LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 Bratik, поки незнаю, завтра скажу) vedmid,окі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 LordMarko, едь на шрот возле меня, может чего и будет для тебя и цены там людские Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 Bratik, Я с Мастеріо добазарився, подивлюсь що там є, якщо ніц то беру ковші рекарівські Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 кстате, а где наши прапора с днюхи?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 Bratik, я один маю , і ВАЗІК має мати один . Не прогулюєм і приходим на зустрічі ато ая-яй буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 Fani, тогда вопрос на засыпку, а Вазик в кассу денюшку положил??? а что за ая-яй такой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2010 Bratik, а ти глянь і не питай . ая-яй це скорочено від буде бо-бо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Bratik, Fani, Непоняв??? За шо дєнюшку??? За прапор? Прапор в мене, я його замовляв індивідуально, ціна 80 грн вроді!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 vazik_lv, Приходь на здибанку обсудим , на прапори здали 130 грн (два прапора) на автопробігу було три прапори , один в мене другий в сліма третій в тебе , слім мав свій прапор старий , як не помиляюсь ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Посилання Західноукраїхнська спільнота автомобілістів ТТК розпався і всі хто ше на кінці були організували цю спілку! ПРиєднуємося! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 и чего нарешали? кто был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Марк,ведмідь,мастеріо,ветеран,ну і я. Нічого не вирішили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Fani, а чего тогда собрались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 vazik_lv, що ти там хотів спитати по моїй машині??? Щось тебе не чути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 LordMarko, купил? или закрыто было? или не чего небыло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 походу не купив, ждітє госттєй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 vedmid, и где их ждать? или ты думаешь у меня на работе интернет есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 ну и где все?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 я тута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 Був на 1 шроті,пусто. На Скнилові закрито було,заїду завтра зранку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 кстате блым-блым фа-фа белой копейке в Зимней Воде, в районе обеда с наклейкой 2101.org на заднем стекле но дизаин не наш и номер 66-14. А кто это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 Bratik,хз хз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 чего там такого сегодня возле магазина МАРК ??? guf, и кто так жигули ремонтирует?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 хто завтра їде на драг від ЛТК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 almaz, невже ви нас згадали)) А за драг хз, буде видно який настрій буде)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах