gebenot 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2011 Leoo, відпищись як ціни, мені теж треба поварити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 gebenot, знайшов хорошохо знайомого зварювальника в районі Дністровської, заїду до нього у четвер, також заїду у сервіс, потім розпишу по цінах тобі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 Шукаю норм. карбюраторщика. Потрібно регульнути карб, виставити запалення і в загальному по мотору подивитися. Підкажіть, якщо хтось знає когось толкового. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 _ANDY_, Фани спроси Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gebenot 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 _ANDY_, 0677180156 Слава. Сам не робив і не був, але рекомедували що добре робе карби. В районі Кульпарківської. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 _ANDY_, до Нігера з"їзди) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 Bratik, Ти ж таке теж мутиш _ANDY_, є тел. на Шевченка, сам там ше не був, кажуть теж норм робить 096 745 59 20 заодно і підтвердиш слухи, або навпаки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 CheZZ, я много что мутить могу какие слухи??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2011 CheZZ, по кіко Ти брав так звані квадратні тяги? В комплекті з ними йдуть і втулки, чи треба окремо брати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 LordMarko, вони не так звані а дійсно квадратні))) 235 грн всюди по 250 і більше))) йдуть в к-ті з втулками і шайбами Bratik, слухи про те, що там норм роблять і витсавляють на стенді карби і досить норм ціна, була принаймі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 Шукаю норм. карбюраторщика. Потрібно регульнути карб, виставити запалення і в загальному по мотору подивитися. Підкажіть, якщо хтось знає когось толкового. В мене є хороший майстер в гаражах "Ласточка" по вул. бувша Боженка. Сам в нього робив 3 роки назад, він мені все почистив, промив, налаштував, досі ніяких питань не виникало. Кожен рік перед Кримом заїзджаю до нього на перевірку. Робить все добре. Поряд з ним (сусідній гараж) мотористи, правда в них нічого не робив, але він їх радив. Звати Олександр тел. +380675815217. Йому років під 60. Через нього вийшов також на єлектрика і розвал, всі вони колись працювали на Вазівському сервісі. Дзвони йому і їдь. Я досі не жалкую. До речі, знайшов його випадково, поїхав до іншого, а він перестав працювати з класикою, порадив цього. Ось так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 хто на зустрічі буде в четвер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 червня 2011 vedmid, я не буду.... без машины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lembergus 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 Я мабуть буду. Ще не знаю як ситуація вдома буде. Буде в гаражах, чи біля ЦУМу просто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 lembergus, біля Цуму тільки Ведмідь і Ветеран збираються, а зїзд інших учасників клюба на Окружній)) Доречі, сьоня базарив с Алмазом, може трошки змістимо зїзд, дето на 20.00 і здибаємось у центрі, Енді казав може буде ще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 І мені так більше підходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 ну в центр я не попхну, що там цікавого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 дето на 20.00 і здибаємось у центрі Классссс! А може давайте о 12-00 десь на базарі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Классссс! А може давайте о 12-00 десь на базарі? на південному Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Вам ніхто не боронить проводити зустрічі біля цуму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Fani, я хоть и не хожу на встречи, но тогда соберусь возле своего компьтера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 VETERAN, може є якась інфа по ВИС 2345 по задній частині ресори міст різниця між старими і новими мостами бо я подумав може посадити свого трактора на ресори Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 kobralviv, а не глупо будет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 (змінено) Bratik, ну добре перелічи всі мінуса слово рахувати в іменику блокує бо баче матюк Змінено 23 червня 2011 користувачем kobralviv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 kobralviv, будет комби москвич- ваз, жестковато, вечно проседать будет, втулки летят чаще, да и не люблю рессоры хотя я не спец в этом вопросе, но где сталкивался, но не фонтан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах