Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 vedmid, надумаете, то скажите думаю можно будет собраться даже возле гаражей лично я ЗА.... только, что бы работа не подвела заранее сообщите... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 на цих вихідних збираюсь десь вибратись, побачимо яка погода буде в суботу, неділю мабуть буде спроба на рибалочку махнути, понеділок-вівторок на природу, можливо разом з рибалочкою... так що думайте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 vedmid, субботу дежурю, в понедельник тоже, а вторник можно подумать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 буду бачити по погоді, певно збори будуть швидкими, максимум що можу обіцяти - як буду знати - постараюсь напередодні попередити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tetraider 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 хтось на драг їде повтикати завтра??? його вже відмінили( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Посилання Перегляньте - може щось ще напишете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KISLUY 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Народ, хто знає де можна придбати або, можливо, в когось є на продажу металева решітка радіатора? Ну звичайно, що в хорошому стані Наперід вдячний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 зайди в вітку продаж і знайди там тему про продаж нових та бу зпчастин виробництва СССР автор ANTOP - в нього здається була... там в темі продажу чуваки машини розбирають - попитай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 VETERAN, Чому телефон клуб? Ми були написали що орієнтовано здибаємось на 8 у центрі, Ви сказали що будете с Ведмедем біля ЦУМа, ну і все, тут крапка. Далі ті хто сказав буде зідзвонились, вирішили в Пузату Хату, вот і всі діла) Ми норм посиділи вирішили деякі питання, і доречі.... vedmid, а хто сказав що за виїзд в Карпати тема заглохла, Я думав ми вроді були все рішили, що 2-3 липня їдемо, тобто це виходить на наступні вихідні. При любих роскладах, буду Я ганяти чи ні. І не надо наїжати за рибалку Я пообіцяв знач візьму, но цього року ще не їздив, і поки хз коли поїду, Я ще навіть снасті не обновив с прошлого року І не надо тут балагана і другого октября,хватить одного)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 перенесли невідомо на коли і дійсно, нашо сратись, все ж і Окружна не на другому кінці світу Я б теж не проти вмене під хатою щоб сходки були, такщо підтримую більшість то їдем в гори чи ні??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Народ знаю що я тут трохи не в тему но всетаки... Роблю гальма вже докуя часу, все перебрав поміняв і нікуя нехоче прокачуваатись.... заіпало вже.... мож хтось зміг би підскочити і поставити діагноз хотяб а то я все шо знайшов вже зробив... но воно всеодно вийо...! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 Rosko,а машина то в тебе яка? тут пише ЗАЗік, а ми по ВАЗікам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 Гальмівна система там мало чим відрізняється. прокачується так само: навхрест починаючи із заднього правого. А ти той самий Rosko, що на ВестЗазКлуб був зареєстрований? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 Rosko,а машина то в тебе яка? тут пише ЗАЗік, а ми по ВАЗікам Як написано нижче там система майже нічим не відрізняється! Гальмівна система там мало чим відрізняється. прокачується так само: навхрест починаючи із заднього правого.А ти той самий Rosko, що на ВестЗазКлуб був зареєстрований? той самий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 завтра маю намір пройтись з вудочкою в одне цікаве місце: від тролейбусної в сторону Сокільник, там є 2 озерця, читав що там в одному купаються, а в другому рибку ловлять.... от хочу розвідати то місце хто має бажання приєднатись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 А що, там жаби під дощиком краще клюють? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 кажуть що там щось трохи водиться, крім жаб... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 Зараз відбуваються сильні коливання тиску - в такий час риба не клює (якщо вона там є). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2011 заодно взнаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 LordMarko, фа-фа в кінг-кроссі))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 Зараз відбуваються сильні коливання тиску - в такий час риба не клює (якщо вона там є). риба там є! сам бачив... восновному невеличкі карасики, ротани, кажуть є окунь і все таке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 CheZZ, покажи фотки машини!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 Masterio, Ти живий, ууррраааа))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 сам бачив... Бачив - не рахується. От якби наловив з відро... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 ага прям з відро.... шота вона там відрами не ловиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах