slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 нарив таку штуку:Посилання що скажете? я думаю це тре обговорювати на ЛТК а не тут. але просто скажу що я ЗА, але ніяких рації і т.д. а просто наклейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 наразі про рації не йдеться я також за таке ще один аргумент на користь клубних наклейок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 в неділю на 18,00 на окружній! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 де і коли можна купити наклейку Посилання :kngt: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 MIWA просто так не купиш. тре познайомитись, на зустрічі прийти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 та мены АЛМАЗ з LTP казав так написати а коли зустріч?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 MIWA в неділю на 18,00 на окружній! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 а шо можна тіки в неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 а шо можна тіки в неділю як бач, в цій темі вирішуєм коли проводити зустріч, або субота, або неділя. інакше ніяк. підтягуйся на машині, хочу глянути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 я б непроти але живу в Жидачівськім районі впадло сюда їхати думав закинути фотки але шось незнаю як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 для початку, які ти фотки хочеш закинути? і нашо7 тут тема про зустрічі. хочеш свою машину показати, мути опис в гаражі і кидай фотки на Посилання і давай ссилку. не спорю, далекувато, але як по інакшому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 а може якіс покатухи? типу мінімального SLIDE? хтось за? за умови шо не багато сныгу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 народ, кому тре велику наклейку vaz2101.org? в мене зайва. 10грн, монтажку безкоштовно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 MIWA а члени клубу ше забули наголосити на тому, щоб отримати наклейку треба заслужити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MIWA 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 ну вот фото Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 MIWA а члени клубу ше забули наголосити на тому, щоб отримати наклейку треба заслужити. Так, так MIWA! Для прикладу, це може бути: 1.прийти на зустріч і випити зі всіма пива, познайомитись! 2. приїхати на машині, познайомитись зі всіма, і показати фінти, потягатися! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 slim_painter,мені треба одна маленька наклейка , маю відіслати в Тернопіль! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 slim_painter мені монтажку не забудь на малу і на велику vazik_lv ти лічку читав? я хочу 2 таблички (номер з ніком) коли вони будуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 народ, скиньте мені в лічку дату вашого народження число:місяць:рік ці дані треба щоб подобавляти Вас в тему - всі номера телефонів одноклубників бо в нашій вітці 16 чол, а в загальній - 4 треба показати що ми є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 а в загальній - 4 а де таке є? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 тут: Посилання я вже почав збір данних Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 народ! збираємся завтра на покатушки!!!! я і vazik 100% завтра! можна зібратись десь на 12,00 вирішити куди поїхати (стадіон україна, брюхи чи ше кудись) потім роз"їхатись, поставити машини і на 6,00 на пиво! давайте зголошуйтесь хто їде! хто без машин теж давайте в пасижири, познімаєм, пофоткаєм, повеселимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 я не проти пасажир Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2009 +1 , якщо получеться ! а де хочите зібратись , і яктам на рахунок прапору? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах