HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 Yurec77, КОМУ заливаю только в бензопилу (чесно). В Мотюле особых преимуществ не увидел, но заметил, что на высоких оборотах угорает немного. Но и двиг до 5500 крутится ооочень легко. Больше не пробовал Emissions, а у меня на 3000 давление около 0-1... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 9. Купил литье Melborn Turbo (на экспортные ВАЗы такие ставились) не первый раз замечаю что так пишут, еще и melbern, по правде melber кстати на сландо видал как то такие, состояние у них было в разнобой но и прайс до 1000, ты их забрал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 Солекс Делортович, я исправил Нет, то не они. Эти я купил в 2 раза дешевле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 HDRinge, Грят ставят масло-фильтр от пп вазов он меньше,типа давление немного выше становится. Я чесно говоря х.з Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 Yurec77, не... было все нормально, пока сраный кабан не начал торохтеть. Фильтр ставлю МАНН. А вот теперь такой трабл. Нужно обязательно кабанчик менять, бо будет беда( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 HDRinge, да, это даже ни в какие ворота не годиться) Грят ставят масло-фильтр от пп вазов он меньше,типа давление немного выше становится.Я чесно говоря х.з ой не, если бы он идеально подходил, то наверное все бы ставили фильтра с 08, и классических фильтров на рынке не было, имхо они там по моему отличаются клапаном. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 Emissions, наверное и резьбой тоже. Yurec77, ставить Mahle, Mann, WIX. Нормальные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2014 Грят ставят масло-фильтр от пп вазов он меньше,типа давление немного выше становится. Я чесно говоря х.з ой не, если бы он идеально подходил, то наверное все бы ставили фильтра с 08, и классических фильтров на рынке не было, имхоони там по моему отличаются клапаном У меня стоит именно маленький фильтр,фильтра друг от друга ничем не отличаются только размером фильтрующего элемента,но при хорошем масле размер не имеет значения,клапана там одинаковые резьбы тоже,а на давление размер никак не влияет! 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 Привіт українським козакам і їх вірним коням Жигулям! Власне, знову ремонтую, а відписати немає коли.... Тому даруйте за несвоєчасність... Поїхали... 1. Дістало ловити сонячні зайчики від полірованих повідків двірників. Ставив назад чорні - ну не те... не блищить же... Тому вирішив цю проблему таким чином: наклеїв шматочко плівку на ту частину, яка блікує. Тепер все чудово. 2. Машина втратила холості... Я і сяк, і так... як не крути - треба чистити карб. На жаль, ще ніколи сам його не чистив. Але все буває вперше. Класний радянський альбом в руки, велосипедний насос - і впірьод!!! Все вичистив. Але ефекту не дало. Виявилось, що треба було викрутити болт якості суміші, але я не ризикував, оскільки не вмію налаштовувати його... Тому карбюраторщик показав що і як... Ще б компресора, бо "насос од вілосіпєда" - це жах... 3. Підігнали мені двигун... Планую замінити свій 1.3 на цей (1.5) Вперше розібрав (правда не повністю). Величезне спасибі Creativ4eg і Emissions за допомогу! Голова вже поїхали у напрямку Черкас на ремонт, лишилось блок закинути... Таке було всередині... Голова. Встановлений був і 213 вал. Стан хороший. Блок Поршня Двигун має перший ремонт. Розмір поршнів 76.4. Буду дивитись, як воно, але кільця міняти точно. А можливо і повністю ремонт двигуна робити... Розбір покаже. 4. Накрився стартер, точніше бендікс в ньому... Рік назад міняв, а воно знову зламалось. Плюнув, придбав редукторний стартер фірми СтартВольт. Дякую усім, хто радив - стартер просто пісня!! Заводиться, як тільки замку показую ключ... Реально, раджу всім! Малогабаритний, мало тягне, крутить як скажений Тепер заводиться як іномарка... 5. Нарешті встановив диски Melber TURBO. Пофарбовані вони погано... такими дістались... Для порівняння: Було: Стало: Взимку буду повертати їм заводський колір... Доречі, скоро будуть нові колпачки до них... Такими були останні 2 місяці автомобільного життя. Слідкуйте за оновленнями... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 HDRinge, диски агонь стартер редукторний вже з пів року використовую - наьагато краще за звичайний правда не СтарВольт - з їхніми зч ще не стикався Машинка виглядає взагалі дуже файно двигун я так розумію будеш збирати "повеселіше"? чи майже сток? 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 HDRinge, с чего колпачки будешь на диски ставить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 PavelV, дякую, Паша Двигун хочу зробити з мінімальними затратами... Вал, кулачки - залишуться. Поршнєву будемо дивитись. Можливо і точити буду. Впринципі, і двигуна 1.3 вистачає, крутиться він чудово, але коли машина пуста... Тому скоріше за все, буде сток варіант з 213 валом. Поки на більше грошей немає Солекс Делортович, под заказ уже изготовлены реплики на заводские колпачки к этим дискам. Как приедут - выложу фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 HDRinge, а після заміни двигуна що залишиться? якщо що цікавить низ, особливо сам блок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 PavelV, а після заміни двигуна залишиться запасний двигун 1.3 з пробігом після ремонту в 40тис Його, на жаль, не продаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 HDRinge, ну запас це теж добре я свій теж коли поміняю теж на запас переберу, але то вже як зберу інший двигун Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 PavelV, тобі блок треба? Голий? 01? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 HDRinge, ну планую зібрати ще один хороший двигун на свою, блок в принципі не сильно принципово, більше буду мудрувати з головою, впуском і ШПГ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 Радий вітати, з обновками!! Ха ха, насмішив двірником... Нам потрібно з тобою свій клуб відкрити- Любителі Хрому!!!))))) Диски жирні!!! Старт вольт чія вірма??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 werty, тсс.... Всеодно комплектуючі кетайські...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 Фото дисков не вижу [emoji79][emoji80] придётся дома глянуть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 HDRinge,Хорошие диски,с колпачками вообще супер будет!Поздравляю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 Без правого зеркала ездить не трудно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 alexart, спасибо, Саня))) optimus prime, та не... машина в городе эксплуатируется редко... если что - кручу головой)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 Посилання Осьо, тримай, може цікаво буде, щодо дисків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 Shtryl, так Андрюха колпачки и делает...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах