Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Я так і не пригнав свою :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Saba2106 а чого? не було з ким? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 vedmidТи би вже своє "копейко" вигнав на двір. а воно і так надворі стоїть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 andy_sniper слизько, не хотів їхати на літній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Saba2106 Ше місяць прийдеться чекати поки сніг не зійде! :D Я сьогодні так подріфтував шо то просто п....... Давольний як слон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Значить так! :girl: Нафік ЛТК, ніякої свободи слова :girl: :girl: :girl: ! Нафік забаню їх всіх! :twisted: :girl: :nom: Коли там робимо покатухи? 28 - 29 жіноче раллі, хто їде на їхній же слалом, тільки де я незнаю! Треба буде завітати на відкриття 28 пл.Ринок і там дізнатися! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 vazik_lv тебе шо забанили на ЛТК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Masterio Не в обіду за ту фотку в ЛТК!! :puppy: :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 vazik_lvтебе шо забанили на ЛТК? Нє, поки що обійшовся жовтою карточкою! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 vazik_lv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Masterio НЕ , бо тебе Denja, тоже відмітив в нашиму списку порушників! Тільки якимось чудом нема в тебе карточки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 А я казав нефлудіть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Fani Так ми ж про покатушки вели мову, а не про то як ми пиво п"єм! Ладно мужики проїхали, не будем і тут тем засмічувати, що є то є! :D Так як там з покатухами чи раллі???? А? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 В мене 29 робота з12:00 до 18:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Та 29, то вже закриття і раллі аж в Крехів! Саме цікаве відкриття 28 з 10:00 до12:00, потім Львів-Золочів-Підгірці-Олесько-Львів з відвідуванням замків учасниками змагань. Проведення автослалому на майданчиках. Цікаво на яких майданчиках, все таки жіночий слалом, цікаво подивитись! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Я буду!!! в суботу на площі! і якщо б було шось цікаве десь в області + хороша погода + ше пару людей + троха грошей на бєнзу, то я їду :D тіки не кажіть шо я забагато хочу :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 я в суботу тотально роблю машину, вже скоро виїжати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 vazik_lv та пофіг! 2 тижні і все буде ок. у мене має одногупник копійку. але трохи морозиться за то шо її фарбувати треба. буду добивати його! хай приєднується до клубу! чим більше тим цікавіше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 я тоже хочу на відкриття! :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 мою також треба підфарбувати але я спершу виїду, а потім як буде тепло пофарбую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 А я сьогодні мафон поставив ! :git: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 вітаю і як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 vedmid Дякою. Доводьний як СЛОН :git: :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 а я сьогодні виставив БЗС і карб в КОЛІНВАЛА! побачив нарешті його монтсра :shock: :shock: :shock: ото буде звір, може вже нарешті цього року виїде! ото будем мати гордість Львівську! приємно коли наша улюблена модель буде рвати в класі ДРАГ всі інші машини всякі сільвії молдавські :mail: є дві шпійонські фото але в нет не буду викладати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 andy_sniper В нього машина в гіршому стані ніж в мене? vedmid золоті слова аж невіриться шо ВЖЕ СКОРО будеш виїзджати slim_painter Останє забери і всьо буде гут :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах