Июль 159 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 1На холодную - стал заводить на подсосе. Ни в какую. Качнул насосом подавил лапку в карбе - бензин поступает. Поменял пару конденсаторов один за другим. Не заводится и стартер от перенапряга воняет. А ведь только завелась как при открытом подсосе ещё газ в полик придавил.... Как такое может быть и почему???? 2 А потом ещё на скорости 90 начинает дёргаться - сбрасываю до 80 едет ровно...карб стоковый вебер Не работает пусковое устройство в карбюраторе. У Вебер/Озон нужно проверить "телескопчик" - он должен быть чистый и сухой (промывать в бензине, смазывать нельзя!). 2 Забит топливный фильтр или плохая вентиляция бензобака (при открытии пробки бензобака есть "пшик") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anndreykov 10 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 serg34, Для этого нужен как минимум паяльник. Мелкой шкуркой зашкуриваешь место, которое нужно залудить, мажешь его кислотой(я применяю ортофосфорную, можно серную, соляную), лудишь паяльником ватт хотя бы 60. Лучше 100 ваттным. Лудится все отлично. А вообще то, где живешь, может помочь смогу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serg34 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 Anndreykov, было бы не плохо а то я сегодня пытался-пытался и без толку,взял пока временно другой стороной его вбил,живу на украинской около чапаева! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2012 Главное- незделать ,,вбиванием,, -трещин(дюраль,всеже) Р.С- слышал про ,,чудо-клей,, на цементной основе(?)- как этому верить?(или реклама..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2012 Не заводится....??? Я менял стартер - поменял - заводится с пол тыка - но не углядел провод - прикоснулся к выпускному коллектору - и случилось КЗ - сгорел предохранитель, подгорел контакт в контактной группе - поменял. Однако ещё плясал со старым втягивающим - короче ещё разок снимал стартер и менял втягивающее а то одно просто щёлкало. И вот сделал - чик - завелась, ещё раз для проверки чик - завелась а потом чик чик чик и никак не могу завестись. Ума не приложу что делать и как завестись??? С трамплёра искра есть в карбе топливо тоже - но где то проблема..... Зажигание не трогал всё на месте.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2012 Чик-чик- непонятно,стартер крутит нормально? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2012 Чик-чик- непонятно,стартер крутит нормально? Чик чик - ключик. Я поэтому и полез стартер чтобы поменять - но вот назадача коротыша поймал. Может это контактная группа плохая которую поменял - хотя чему там быть плохому? Пару раз завелась а потом молчит и стартер крутит. Я уже в карб залез почистил - дюже грязный был ( интересно там два жиклёра 125 и 130 а в рем комплекте 130 и 140 ) Ещё не собрал - оставил. Зажигание? Да нет же - крышка трамплёра новая ( старая как то барахлила - то же стартер крутил а завода нет - как крышку взял так завелась сразу) - кондёры перекидывал (тоже пригодные), через катушку тоже напруга есть , с центрального провода искра лупит, со свечей тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2012 После чистки карба всё равно не заводится только чихать стала машинка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2012 Проверьте зажигание ,,лампочкой,,(вверху на этой стр. я описывал)- это.если ,,контактное,, а если бсз- стробоскопом. Р.С- уровень в поплавковой камере проверяли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2012 Мне странно конечно по началу почему так - я зажигание не трогал а оно сбивается. Я пока не понял как то есть сам своими руками не понял как это делается, но мастер сделал так - открутил первую свечу - даже лапку не крутили а на 4 скорости катнули машину до мертвой точки. Так контакт трамплёра должен быть на первой точке. После таких манипуляций машина завелась. И почему оно сбилось мну загадка. )) Фокус всегда заводился при самых разных раскладах даже с поведённой гбц лопнувшими шлангами антифриза..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2012 Его,скорее ,,збили,,- подстраивая под грязный карб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2012 Карб не такой уж и грязный - я его ещё и чистил - ничего что не продувал - но сейчас работает после смены воздушного жиклёра ещё и тянет отлично. Я так понимаю зажигание на жигулях может сбиться просто от вибраций - трамплёр привязан к движку движок шевелится. И вообще здесь зажигание видимо довольно капризный узел - у меня копейка недавно - но уж было не два раза - стоит и всё. А там то крышка с контактами то кандёр то просто надо подвигать и посмтореть через вмт. Надеюсь что чем больше у меня будет опыта тем более простыми мне покажутся эти проблемы - но пока я изучаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2012 Возможно трамблер был незатянут(крепление там- ...!),резьба на шпильке нормальная? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kucoi 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Резьба нормальная - ХЗ чего оно там не того было - ведь два винта я тоже два лишних оставил вот и свистел карбюратор - видать ему иное надо было. Аж пока я "всё" понял а потом уж и сам зажигание отрегулировал и холостой ход - сейчас работает как я хочу. Когда на СТО строили - на холодную заводись - чуть менее подсоса её трясёт как ненормальную - счас как то и обороты не большие и мягко работает - ну ваще как форд. )) Даже лучче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2012 Может не правильно что то подключил на контактную группу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
murmon 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 (змінено) Шоб не робити окремої теми, напишу тут, бо в мене теж "не заводиться" Що ми маємо: - 21013 з двигуном 1.5 (рідний, капіталка) - БСЖ - ГБО Масло поміняв, рідину сцеплініє теж і тормозну, їздив 1 день. Під кінець дня, коли паркувався біля хати захлохла (на газу), ну я списав на "молодой нєопитний" і запаркував. Сьогодні поїхав в точку А(на газу), доїхав нормально без всяких. З точки А завів нормально (на газу), проїхав 20 м, заглох, подумав холодна, завів, проїхав 20 м - заглох і помітив що на холостих не глохне ніби, а на низьких 1500 - 1700 глохне відразу(на передачі). Мене допхали до повороту - бо не заводився, знову завів - незнаю як..(на бензині вже), проїхав тримаючи обороти на 2500+ до танку на личаківській, там допустив обороти біля 1700 - 2000 і захлох, але вже не завівся... ні на газу, ні на бензині. Там встав і пробував шось робити ... ** протер всі свічки, трішки прогрів турбозапальничкою - пробував завести, тіпа хотіло хапати але... не хапнуло, ** поміняв комутатор - 0 ефекту, ** до мене підїхали, привезли інші свічки, правда користовані але працюючі - 0 ефекту, ** дотягли мене до хати, з горки пробував завести, завелася, холості були 1500, втопив підсос троха до 1000 десь, через 5 сек заглохла... пробував шераз але при заводі з горки на 2-ї такий звук типу ссс--сссс --ссс ну незнаю як пояснити Притягнув до хати, -- провірив іскру на свічці - є, -- опір на проводах досить цікавий 8 18 9 18 кОм (по циліндрах, ну ви поняли) ::: коли свічки протерав то вони дуже чорні з нагаром, незнаю чому так більшість часу машина на газі, кажуть, шо вони тоді мають "майже стерильн"і бути ---- що це може бути? ::: трохи крутив в карбюраторі ту шутку шо регулює подачу повітря, бо обороти на бензині стали 1000 +-, докрутив до 800, тобто біднішу суміш ::: може шось з карбюратором, бо на бензині 2 тижня тому обороти були 800+- а стали 1000+ --- нічо не крутив вже боюся шось крутити, шо можете порадати?) Змінено 9 лютого 2013 користувачем murmon Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 Шоб не робити окремої теми, напишу тут, бо в мене теж "не заводиться" Що ми маємо: - 21013 з двигуном 1.5 (рідний, капіталка) - БСЖ - ГБО Масло поміняв, рідину сцеплініє теж і тормозну, їздив 1 день. Під кінець дня, коли паркувався біля хати захлохла (на газу), ну я списав на "молодой нєопитний" і запаркував. Сьогодні поїхав в точку А(на газу), доїхав нормально без всяких. З точки А завів нормально (на газу), проїхав 20 м, заглох, подумав холодна, завів, проїхав 20 м - заглох і помітив що на холостих не глохне ніби, а на низьких 1500 - 1700 глохне відразу(на передачі). Мене допхали до повороту - бо не заводився, знову завів - незнаю як..(на бензині вже), проїхав тримаючи обороти на 2500+ до танку на личаківській, там допустив обороти біля 1700 - 2000 і захлох, але вже не завівся... ні на газу, ні на бензині. Там встав і пробував шось робити ... ** протер всі свічки, трішки прогрів турбозапальничкою - пробував завести, тіпа хотіло хапати але... не хапнуло, ** поміняв комутатор - 0 ефекту, ** до мене підїхали, привезли інші свічки, правда користовані але працюючі - 0 ефекту, ** дотягли мене до хати, з горки пробував завести, завелася, холості були 1500, втопив підсос троха до 1000 десь, через 5 сек заглохла... пробував шераз але при заводі з горки на 2-ї такий звук типу ссс--сссс --ссс ну незнаю як пояснити Притягнув до хати, -- провірив іскру на свічці - є, -- опір на проводах досить цікавий 8 18 9 18 кОм (по циліндрах, ну ви поняли) ::: коли свічки протерав то вони дуже чорні, незнаю чому так більшість часу машина на газі, кажуть шо вони тоді мають майже стерильні бути ---- що це може бути? ::: трохи крутив в карбюраторі ту шутку шо регулює подачу повітря, бо обороти на бензині стали 1000 +-, докрутив до 800, тобто біднішу суміш ::: може шось з карбюратором, бо на бензині 2 тижня тому обороти були 800+- а стали 1000+ --- нічо не крутив вже боюся шось крутити, шо можете порадати?) Мое мнение, если одинаково не заводиться как на бензине так и на газе то безонасос и главную дозирующую систему можно исключить. Проверь вв провода не шьют ли на массу, подсос воздуха до карбюратора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
murmon 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 Мое мнение, если одинаково не заводиться как на бензине так и на газе то безонасос и главную дозирующую систему можно исключить. Проверь вв провода не шьют ли на массу, подсос воздуха до карбюратора. може опишете в тьох словах як і чи можна самому перевірити? (я ше троха зелений ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 Вв провода очень хорошо видно ночью при заведенном моторе, искры проскакивают. Если с вытянутым подсосом на горячую работает стабильнее чем без него быстрее подсос. Здесь пусть меня поправят если ошибаюсь я так проверяю. Проверь еще воздушный фильтр, если он очень засорен в двигатель будет поступать больше топлива и очень мало воздухав результате переобгощенная смесь с этого наверно бы и начал и проверить легко и быстро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 Проверьте зарядку акб(похоже,что вы ехали ,,на аккумуляторе,,)- тестером,предварительно зарядив акб(должна завестись),затянут ли трамблер?,комутатор(даже новый)- может ,,несовсем работать,, ну и Датчик-Холла сюдаже.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
murmon 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 як перевірити, чи затягнутий трамбльор? то тими зажимами, шо та чорна кришка притискаєтсья чи шось інше? датчик Хола якось виковиряти? як?) гуглив, що може конденсатор полетіти... варто копати в тому напрямку? к його з трамбльора виковиряти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 Черная крышка- должна сидеть плотно,но трамблер зажимается гайкой с планкой(внизу)- проверьте затянута ли гайка. Датчик-Холла стоит внутри трамблера(под черной крышкой- пластмасска с проводками),конденсатор прикручен сбоку трамблера.. Р.С- читайте ,,букварь,, перед тем,как ,,выковыривать,,!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
murmon 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2013 дякую, все вже певне буду в понеділок перевіряти, але ще пару питань, чому на свічках нагар, якшо більшість часу на газу їжджу? це нормально, шо після капіталки двигун важко крутиться, тобто до 3к то ше терпимо, а далі таке враження, шо або шось взірветься, або поршні в космос полетять ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Blade 105 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2013 (змінено) дякую, все вже певне буду в понеділок перевіряти, але ще пару питань,чому на свічках нагар, якшо більшість часу на газу їжджу? Нагар может быть от переобогощенной смеси при езде на бензине, на газу не знаю никогда не ездил. После капиталки мотор должен пройти обкатку. "Обкатка производится при эксплуатации автомобиля в течение 2500…3000км пробега. Первую тысячу километров не давать двигателю развивать полную мощность. Следует ограничивать двигатель по оборотам вращения (примерно 60% максимальных оборотов)" Змінено 10 лютого 2013 користувачем Blade Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Илья_007 43 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2013 ::: коли свічки протерав то вони дуже чорні з нагаром, незнаю чому так більшість часу машина на газі, кажуть, шо вони тоді мають "майже стерильн"і бути ---- що це може бути? : Шланг сапуна к кастрюле подключен? По щупу уровень масла не поднялся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах