CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 Masterio, Ти вже заікатись почав від твого "пив":bm: з гаражом порішав??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 (змінено) vedmid, і тобі Дякую . Masterio, Дякую , думаю бум пити разом моє святкування , ше тре з датою оприділитися Змінено 19 жовтня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 CheZZ, та то шось нет глюканув.А з гаражом ше нічого не рішив.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 Хтось маэ фотки с гонок, або відео? Цікаво було б подивитись збоку на машину) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 На якузя клабі пару фоток http://vkontakte.ru/away.php?to=http%3A%2F%2Fyakuza-club.com.ua%2Fphoto%2Fslalom%2Findex.html" rel="external">Посилання Все інше питай в slim_painter . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 Круті фотки) LordMarko,Побачив всіх...і твою машину... а тебе не... шо за нах?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 Бачив фотки з слалома!!! Норм круто. Навіть JON був!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 guf,в 3-ому альбомі 4+ фотки є, як мене випихають с траси, тому товаріщь ви криво втикали)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 LordMarko,так машину твою бачив.. а тебе? Чи ти постійно в тачці сидів? Бо я шось не поняв - фото на ходу чи не.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2010 LordMarko,так машину твою бачив.. а тебе? Чи ти постійно в тачці сидів? Бо я шось не поняв - фото на ходу чи не.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 в четвер в нас немає ніяких організаційних питань або якихось важливих подій бо я маю йти на семінар? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 almaz,та паходу шо не.. хіба Фані вуха відтянути ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Я того тижня на весілля маю їхати, мене в цей четвер небуде, а от в наступний постараюсь бути! Тільки напишете де збираємось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Fani, С прошедшим! Желаю всего и по больше! Звеняй, что так поздно. vazik_lv, у тебя на даче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Bratik, Кпаще пізно ніж ніколи , дякую . До нас в четвер мають приїхати на сходку два вазоводи з волині , прошу по можливості відвідати зустріч ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2010 Fani, і я вітаюююю!!!!!! В наступний четвер буду!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 постараюсь бути... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Fani, процентов 90, что подьеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 vedmid, принеси флешку з фотками з форту, а я свою принесу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 vedmid,ше не знаєш точно будеш чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 скорше що не буду чим буду маю море роботи і без машини - шота зі стартером...не крутить совсем, тіко щолкає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 vedmid, змерз напевно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 та ні я вчора завівся, почав їхати і заглох(не прогрів машину), потім вже завестись не міг... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 vedmid,а вот це зря, що машину не прогріваєш....Чо ж так? Це погано, як для двигуна, як для твоєї єкономії. І як оказалось ще і для стартера)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 звеняйте, что не подьехал, просто "бобик" сдох. Машина начала чихать, дергаться, вобшем не ехать. Только выехал, пришлось вернуться На вечер ей таблеток дам vedmid, контакты на втягивающем подгорели, для ремонта нужен пояльник мощный и нождачка мелкая, ну и ключ на 10 и 13 + час времени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах