Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 29 березня 2013 (змінено) І так почну..) Після того,як здав на права(2002),їздив разів так зо 5,при цьому по пересічній місцевості,в місті не наважився б)Бажання мати власний автомобіль було присутнє завжди,а коли зявився син,воно стало необхідністю,так як їздити за місто з дитиною маршрутками не зовсім айс.Минулого року придбав велосипед,за рік накрутив 3200км,зникло відчуття страху їзди по місту)От і настав час купівлі автомобіля.Усвідомлюючи те,що прийдеться заново вчитися,не шукав чогось дорогого,і зупинив свій вибір на Жигулях першої моделі.Чомусь найбільше подобається вона з класики. Отже,тижня 4 тому,за рекомендацією співробітника,був куплений даний автомобіль.Куплявся в Червонограді,в друга мого співробітника,він відїздив на машині 2 роки.На момент покупки машина була пофарбована(таке враження що пензликом),кузов майже не гнилий,єдине що варив його якийсь криворукий зварник-права сторона мабуть була вдарена колись,мінялось переднє і заднє крила.Зазорів між дверима майже нема,при відкриванні задньої правої дверки відбувається скол фарби об передню.Доречі,після того як відкрив ту же задню дверку,закрити її так і не зміг.Ходову треба перебирати,при русі,відпускаючи кермо,машина втікає вправо.По дорозі додому перестали працювати двірники,погода була паскудною,після кожної фури зупинялися витирати скло.І так 90 км.Машина зразу поїхала в село,де і знаходиться зараз,чекаючи погоди,для подальшої діагностики ходової і її перебірки.Фото тижневої давності: В планах: -діагностика і перебірка ходової -всі замки -склоочисники -салон привести до нормального вигляду -і т.д. Змінено 29 березня 2013 користувачем Drumandbasser Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 31 березня 2013 Drumandbasser, вітаю з покупкою! Хай служить! Відносно діагностики і перебирання ходової згідний на всі 100. Перед перевіркою ходової прокатайся ще раз, довівши тиск в шинах до норми. Бажано, щоб тиск у шинах і справа, і зліва був однаковий. Тоді копай далі. Для їзди по місту (по Львову зокрема) бажано поставити праве зовнішнє дзеркало заднього виду. Як потепліє, постав машину на яму або естакаду і перевір дно, особливо під ногами водія, переднього пасажира, понад системою випуску відпрацьованих газів, під баком і запаскою, чи нема іржі або гнилі. Ну і бажано заантикорити або освіжити антикор. Це вже по обстановці. Ну і ще бажано для профілактики поміняти масла в моторі, коробці передач, задньому мості, всі фільтри, антифриз і гальмівну рідину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 бажано поставити праве зовнішнє дзеркало Зеркало є,воно просто відпало в процесі колхозного витирання скла шнурком на ходу)))Вже прикріпив його назад)На рахунок масла,то сказали,що міняне 1000 км назад,а приводу не вірити немає,так як купував в друга співробітника.Хоча хз)))Може і є сенс замінити масло. відтер решітку від фарби,хром на 95% збережений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 потолок крутой)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 Drumandbasser, вітаю з купівлею радянського констуктора): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 потолок крутой)))) згідний,за таке фарбування я б фарбопульт забравHDRinge,дякую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
radiomen 4 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2013 Скорше за все, передня панель ще рідна. Хром молдінги на порогах збереглись. Це рідкість. Хай живе копійочка і радує свого власника... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2013 radiomen,дякую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2013 Всім привіт,не встиг привести до людського вигляду свій копендос,як тут запропонували мені ваз 21063,83 року випуску,їздив дідусь,ще в рідній фарбі,максимум збережений хром,все ніби нічого,але треба переварити нижні лонжерони,так як балка прикручена болтами навскрізь,бо дідусь її вирвав колись.По машині треба замінити задній циліндр,бо потік,можливо перебрати ходову,ну і робота з переваркою лонжерона.Сказали мені 2 к грн за роботу плюс до того нова балка.Хз.Порадьте чи варто брати.А,ледь не забув,за машину просять 1к уе.Фото додам завтра) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2013 За такі гроші начебто й непоганий варіант. Шланг сапуна підключений до каструлі повітряного фільтра - це вже добре, значить, мотор ще поживе. А як загальний стан днища? По трансмісії нічого не треба робити? Ще можеш подивитися на інші машини за таку ж ціну і порівняти їх техстан. Те, що в машини був 1 власник, це також добре. Поцікався, може той дідок трохи скине, і ще раз подивися на неї. Можеш взяти з собою на оглядини досвідчену людину, хай теж гляне, може, знайде щось таке, що ти не помітив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2013 якась вона стрьомна ще в рідній фарбі горшок фари і кронштейн омивача заляпаний краскою!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2013 Два конструктора для начала- это перебор! вам и с одним проблем хватит. Насчет ,,все родное,, это значит ,,все гнилое,,! Удачи в выборе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 горшок фари і кронштейн омивача заляпаний краскою!? от з цього і випливає, що вона підфарбовувалась... але чому, це вже треба досліджувати. Але мені здається що за 1К варіант хороший. Була б така в Києві, поїхав би і купив одразу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 от з цього і випливає, що вона підфарбовувалась... але чому, це вже треба досліджувати. Але мені здається що за 1К варіант хороший. Була б така в Києві, поїхав би і купив одразу ну вона за 30 років і підмарафечуваласьне раз ,але все робив дідусь сам,в тому числі і підфарбовував За такі гроші начебто й непоганий варіант. Шланг сапуна підключений до каструлі повітряного фільтра - це вже добре, значить, мотор ще поживе. А як загальний стан днища? По трансмісії нічого не треба робити? Ще можеш подивитися на інші машини за таку ж ціну і порівняти їх техстан. Те, що в машини був 1 власник, це також добре. Поцікався, може той дідок трохи скине, і ще раз подивися на неї. Можеш взяти з собою на оглядини досвідчену людину, хай теж гляне, може, знайде щось таке, що ти не помітив. дідуся вже немає.через те і продають;продає,внучка,їздити не вміє,отже машина не потрібна їй,мотор відкапіталений,по ходовій втулки і сайлентблоки можливо треба буде перебрати,єдине що непокоїть це варка лонжеронів,але думаю за 900 можна було б вторгувати,шісток в такому стані за таку ціну не зустрічав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 дідуся вже немає.через те і продають Тут нужно задать вопрос по поводу документов,если внучка не переделывала документы после вступания в наследство,то как бы хорошо дедушка за машиной не следил то ездить на ней нельзя,можно загреметь на штраф-стоянку!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 3 травня 2013 з документами все гуд,новий техпаспорт,номера,і власниця внучка,тут єдина проблема це тільки тех стан,тобто варка лонжеронів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 3 травня 2013 обивка багажника светла даже)))) да и номера старого образца. почему бы и не взять?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 3 травня 2013 950уе)взнавав вартість роботи-2к грн.думаю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 3 травня 2013 з документами все гуд,новий техпаспорт,номера,і власниця внучка,тут єдина проблема це тільки тех стан,тобто варка лонжеронів Если по документам всё нормально,то приварить новые лонжероны это у нормального сварщика максимум сутки работы,двери открываются нормально лобовое не вылазиет трещин по крыльям нету...тогда не всё так плохо как ты думаеш,если конечно нет других проблем!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 3 травня 2013 Лонжероны отдельно негниют... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 22 травня 2013 Давно не писав я тут)Отже,купівля 21063 відклалася до кращих часів,Зараз.потроху,за наявності вільного часу доводжу до розуму 2101.Власне що було зроблено: -укріплено лонжерон,в місці кріплення рульового редуктора,там тріщина була,вирішили проблему за допомогою металевої смуги товщ.6мм,шкода фото не встиг зробити.Пластина не проварена,прикрутив її як проставку,болтами,які кріплять сам редуктор.Як буду варити солдатик,заварю і її; -перебрана ходова,замінено не все,лише те,що було в найкритичнішому стані:зігнута задня тяга,через що машина їхала вправо,передній наконечник,зроблено норм кріплення для глушака-вже не затирає до хрестовини; -зробив задню полку під динаміки,була погана погода,от і сидів в гаражі пиляв:кілька фото: Вирішив трохи відновити торпедо-була тріснута в кількох місцях: Шпаклюю тріщини і лишні отвори,яких наробили достатньо Відчищена і наново пофарбована попільничка) Фарбую Пофарбував Торпедо встановлена Якось так.На вихідних накрився бензонасос,цих вихідних буду ремонтувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 22 травня 2013 Какая краска? Под солнышком,с торпеды она слезит!(с пепельницы тоже) Р.С- полка хорошая,но динамики я бы развернул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 23 травня 2013 Фарба акрилова Mobihel,буду надіятися що не злізе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 23 травня 2013 Я красил блестящие пластмаски,что идут по торпеде и пепельницу краской ,,под металлик,, названия непомню,но дорогая(в балончиках)- начала облазить и потускнела года через три. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 23 травня 2013 Ці пластмаски я теж фарбував балоном деколак,а саму панель трохи дорожчою фарбою.Ну але 3 роки теж непоганий термін як для власноручновідновленої торпеди) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах