vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 LordMarko, Вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 Марк Алік друже вітаю!!!!!!!!!!!!!)))))))))))) Шоб ти поменше пив!а більше приймав участі у гонках!!!!!!!!!Ну не буду я тут соплі розводити тіпа шо тобі я хочу побажати...)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 LordMarko Поздравляю! Желаю хороших показателей в гонках ну и в личной жизне!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 Дяка братва за привітання На вихідних, якщо буде файна погода вибираємось на пікнік, а якщо фігова то десь посидимо троха) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 LordMarko, вітаю! Перемоги в гонках - авто і кар'єрних! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 LordMarko, Вітаю!!! Бажаю міцного здоров"я та здійснення всіх мрій!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 Народ , не валяєм х... і приходим на зустріч ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 Я готовий! Можна вже, чи почекати до сьомої? Fani, будеш? Чи "працюєш"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 VETERAN, Буду , хоч пива випю а бо чаю , буде видно чи буду на колесах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 я не буду - хворий, лікуюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 +1. буду питит пиво)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Такс товариші, пропоную завтра трохи відпочити + відпразнувати прошедшу днюху вашого одноклюбніка, тоість мою днюху)) Я б спочатку запропонував в Брюхи, чуть погнати, по льогкому сніжку саме то буде, і потім празнувати) Тому давайте пропонуйте час) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 LordMarko, :bp: я зможу не раніше 13.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Ау , народ , ви вимерли ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Я хоть вже можу газувати)))))) Я готовий, а час для мене то якось пофіг, але чим скорше тим більше віддихнем від тяжкого робочого тижня)))))). п.с. моє слово від 12:00 до 24:00, в той час можем стрілканутись......) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Masterio, о зразу видно наш народ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 я - пас, тільки почав виздоровлювати так що звиняйте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Bratik, LordMarko, вітаю Вас з Днем народження!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2011 Збираємось о 13.00 на Окружній, дивимось скільки буде людей, якщо влізем всі до мене то гуд, а як ні, Фані машину прийдеться брати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2011 LordMarko, хай Фані бере машину йому і так неможна пити!!!!!)))))він по життю пяний( Фані не харся!!!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2011 Masterio, Не харюсь Я так живу Або пан або нах ! LordMarko, Все було супер , ще багато попереду , і тре триматись купи , так лекше Удачі , дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2011 LordMarko, приєднуюсь до слів Fani. Дякую за прийняття. Кілька фоток закинув сюди Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2011 Файно покатались в Брюхах, ждьомс відео від Алмаза) а потім файно посиділи) Дякую що прийшли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 Да то було шось!!!!!!!!!!!! я до хати попав в 6-ій ранку, Марк ти мені такий старт зробив шо огогоого!!!! Дякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 Masterio,)))) Я так поняв концерт видався на ура))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах