vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2010 ненаю - як рішимо... можна в четвер, а можна в п"ятнипцю пораньше зібратись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2010 Давайте в четвер+ пораньше зібратись... Відзначимо козацьке св'ято. Заодно репетиція Тараканова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2010 А може в П"ятницю , короткий робочий день і раніше зібратись можна , але переконувати нікого не буду рішайте самі , як писав вже в четвер працюю до 12тої ночі тому не буде мене ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2010 бббрррррррррррррррррррррррр))))))))))))))))) Давайте в тяпницю може більше народу буде.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 в тяпницю то в тяпницю - на котру і де збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 Моя "Зельонка" в четверг буде ще на сервісах робитись, тому Я за пятницю або суботу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 LordMarko, а шо робиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 guf, трохи того,трохи цього) Завтра побачите) Кстаті машина вже зроблена і Я її забрав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 то на яку завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Давайте хто як звільниться , 17:00-18:00 можна і раніше . Я буду вільний після обіду , головне місце вибрати , була пропизиція за "Арсеном" в гаражах сліма і ветерана ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Народ, до мене хтось позвоніть.. а то я не буду мати можливості зайти в нет подивитись шо ви тут рішили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 знову в ті кущі що минулого разу, чи в когось мангал-ковш є? з часом - можу хоч з 10-ї ранку, так що можна, думаю, сміливо на 17:00 біля сільпо як минулого разу, а там рішимо... може дійсно до братіка рванем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 А Братік запрошує? Може трохи скорше - швидко темніє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Та хоч на третю , лишби люди були ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Я раніше 6 нікак, робота.Хіба підтягнусь прям до вас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 власне тому пропоную на 5-ту, бо за інших дбаю, бо можемо: я, Fani, VETERAN приїхати в 3-й і поставити братіка перед фактом, а хто нє успєл тот апаздал.... тому пропоную на п"яту, доречі що скаже братік, хоча сильно більше нас не буде, а зібратись можемо в 3-й, знаючи к-сть людей - закупити мнєса, дров і всякого такого з розрахунку на к-сть чоловік(за умови що знаємо її 100%) далі: переїхаємо до братіка(наприклад) і починаємо танці з бубєнчиком і того: 15:00 - збір, розмови і всьо таке, закупи, жарти перекури десь на 16:00 будемо у визначеному місці не спіша(попиваючи пивко) - ломаєм дрова і починаємо палити десь годинка 16:30-17:00 потім до нас приєднуються запоздавші захисники неба і всього іншого п"єм, гуляєм, мерзнем, роз"їхуваємось усьо - штора(зановєс).... ось так, оплодісмєнтов не нада - лучше деньгами!!! З.І. попри то всьо - закидуємо в мій багажник тих, хто по приїзді в тараканівський форт в неділю - виявиться самим бажаючим його відвідати, навіть без ліхтаря.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 тогда завтра ко мне на скнилов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 vedmid, Я щось так і не зрозумів - то склькох людей ти в багажник пхати плануєш? До речі, ти колись вітровиками цікавився. Є пара на передні двері. Ще цікавить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 когда будете скупаться, то звякните. я думаю вы не против компании нескольких военных ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Antop,кинь в машину про всяк випадок - якщо шось - одразу заберу доречі, може серед твоїх раритетів знайдуться такі речі: бампери з кликами(2101, крім того що обіцяв ветерану), решітка радіатора, значок на решітку(все цікасить на 2101) - напиши - може одразу б купив ага і ціну скажи на вітровики - може заберу... Bratik,ок, телефон наче маю... VETERAN, Fani ну то 15:00 біля сільпо? там де минулого разу бачились? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 8 ) це суботнік чи нажираловка?)) С вашим веселим проводженням часу чую фіг що я зроблю,тому напевно завтра вечером буду в себе в подвірї або на стоянці шаманити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 vedmid, то треба, щоб ти зайшов до мене в гараж. Може, щось підберемо. Там і по цінах поговоримо. Якщо будеш о 8 - 8.30 в Бродах, то встигнемо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 була пропизиція за "Арсеном" в гаражах сліма і ветерана ! а я вже думав приїхати раз так, шось покрутити)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 Antop, може і мені ще пара кликів знайдеться? А вітровики - це що таке? А чого в таку рань в Тараканів пертися? Буде ще дуже холодно.Я думаю, нам ті руїни за 5 годин надоїдять. Добре - 15.00 - біля Сільпо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2010 VETERAN, Є задній бампер - балка нова, клики б/у...Наразі тільки так. Вітровики - то така хрінь, котра чіпляється на двері, жиби в писок не дуло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах