразу в очі не кидається. А я вже знаю, де той дефект - тому тільки туди і дивлюся.

Колір мені дуже подобається, блищить, як ... ну ти в курсі.

Поділитися повідомленням

VETERAN, довго не затягнеться, то цілий сервіс здоровий, там над нею 4-ро людей крутиться от ті фотки це ще з п"ятниці рано був в них, а загнав машину минулого вівторка пізно ввечері, тому робита кипить.

До кінця лютого вже має бути готова, а потім все залежить від мене як я її скоро скручу до купи, а то тут є деякі плани по переробці салону!!!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, Спитай кіко буде вартувати в них переварити один поріг на мою "Зельонку", а то прогнив ппц, вже прост необхідно щось робити

Народ, є пропозиція на СБ щось замутити, якийсь мінімальний трейнінг в Брюхах чи можно даже виїхати в Червляни. Щось тіпа кольца замутити, вам пофанитись+ мені буде треніровка перед Іподромом. Що скажете?

Поділитися повідомленням

LordMarko, незнаю, він так точно не скаже, бо тотреба відрізати дивитись шо там під порогом твориться, як там той усілітєль порога, може і його міняти треба, а то всьо потяне одне за тругим... А так просто переварити нема різону, якшо під ним вже гниле, то не надовго...

Я так само думав одне, а почал лізти і то, і то виперло!!!!

Поділитися повідомленням

vazik_lv,да платити 7-10 касарів за всю переварку,перефарбовку і т.д, кузова Я єб..! нехай гниє. Іржу накрайняк, в порозі, якщо сильно прожере, закладу скловолокном, зашпаклюю і зафігарю фарбою с балона, все інше тупо так само.

Bratik, Посилання

Це буде кільцева гонка короче, запускають одночасно 2 машини на старт, покриття гравій-грунт. Сьогодні був там і втикав територію, ппц агромна, швидкість повинна бути пристойна) Якщо після днюхи свої+ днюхи Демедж клуба, буду в норм стані, то їду на всі 100% )))

Поділитися повідомленням

Іржу накрайняк, в порозі, якщо сильно прожере, закладу скловолокном
Коли мені терміново треба було їхати в Польщу, а поріг розвалився - я купив новий поріг, старий обрізав до рівня дверей зверху (низ відірвав), новий по місцю підрізав і причепив то на закльопки розжимні. Красив пензлем.

Завтра зустрічаємось?

Поділитися повідомленням

Як на рахунок провести сьогодні зустріч ? зодне з зубиловодами познайомимось ! Пора наводити мости ато обмежуватись не бачу сенсу ! Ітак знаєм троха одне одного а так і вчорашню зустріч компенсуєм і веселіше буде !

Поділитися повідомленням

чого одразу морожені?

в мене бабка була в лікарні+робота - трохи не до того було?

в суботу непоганаідея була поїздити, але я бабку з лікарні забирав, та й так в суботу роботи вдома вистачає...

в п"ятницю цікаву штуковину встановлював: короткофокусний проектор і інтерактивний екран, треба поритись - має бути фотка.

для тих хто не знає: з ноута через проектор подається зображення на екран, а екран так само підключений до ноута, до екрана йде спеціальна "ручка", і водячи по екрану тою ручкою, можна керувати процесами на ноуті....

створювати файли, редагувати, можна клавіатуру викликати...

а ось і фотка:

Зображення

цілий день потратили на установку і настройку...

Поділитися повідомленням

Bratik, Приєднуюсь до вище сказаних привітань, міцного здоров"я, здійснення мрій та всього найкращого!!!:)

Поділитися повідомленням

Bratik, Приєднююсь до всіх і множу на два!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Побільше би таких людей в клубі як ти!!!!

Поділитися повідомленням

LordMarko, Вітаю нашого спортсмена , Удачі , здоровя і перемог як в змаганнях так і по життю ! Вітаю !!!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз