Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Masterio, Дружжеее Ти на кого нас покинув, куда сі пропав?)))

Вчора норм посиділи, но в гори полюбас надо!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
LordMarko, та я їздив до похресника на ДН йому було аж 1 рік:multi: неміг я такого пропустити)))))

Поділитися повідомленням

LordMarko, по поводу широкого диапазона оборотов они приврали :), длина кождого колена зависит от обьёма двигла и диапазона на в котором хотят получить максимум :) так, что 2101-07 тут не уместно :)

в интернете куча инфы по этому поводу, почитай, а сами соединения они сместили дальше... не могу сказать, что это гуд :) вобщем почитай и сам принимай решения....

хоть я сам и не занимаюсь тюненгом, просто одно время этот вопрос интересовал :)

хоть я сам и не занимаюсь тюненгом, просто одно время этот вопрос интересовал :)

Поділитися повідомленням

Здраствуйте друзі! В пятницю мабуть буду у вас в Львові, але приїду поїздом, по роботі)) Можна було б зустрітись!

Поділитися повідомленням

LordMarko, та, таке

походу ціна майже всюди однакова, та й здається то все одна контора мутить

Bratik, з поверненням, Ти де пропадав??? маю солекс на реставрацію, замутиш мені???

slim_painter, мені треба авто помалювати)))

Ти вже з сайлентблоками розібрався???

Поділитися повідомленням

кому ше шо тре?

Мені тре масло в коробці поміняти. Сьогодні довго бавився - пробував пробку для заливу масла відкрутити - не вдалось. Грані вже зрушив, але зовсім не зірвав.

Ще вчора спідометр почав занижувати швидкість - помало доходить до 60км/год. і все - далі не росте. Думав, що полетів редукторчик у коробці, але сьогодні поставив інший спідометр - все працює - провіряв до 150км/год. з піднятими колесами.

Поділитися повідомленням

CheZZ, не пропадал:) то работа, то гараж :) что то ремонт машины не пошел :) достала старушка, в пятницу буду пробывать всё таки до ума довести :) заводиться плохо :)

Поділитися повідомленням

Bratik, то біда - машинка погано у тебе заводиться, а Ти всюди смайли усміхнені понаставляв))

Поділитися повідомленням

CheZZ, то от истерики :) ну оптимизм поднимаю сам себе :) а карб можешь закинуть, но я 10 уезжаю....

Поділитися повідомленням

Rassel, ну Я хіба вечерком на пиво зміг би)

Давайте суботнік на суботу, в ПТ робота( Я б трохи с оптикою побавився, м.б юбку поставлю

Поділитися повідомленням

LordMarko, ДЯкую, хоч хтось. Я просто на роботу влаштовуюся, на співбесіду в ЛЬвів потрібно! То от думаю одноклубників би побачив, я зранку буду у Львові а назад ще не знаю!

Поділитися повідомленням

Bratik, ага

в суботу можна

в slim_painter на гаражі???

Rassel, до нас на роботу??? що за контора???

Поділитися повідомленням

CheZZ, До вас на співбесіду.

Контора називається "Віст ТОРГ". Там просто головний офіс їх, тому треба туди.

Також було б добре якби хтось підказав як туди добратись, або ще краще якби хтось зустрів, мені потрібно до бувшого мясокомбінату, вулиця на букву "П" починається, в машині просто забув блокнот. Далеко туди від центрального ЖД вокзалу??

Поділитися повідомленням

Rassel, співчуваю. Це напевно вул. Промислова. Завтра після обіду маю завезти в той район обладнання, але їхати буду з протилежного кінця Львова - тому не зможу підібрати. Якщо будеш їхати поїздом - побачиш той район у вікнах справа за 10 -15 хвилин до приїзду на головний вокзал - станція Підзамче. Можеш зіскочити - звідти кілька хвилин пішки. :) Добиратись з головного вокзалу зараз важко - ремонт всіх доріг навколо нього. Колись ішов прямий трамвай №6 з вокзалу на Промислову. А зараз навіть не знаю, як добратися. Напевно ідуть якісь маршрутки, але хз які - їжджу на машині. Якщо не буде дуже накладно - спробуй на таксі - думаю в гривень 25-30 вкладешся.

Успіху. Якщо будеш зустрічатися з Марком - маякніть - може підтягнуся.

Поділитися повідомленням

VETERAN, ДЯкую, мені саме на промислову 52 і треба. Говорили маршруткою 57, 45 можна доїхати.

Я о 8-20 ранку буду у Львові, на 9-9-20 співбесіда і в 12-30 у мене назад буде поїзд, було б добре когось побачити, за цей час, був би радий! ну може якщо хтось зможе то зателефонуйте мені 098 71 70 370 Руслан. ДЯкую.

Поділитися повідомленням

Будеш мати мало часу. 57-ма ніби має підвезти, але бігти прийдеться порядно - спочатку від вокзалу до приміського вокзалу (десь там попитай) і від вул. Богдана Хмельницького - зупинка повинна бути недалеко від перехрестя з Промисловою. Спитай водія - він підкаже.

Щасливої дороги.

p/s Десь за два тижні буду пролітати мимо Хмельницька по дорозі на море.:)

Поділитися повідомленням

Rassel, Я казав, що зможу хіба вечером бо завтра буду або на роботі або в лікарні, як і сьогоднішніх пів дня, тому в любому випадку мені не вийде, сорь.

Поділитися повідомленням

НУ я с Слімом говорив був, домовились на завтра на ранок, щоб особо не тягнути, роботи всім буде купа, але то було кілька днів назад,хз чи він ще планує чьота мутити .

Чекаєм кароч Сліма, най каже на коли і куда...

Поділитися повідомленням

VETERAN, Здраствуйте! Ось я вже дома, побував у вас в гостях, ну що сказати??? Місто величезне, гарне, також слід зазначити що запутане трошки. В мене очі на лоб лізли коли я побачив як у вас водят водії авто, це дурдом, зі всіх сторін обїжають, підрізають)))

Загалом добирався так: від вокзалу пішки на гродоцьку, потім на 57 маршрут і до БТІ, звідти 200 метрів на промислову 52, вроді не складно було, але все ж таки...

Ваше місто мабуть не раде було мене приймати у гості, випровадило шикарно, вибачте за відвертість, але сухі були тільки труси, і то сзаду)))

LordMarko, Та я то зрозумів! НІчього страшного! :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз