HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 В суботу таки повністю розібрав другий двигун. Чувак, шо мені його віддав, божився, шо там кільця поміняти. Скажу вам так - він с3.14здів Розтин показав, шо треба робити повний ремонт із розточкою циліндрів. І ще цікаво: у піддоні якась резинова стружка... і ще цікаве: розібраний блок важить всього 33кг а це прийшло до мене ввечері поласувати салом для котів... справжній український їжачок! Понеділок виявився цікавим - з"явився невеликий стук в районі кардану на швидкості 30км/г. Ну я б і їздив, але батько сказав, що треба подивитись що воно таке... виявилось, що херстовина підклинювала. Замінив Тоді плюнув, замінив і другу... Додовбував свист гальм... Шо я не робив - пищать.. І колодки ж дорогущі ATE.. Порадив одноклубник зробити пропил по центру колодки. Пропиляв, жаль що не по-центру (вітер був) Сьогодні їхали, наче краще, але з іншої сторони не встиг такого зробити, планую сьогодні ввечері. Ну і пару нових фото... гарного всім дня і вечора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Додовбував свист гальм... Шо я не робив - пищать.. І колодки ж дорогущі ATE HDRinge, давай я намекну фотографией, я думаю дальше поймешь [spoiler="панацея"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Солекс Делортович, ну не знаю... врядли это из-за того, что они трутся о цилиндр... помню, когда-то Дима давал смазку Ликви моли ремонтную для суппортов ино... можей ей тогда колодки мазюкнуть? Просто колодки начали пищать через день после установки... грешу на сами колодки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 HDRinge, что такое скрип колодки? это просто её высокочастотная вибрация. На фото изображены колодки и противоскрипные пластины вдобавок смазаны медной смазкой. В комплектах колодок к иномаркам они почти всегда идут, на ВАЗ в определенных есть. Панацея в том что надо взять кусочек листового металла и вырезать самому или переделать из похожей пластины других колодок не забыв про медную смазку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Солекс Делортович, выходит зря пилил.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 (змінено) пропил который ты сделал на колодке(на тормозных дисках иногда насечки делают) помогает избавиться от продуктов торможения между диском и колодкой, данная процедура дает свой эффект, но в комплексе с вышесказанным эффект будет большим. зы: у меня TRW тоже пищат Змінено 2 липня 2014 користувачем Солекс Делортович 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Солекс Делортович, а ты борешься с писком или просто забил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 HDRinge, на маршрутке на которой я езжу колодки пищат - там я забил, пятачок пока на ремонте и не ездит - там я тоже забил, как поеду - сразу поставлю себе пластины, на работе у слесарей их целая куча лежит, по размеру колодки вырежу из наиболее подходящей и всего делов то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Солекс Делортович, Поддерживаю!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 У меня колодки с кромкой по центру. Тоже пищат собаки. Обращайся к продавцу дрыгла пусть возмещает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 Yurec77, сваливать писк колодок на качество товара есть не компетентность в данном вопросе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 В каком состоянии диск,выработка есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 3 липня 2014 optimus prime, все новое... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 пропилил вторую сторону. Эффект есть, но полностью писк не убрало... знать делать, как Делортович предложил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 липня 2014 Та да , шо тут думать!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 Пищав ремінь генератора... Поміняв його, але нічого не змінилось. Огляд показав, що протерся шків генератора... Купив, поміняв. Теперь все супер!! Але маю питання: чому я не можу до кінця послабити генератор? Він у щось упирається (в кронштейн). На рідному 42а такого не було... чи я не один такий? Ремінь поставити-зняти - така анальна гра... шо просто срака... Згорів світлодіод підсвітки салону. Поїхав на авторинок і купив таке... Світить так, що враження, наче в авто люстра висить... Дуже яскраво! Можна вишивати..))) Ну і ось купив такі омивачі скла, нержавійка... можна ще дістати, кому цікаво Більше нічого цікавого не сталось Все мудрую з новим двигуном... і тайно хочу поставити сцепу від 2123... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 і тайно хочу поставити сцепу від 2123... нормну норм, тайный кружок получается, кто то сцепу будет ставить, а кто то от трамблера будет избавляться)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 чому я не можу до кінця послабити генератор? Він у щось упирається (в кронштейн) в мене теж генератор до кінця прорізу в кроншейні не йде - таке враження що повертається до певного положення а потім в блок впирається Ну і ось купив такі омивачі скла, нержавійка... можна ще дістати, кому цікаво що почому? я б теж від таких не відмовився Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 таке враження що повертається до певного положення а потім в блок впирається Аналогично, и так было и на 42А, и сейчас на 55А. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 PavelV, 100грн/пара. Shtryl, од йоп... а шо ж делать? Шоб поменять ремень надо так почпикаться...(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 было и на 42А, и сейчас на 55А в мене доречі збірний - половина 42А половина з 55А а шо ж делать? Шоб поменять ремень надо так почпикаться.. та ладно, вчора ременя за дві хвилини буквально зняли, поставити я думаю не сильно довше 100грн/пара млін, файно але дороговасто...зберу двигун тоді буду думати в залежності від фінансів які будуть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 HDRinge, Это Жигули, детка Я обычно с ямы меняю, накидую на гену, и помпу, потом чуток натягиваю на шкив коленвала, а потом с помощью "кривого" или отвертки проворачиваю его и ремень заскакивает, как то так 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 PavelV, а який у тебе? У мене BOSCH. Раніше батько міряв ремені по кришці повітряного фільтра - він мав чітко опоясувати кришку. А тепер дідька лисого - він менше кришки... може це тільки Бош такий... Shtryl, а если отверстия нима в кузове под кривой стартер, шо ж делать..? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 Писюны интересные,чесно сказать впервые вижу такие. В салоне как днем Я с геной так мучился как стоял 2-й стаб. потом его выкинул и все гуд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 а если отверстия нима в кузове под кривой стартер, шо ж делать..? Тогда вставляешь отвертку продольной частью в пазы шкива и прокручиваешь, получается аж бегом, я так делал когда кривой не смог найти, правда не сразу пришла мысль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах