Rincher 2 Скарга Опубліковано: 18 липня 2014 Rincher, а часом техосмотр у вас проводится не так, как у нас это было? Принес $, через 4 часа забрал документы. все... Неее. Таким образом я свою тюнинговую восьмеру на тех осмотр отдавал. Но не 4 часа а за 10-15 минут готовый техосмотр. С ней по другому никак. А с шестеркой все по другому. Загнал на техосмотр, ее по всей програме проверили и отдали)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 липня 2014 Rincher, капец значит у вас оно работает. А у нас только бабло брали. Легально пройти было невозможно, даже до пластиковых накладках на номерах докапывались (оргстекло, защищающее номер). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 липня 2014 HDRinge, потому что Забороняється змінювати розміри, форму, позначення, колір і розміщення номерних знаків, наносити на них додаткові позначення або закривати їх, вони повинні бути чистими і достатньо освітленими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 липня 2014 Солекс Делортович, оргстекло прозрачное... и никоем образом не закрывает номер. Если надо, пусть делают тест как для тонировки. ИМХО, у нас в ПДД прописанно только как бабло косить, и не более.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 липня 2014 HDRinge, смотря с какой стороны смотреть на правила, я надеюсь ты их соблюдаешь не ради сохранности своего кошелька Если надо, пусть делают тест как для тонировки я тебе легко проведу тест пожелтевшего и помутневшего оргстекла, на самом деле превысить допустимую светопропускаемость очень легко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rincher 2 Скарга Опубліковано: 18 липня 2014 Rincher, капец значит у вас оно работает. А у нас только бабло брали. Легально пройти было невозможно, даже до пластиковых накладках на номерах докапывались (оргстекло, защищающее номер). Жесть. Даже по закону видимость номерного знака должна быть не менее 25 метров. Оргстекло ни коим образом не закрывает номер. У меня шестерка прошла техосмотр даже с фарами спрятаными под решеткой.... либо у вас так все жестоко, либо у нас все проще с этим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 липня 2014 Солекс Делортович, оргсткло не желтеет, желтеет говнопластик... Оргстекло может только царапаться. Rincher, да потому что везде денег хотели. Хорошо, что эту дрянь отменили, так как практического толку просто не было... Сегодня ты прошел осмотр, а завтра у тебя балка отпала или двиг улетел... зачем он нужен вообще... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2014 Андрюха, гордись) з.ы ну и еще красным пометил, улыбнуло 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2014 Насчет ступиц, на следующей встрече хотел бы пообщаться, перенять опыт так сказать) А вобще я весь твой бортовик еще давно перечетал. Всем кто говорил что колхозно выглядит с оптикой, хочется ответить - зато авто полностью обслужен и со своей задачей справляется на все сто, установи туда хоть оптику от майбаха) 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2014 ricer, да норм смотрится, по крайней мере нигде не видел здесь постов на форуме что это колхоз) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2014 ricer, да норм смотрится, по крайней мере нигде не видел здесь постов на форуме что это колхоз) Если зайдешь на первую страницу бортовика, там обнаружишь недвузначные отзывы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Emissions, огого.... неожидал) фото сделано кем-то на работе у папы... сегодня он узнает, кто это такой фото выкладывает без разрешения...))) ricer, спасибо!!! очень приятно, что машина интересует людей ) И это, парни... тут такое дело... некоторые уже в курсе, кто-то в ужасе, кто-то радуется... слезы, смех, смятение - все перемешалось... короче, просто вот... Дальше наверное что-то будет очень важное... Я пока еще не понимаю, что я сделал и сделал ли это я... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 О. Все таки копейкос) Ждем бортовика с подробностями) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 USSRMoto, 011 я пока еще не знаю, что с ней делать... состояние полное автомобиля я узнаю только после разборки салона... так как машина на 2- по пятибальной шкале Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 HDRinge, колір цікавий жовтий чи бежевий? не дуже зрозуміло даьож бартавиг!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Блин, я б что б знал, мы б красную тебе б сделали. Она на все 5 по десятибальной системе))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 PavelV, рідний колір - лимон в техпаспорті - жовтий. Коротко про авто: двері, крила, фартухи - згнили. Днище варене чьорті як... але морда ціла, бризговики не погнили. USSRMoto, я вообще хочу 06... просто тут недорого была эта машина... если днище окажется на 80% нормальным, то восстановлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 рідний колір - лимон агонь колір двері, крила, є задні - за бажання трохи низи підшаманити (під картами і не видно) і місця де накладки були, а також нові вставки арок задніх крил Коротко про авто: двері, крила, фартухи - згнили мабуть з таким малоймовірно днище окажется на 80% нормальным 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 PavelV, ну хер його знає... розтин покаже))) доречі, машина 1974 року. В ній ще напольна педаль газу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 машина 1974 року. В ній ще напольна педаль газу так то ж агонь! якщо ще не заколхожена а сток - відновлюй незалежно від дна дно по кузову то не найстрашніше - по своїй знаю - все дно крім багажника переварював Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 PavelV, а ціни на кузовщину і якість? пічяль... це або знову шукати радянське, або сидіти і плакати))) я на 06 кузовщину 3 роки збирав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Поздравляю с покупкой. Давай проект "дрихТ копё" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 HDRinge, ну задні дверцята можеш на халяву забрати в зборі,крила пороги це так, але я вже не раз помічав нові в т.ч. радянські і тут на форумі, а дно я не довіряю заводській товщині металу, то робив з товстіших листів 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Yurec77, пасибо, Юрко) но я люблю сток))) PavelV, дякую, Паша) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Поздравляю с покупкой.Давай проект "дрихТ копё" это я предлагал, не хочет) ну а вообще будем верить и ждать шестерку, а то копейка не серьезно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах