Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

gebenot, знайшов хорошохо знайомого зварювальника в районі Дністровської, заїду до нього у четвер, також заїду у сервіс, потім розпишу по цінах тобі.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Шукаю норм. карбюраторщика. Потрібно регульнути карб, виставити запалення і в загальному по мотору подивитися. Підкажіть, якщо хтось знає когось толкового.

Поділитися повідомленням

_ANDY_, 0677180156 Слава. Сам не робив і не був, але рекомедували що добре робе карби. В районі Кульпарківської.

Поділитися повідомленням

Bratik, Ти ж таке теж мутиш

_ANDY_, є тел. на Шевченка, сам там ше не був, кажуть теж норм робить

096 745 59 20

заодно і підтвердиш слухи, або навпаки))

Поділитися повідомленням

CheZZ, по кіко Ти брав так звані квадратні тяги? В комплекті з ними йдуть і втулки, чи треба окремо брати?

Поділитися повідомленням

LordMarko, вони не так звані а дійсно квадратні))) 235 грн

всюди по 250 і більше))) йдуть в к-ті з втулками і шайбами

Bratik, слухи про те, що там норм роблять і витсавляють на стенді карби і досить норм ціна, була принаймі

Поділитися повідомленням

Шукаю норм. карбюраторщика. Потрібно регульнути карб, виставити запалення і в загальному по мотору подивитися. Підкажіть, якщо хтось знає когось толкового.

В мене є хороший майстер в гаражах "Ласточка" по вул. бувша Боженка. Сам в нього робив 3 роки назад, він мені все почистив, промив, налаштував, досі ніяких питань не виникало. Кожен рік перед Кримом заїзджаю до нього на перевірку. Робить все добре. Поряд з ним (сусідній гараж) мотористи, правда в них нічого не робив, але він їх радив.

Звати Олександр тел. +380675815217. Йому років під 60. Через нього вийшов також на єлектрика і розвал, всі вони колись працювали на Вазівському сервісі.

Дзвони йому і їдь. Я досі не жалкую. До речі, знайшов його випадково, поїхав до іншого, а він перестав працювати з класикою, порадив цього.

Ось так.:)

Поділитися повідомленням

lembergus, біля Цуму тільки Ведмідь і Ветеран збираються, а зїзд інших учасників клюба на Окружній))

Доречі, сьоня базарив с Алмазом, може трошки змістимо зїзд, дето на 20.00 і здибаємось у центрі, Енді казав може буде ще

Поділитися повідомленням

Fani, я хоть и не хожу на встречи, но тогда соберусь возле своего компьтера :)

Поділитися повідомленням

VETERAN, може є якась інфа по ВИС 2345 по задній частині ресори міст різниця між старими і новими мостами

бо я подумав може посадити свого трактора на ресори

Поділитися повідомленням

Bratik, ну добре перелічи всі мінуса

слово рахувати в іменику блокує бо баче матюк

Змінено користувачем kobralviv

Поділитися повідомленням

kobralviv, будет комби москвич- ваз, жестковато, вечно проседать будет, втулки летят чаще, да и не люблю рессоры :) хотя я не спец в этом вопросе, но где сталкивался, но не фонтан

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз