Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 планую прийти, а чи вийде, незнаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Постараюсь бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 можна виділити пару годин на зустріч Вже виділив. Забирайте. Чи самому привезти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 VETERAN, Бажано самому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Сорі но я пас...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 а я вчора провтикав, згадав десь аж пів дев"ятої.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 Хто сьогодні на північну їде ? На третю перші драг. покатушки ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 я не їду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 Привіт і до чого ви там договорились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 Red Bull, Сезон 2011 року по часті Драга можно вважати відкритим! Ура таваріщі драг і стрітрейсери Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 ага, вчора багато, як на перший раз, машин зібралось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2011 Мля а я шось провтикав Треба завязувати пити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 березня 2011 народ! ви це читали: Посилання що думаєте з цього приводу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2011 vedmid, як Україна покличе то візьму иж 27 , пасок набоїв і поїду в Київ , а поки це очередна фігня, і толку від неї небачу. Ну покричимо, покажуть по ТВ, + беркут дасть тягла потім і поїдем до Львова побиті (мені то не впєрвой, тягла за діло отримати дєло таке, а вот чи інші підпишуться за таке?)) , голодні і з почуттям що на нас наложили с прибором. Боротись треба радикально, крайнє радикально. Поки народ сам не дозріє нічого не буде, вода не сразу стає кіпятком, радує що хоч процес почався. А поки розслабся і заробляй гроші, щоб потім зміг патрони і валину купити)))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 березня 2011 оце ти чувак правильно сказав... ти б їм так там написав... і я собі думаю - трохи надуманаакція, чи навпаки бездумна, вже народ збирають, а вимоги не можуть повиставляти.... та й щось не пре мене палити купу бензину на дорогу, в знак протесту проти високих цін на пальне, помоєму тих грошей що витратиш, хватить на рік покривання різниці вартості пального.... от якби поїздами їхали - інша справа... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 березня 2011 якби поїздами їхали - інша справа. Машина, яка везе кількох чоловік, обходиться дешевше. І їде куди і коли хоче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 березня 2011 Я МАРКА ПОТДЕРЖУЮ, ВЫ ТУТ НЕ СТРОЙТЕ ИЗ СЕБЯ ХРЕНОВЫХ ПАТРИОТОВ, МЫ КЛУБ, А НЕ ПАРТИЙНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ, А ЗА АКЦИИ ПРОТЕСТА ХОТЬ ЗА ОДНУ ПОЛИТИЧЕСКУЮ СИЛУ Я НЕ ПОЙДУ.....ИЛИ ВЫ КАК СТАДО (ПАТРИОТЫ)??? ЕСЛИ ПАТРИОТЫ ДО КОРНЕЙ ВОЛОС НА НОГАХ, ТОГДА БАРИН СКАЗАЛ ВСЕМ ЖРАТЬ ТРАВУ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 Bratik,так я власне і кажу що акція непродумана, всі як завжди пруть бездумно на амбразуру... коли болить горло, треба в першу чергу ноги в тепло, а не пити таблєтки, а ноги хай далі мерзнуть.... то треба рішати ВСІ питання, бо по одному то брєд... скільки там треба щоб акція відбулась? 2,3,4мільйони народу? так може появиться нова професія: професійний майданщик - загнати туди всіх безробітних, дати їм палатки, удобства, а ми тут будемо на форумах рішати проти чого протестувати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gebenot 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 Їхати в Київ вважаю недоцільним. Там своїх незадоволених є багато. А ось провести акції по всіх місцях України, то було би добре. Від заходу до сходу, запросити телебачення, юристів та адвокатів (акція повинна проходити згідно законів України, закон єдиний для всіх, щоб потім не писали - "пару десятків п'яних...), без лозунгів жодної з партій (щоб не піарились), також можна написати відкритого листа нашим Львівським обранцям, прийняти участь у акції (щоб народ знав, хто з народом, а хто ні) і саме головне задачі акції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 ти почитай по тій ссилці мої пости - я там саме так і написав: а не краще було б щоб в кожному місті, всі автомобілісти з"їхались в центр, стали бампером в бампер, і паралізували рух взагалі, забили весь центр машинами так щоб ні маршрутка ні скутер не проїхав, трохи на бордюри щоб сильно вумні джипери не об"їжали... і постояти так тиждень, звичайно бензин не палити, і відповідно не заправлятись, а як почати бібікати, так щоб всі посадовці то згадували як страшний сон.... як то зробити - місто паралізоване, ні туди і ні сюди а що значить паралізувати роботу в великих містах - це шаленні убитки тих же "можновладців".... ну це як варіант... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 хто завтра на зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 Я, якщо ще хтось буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 СКАЖИ НІ, ВИСОКИМ ЦІНАМ НА БЕНЗИН, ЗАЛИШИ МАШИНУ ВДОМА, І ПРИЙДИ НА ОКРУЖНУ НА ПИВО! ОТО АКЦІЯ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 я нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 березня 2011 СКАЖИ НІ, ВИСОКИМ ЦІНАМ НА БЕНЗИН, ЗАЛИШИ МАШИНУ ВДОМА, І ПРИЙДИ НА ОКРУЖНУ НА ПИВО!Добре. Але ти везеш мене додому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах