VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 Rassel, от і добре, що все пройшло благополучно. А попа висохне. По правді кажучи, мене Хмельницький також трохи напружує - таке враження, що сплять на ходу. Стараюсь минати по кільцевій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 (змінено) Rassel,ну що поробиш, а бо ти або тебе) мусимо їздити так, по іншому нікак))) Як мені раз сказав Києвлянин,-Хто навчився норм їздити у Львові, без проблем зможе їздити по всій Україні))) П.С. Сліма кудато пропав, що мутим завтра? Я маю час дето до обіда, після валю ставити карби. Планую завтра поміняти ремінь, бо коли міняв помпу оказалось зношений ппц, потім думав оптику глянути, далі заглянути на задню полку, для початку розібрати те що є, приміряти місце на саб щоб приблизно знати розміри нової полки Змінено 22 липня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 LordMarko, ну то які в тебе пропозиції?бо я би підскочив на годинку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 липня 2011 я тількищо вернувся до Льова, ша ляжу покимарю, зі срання по справам помотаюсь, до 11 точно буду вже в гаражі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2011 Ну вот і гуд, тоді на 11 підтягуємось, хто має що крутити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 липня 2011 LordMarko, фа-фа на Зеленій)) карби поставили??? slim_painter, будеш передні свої подіуми знімати-продавати - перший на них Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 липня 2011 pitekantrop, вітаю з Днем народження! Гарних доріг і приємних подорожей Тобі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2011 (змінено) CheZZ, намахались що майстер що Я , прост ппц, але поставили. Вчора їздив на тимчасове налаштовування,трохи стрьомно низів щас ващє немає. Але це через 36 дифи,тіпа для моторів с великою потужністю, да і впринципі під драг чтоль. До 3к оборотів в машини немає ніякої реакції на ходу, а с місця то ващє глохне, для старта треба хоча б 3 тони оборотів, а краще 3,5к...але ребята, як воно їде. Я завжди їжджу швидко, але тут...це ппц...скажу так, Я ще ніколи в житті!!! не прискорювався в Жизі так рєзко як щас.А звук який, це ніби прямоток без глушака.Набор оборотів ніби маховик важить лише 3,3кг)))) Але це канєшно все забавки, тому домовився втт мої 36 на 30, чекаю кінця тижня коли вони приїдуть, перекину їх, помахаюсь мальоха с жикльорами, і от тоді вже буде чьота похоже на машину. А далі берусь за головку, бо мощь це тєма!)) Змінено 26 липня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2011 ну що там сьогодні? хтось десь збирається? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 липня 2011 Я готовий - чекаю звістки куди їхати (поки що на машині). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2011 Я тільки приперся додому блін Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 липня 2011 Куди всі пропали? Завтра буду збирати коробку Полонез - вже все помите. Хтось хоче подивитись? Зможете собі зробити фотоконспект. Крім того - відкрию стокову коробку 2101 - побачите різницю. З четверга (орієнтовно) їду на море десь до кінця місяця. Мало не забув - завтра ще маю отримати клубну розробку з Донецька - програмоване реле для двірників - буду ставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2011 VETERAN, удачі з встановкою, но приїхати мені сорь не вийде, Я щас зайнятий ппц, роботи в останній тиждень перед відпуском просто море. Тому вже в кінці літа зацінимо що с того вийшло) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 CheZZ, Вітаю з днюхою!)) Рости великий великий)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 CheZZ, Вітаю з днюхою!)) Рости великий великий)) приєднуюсь до привітання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 CheZZ! поздравляю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 люді, сьоня чьота мутім? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 CheZZ, Вітаю з днюхою!)) Рости великий великий)) Я також бажаю Тобі всього найкращого! LordMarko, коли і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 CheZZ, приєднуюсь до всіх побажань, ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 Приєднуюсь до привітань . Сьогодні на роботі до восьмої , якщо десь в центрі здибаємось або на годину восьму перенести зустріч то попаду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 VETERAN, кажіть як вам краще, можно і біля вас, Я на машині тому поф) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 CheZZ приєднуюсь до привітань!!! хто за суботник? в мене дуже багато роботи є можна в мене, або на ласточку на естакаду, там дуже зручно)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 всім дякую за вітання!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 slim_painter, фа-фа блим-блим сьогодні в районі 18.00 на перехресті вулиць Залазнична-Коротка slim_painter, ЙОПТ ЗАЛІЗНИЧНА-КОРОТКА slim_painter, ЙОПТ ЗАЛІЗНИЧНА-КОРОТКА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2011 CheZZ, малий вітаю!!!!!!!ні ям ні горбів!!!!!! приєднуюсь до всіх вище побажань! п.с. я непроти суботника))))))тільки давайте тут на форумі скажіть де то дійство буде відбуватись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах