vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 А мені треба Гену бадати!!! А то шось по різному заряжає АКБ!!! Завтра почну бой!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 Наших - то мається на увазі яких, старих чи з нашими номерами? А як європейці реагують на жигулика на їхніх автобанах? " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 LordMarko, что было хоть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 Bratik, під бардачком 6 клєм є, чорна спригнула з гнізда, але інші теж майже повилітали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 LordMarko, что было хоть? Братік я казав шо там ше фішки можуть випригнути!!! Тільки вони бач випригли з другої сторони монтажкого блоку!! А в мене таке було в моторному відсіку!!!!! Я тоже сьогодні порішав з геною!!!!! Приїхав до сусіда, електрика!!! Капец, зарядка валить 15 - 15,3В На заглушеному моторі 14,1; аж чути як АКБ булькає:lol: Кароче капец.... Зняли захист, гену, розібрали.... думав шоколадку поміняти.... пішов на базар а там таких і не продають тепер, то ше заводська, тепер таких видів і не продають!!!! Кароче верувся назад, за той час всю обмотку продзвонили, 2 діода пішло спати, причрму один такий убітий, відпаяний контакт, поплавлений порт...... Щотки зношені в зю-зю...:lol: Кароче прикинув шо ремонт винесе запчасті + робота десь біля 300-350 грн, і то потім незнати скільки проживе він.... обмотки то лишаються!!! Було прийняте рішення купити новий, 2108 14В 65А Тепер зарядка супер, при включених дальніх+ 2 режим печки 14,3-14,4В тримає на ХХ, то притому шо раніше в мене було 12,7 максимум 13В! Як газувати то вище 14,7 не піднімається, обмежує!!! Всьо гуд, всьо в межах допустимого!!! З запасом гену взяв!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 VETERAN, как солдат во вторую мировую, до Берлина дошёл)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 VETERAN, кончились танки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 Сьогодні пішки проваландав пів Берліну Ви там німакам привіт! пердавайте з славного міста Лева Зара маю бавлянку, ставлю інерційні ремені безпеки на 21013. Може хтось підкаже де в нас на сайті форум по цій темі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 ЮраПрокопенко, Я недавно був знімав і ставив їх, бо задовбався що вони блокуються постійно. Викрутив-перебрав-приставив і закрутив. Ващє без проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 В мене стоять також інерційні покищо без проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 ЮраПрокопенко, робиш дуже просто) відкручуєш старі і на ті самі кріплення, ставиш нові! і вуаля! тебе всі задні пасажири починають матюкати повір мому досвіду)))) якщо ти не такий, і піклуєшся про них, то зайди в бортовик до Antop там десь мають бути фотки, як він за допомогою Г-подібної пластнити переміщав кріплення катушки. ну або розбери кусок салону і привари гайку для катушки десь на стойці, або як у всіх 04-05-07 чутку на передньому порозі та і усьо) п.с. хто хоче поміняти коробку і редуктор в цей чудовий жіночий день, 8 березня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 slim_painter, ууу чьота хз чи зможемо то і то перекинти за раз. Погодка не айс, редуктор сам памятаєш скільки часу забрало поміняти, а ниньче теж по часу буде стілько. Якщо редуктор міняти то Я без питань, кажеш коли і де і міняєм. Тільки! незабудь купити герметик, прокладку на редуктор і шприц великий, або нарий нормальний проф агрегат для закачки масла) А коробка, ето треба Фані, бо Я в тому ніочьом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 вже всьо куплене і чекає в гаражі. і масло, і прокладка і великий-великий тюбік герметику!))) і навіть машина вже з ранку понеділка, стоїть на твоїй стоянці, чекає чергу на естакаду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 slim_painter, Можна і порішати питання з коробкою , але з тебе полянка ))) для зігріву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 slim_painter, Гг чьо реально поставив машинку в мене на стоянці?)) Давай в ЧТ зранку тоді, збираємось дето на 11, думаю норм буде? Fani, питання ГСМ наразі не розкрите у 2012 році Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 (змінено) LordMarko, Саме так ! ) Вроді хорошу погоду прогнозують ! slim_painter" rel="external">Посилання , надіюсь маєш нове фередо ? Змінено 6 березня 2012 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 slim_painter, на всяк випадок хапни ще сальніки, бо невідомо в якому стані твої після заварки. Прост щоб не було що ми їх витягнемо с оськами. Вони тобі с часом і так пригодяться, враховуючи що в тебе прозапас заварка)) (Як будеш їх брати то дивись щоб до комплекту дали сразу резинки, то тіпа прокладки під сальнік) Ну а ЧТ, то с Фані так прикинули, за день реально можно вспіти зробити всьо, і погодка на день реально має бути норм, зранку хіба мальоха мороз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 Гг чьо реально поставив машинку в мене на стоянці?) то взагалі пічальна історія)))))) в понеділок зранку 8,35 перед поворотом на Я.Мудрого в мене вкляк редуктор і я немав свалу як лишити машину і їхати далі на таксі) а потім кілішнув шо нафіга мучитись і їхати кудась, якщо через пару днів тамже можна то всьо порішати))) тік тре в гараж за тим всім зганяти буде) надіюсь маєш нове фередо ? та я так шось подумав.... най буде то шо є) буду далі добивати))))) а! ше згадав один трабл!)))) хто знає, як скрутити до купи той механізм вибору передачі? а то в моїх руках всі пружинки повилітали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 slim_painter, Жах ! повір краще візьми прозапас , буде нормальне тоді залишимо , дурно бавитись з коробкою другий раз Тобі незахочеться . Як десь посипиться в дорозі буш нерадий ! а ще краще на змаганнях , коштує воно не дорого , бо в випадку притирання закльопок об корзину ще на корзину попадеш ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 О це варіант відсвяткувати 8 БЕРЕЗНЯ))) якщо вийде змитись з роботи - можливо приєднаюсь до Вас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 с CheZZом меняли коробку за 2,5 часа... так что относительно не долго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 за допомогою Г-подібної пластнити напевно так і буду робити, дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах