Перейти до публікації
Stronger

Общение по-Донецки

Рекомендовані повідомлення

на счёт запчастей конечно это больная тема очень уж трудно найти запчасть нужного качества

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

на счёт запчастей конечно это больная тема очень уж трудно найти запчасть нужного качества

Ага! Надо будет еще попробовать старую помпу восстановить. Сальник новый есть, подшипник конечно разболтаный, но как запасная пойдет чтобы домой доехать.

Поділитися повідомленням

та не заморачивайся с ней не стоит она того та и вряд ли получится если уж тем более подшипнику мясо. а доехать до дому и без неё можно главное водой запасаться а она как бы не дефицит везде найти можно бывает просто очень часто останавливаться и доливать приходится.

Поділитися повідомленням

та не заморачивайся с ней не стоит она того та и вряд ли получится если уж тем более подшипнику мясо. а доехать до дому и без неё можно главное водой запасаться а она как бы не дефицит везде найти можно бывает просто очень часто останавливаться и доливать приходится.

Тоже вариант, но если не далеко ехать.По городу ездил 5км туда-обратно даже не замечал что течет, быстро все высыхало. Уровень понижался слегка в радиаторе, так думал что наверное в прокладке гбц проблема.  А летом ехал на море с капающей помпой - теперь все днище в ржавчине и на генератор тоже течет, его то полностью не закроешь тряпками, а это стремно как-то..

Поділитися повідомленням

до войны ездил в Щюрово с дома, так у меня на подъезде к Клебан Бык потекла помпа, я минералки долил и доехал до колодца, там по пути был, не помню как город называется. запасся водой и доехал до Щюрово там мы с братаном 2 ящика пива (2х литровые пластиковые) выпили и в эти бутылки я с собой воды взял на обратный путь. так около 5 литров всего за всю дорогу долил, остальные привёз с собой. тут уже дома (в Донецке) менял помпу и опять тосола залил правда сначала систему промыл водой с лимонной кислотой. Ничего тут не надо боятся. один нюанс под капотом всё засрано было от тосола. к другану приехал у него кёрхер помыл и всё отлично

Поділитися повідомленням

Ничего тут не надо боятся
Мій товариш також не боявся. Вода вимила змазку з підшипника. Той заклинив і крильчаткою повністю розмолотив корпус. А вентилятором побив радіатора.

Поділитися повідомленням

так тут раз на раз не приходится. и нужно ж следить чтоб звуков посторонних небыло

Поділитися повідомленням

Народ хелп. Є хтось зі Славянска а бо кому недалеко.

Краматорск рядом. а что случилось? 

Поділитися повідомленням

где в Донецке бесплатные эстакады в буденновском районе есть?

где в Донецке бесплатные эстакады в буденновском районе есть?

Поділитися повідомленням

прогрес... телега, вайберы и все остальное... печалька. я иногда даже теряюсь иногда, кому куда писать...

Поділитися повідомленням

я активный.

человеку коляску помогал купить тут.

но вы меня бл* ограничили! что тут писать кому если такая дискриминация. 

Поділитися повідомленням

Ребят, кто бывает в Донецке и делает передачки на Украину? Нужно выкупить одну небольшую запчасть и отправить в Харьков!

Поділитися повідомленням

@Gutman,ехх! веселі були часи - блокпости, черги по 6 годин, контробас, романтика! :ay: .  Везу лампочки і фари на копендос з Мариуполя, укр.погранець каже не можно, це запчастини для танку. Я кажу це розходники, мені дировці весь час фари б"ють на їхньому блокпості, (типу як).  Вродь пропустил тоді.

Більше я так відкрито нічого не возив, все ховав як слід.  Одного разу цілий комплект ГБО провіз з Нової пошти Курахова у Донецьк. Так ховав усе ретельно за гаражами, а вони на блокпосту навить не пошукали, ім похфіг було :multi:

Одного разу так сховав дирський ТПшник у кошельку, що погранець його навить не знайшов, а тримав кошелек у руках при цьому! О то адреналин в мене тоді зашкалив! :lol:

Потім к 2018-19 року черги стали такими непрохідними що не можливо було на машині за добу проїхати в один бік, пішки скоріш виходило. Кидали тачку на дировськом посту, проїзжали маршруткою туди-обратно, у вечорі поверталися, їхали додому на тачці

Вже не дуже пам"ятаю... У батька така заморочиста система була щоб українську пенсію не просрати, треба було раз на 50 (кажись) днів зробити проїзд туди-сюди через блок пост, а ще раз на 90днів вже з"витися у банку на їдентифікацію.  І о то я тоді вираховував ці хфази луни щоб одночасно не їздити дарма і не забанили у пф. Вродь даже получалося, за одне і собі щось притараканював з Розетки чи як там його вже не пам"ятаю сайт був, якусь залізку цікаву :multi:

А потім гвірус і все закрили як виявилося на завжди. :br:

-------- Одного разу їдемо у вечорі через дирській пост, там уси вхлам п"яні.  Стоять 10 дировцев з калашами вздовж поста з інтервалом 5м. Перший тормозить, відкрий багажник!, проїзжай, Другий через 5метрів тормозить,  відкрий багажник!, проїзжай.  Третій... теж саме. ...  О так от заглуши, не забудь ручника, вийми ключа, вийди, всунь ключа в багажник, закрий, сядь заведи, проїдь 5м, заглуши, ручника... уффф!  щей ці зі шмайсепами щось оруть на мене, жах, ключ весь час не попазає!  До 10го підїзжаю, він не дивиться з кимось трендить, чекаю, чекаю... ничого, ладно поїду. Раптом він як зоре, ТИ КУДИ!! і давай у мене цілитись. Кажу мене дивились вже. А Я ЩЕ НЕ ДИВИВСЯ! Без приказу не можно рухатися!!.. Адреналін з вух вилівався просто)))  Зробив тоді крючка на проволці щоб багажник закривати і не защілкувати, а чепляти за бампер. Корисна приспособа вийшла.)

Поділитися повідомленням

------- Ще історія:  У 19му бахнув вірус і під цю марку зачинили укр-днре блокпости.  А мені у 21му 45 стукнуло, фотка у паспорт тобто.))  О то собралися і поїхали. До тоді ще українського Маріка.  По нормальному 150км. Але ж зачинено.  Треба було Донецьк-Новоазовськ-Таганрог(туди мені треба теж було)-траса м4 до ЧертковоМелового- по Луганській області -Рубіжне-Кременна- Северодонецьк (жодного міста не пам"ятаю, але у Севі класну шоколадку купив рошен, в рашкє тиких нема))  -Ліман-Сов"янськ-Краматорськ-Крахове-Волноваха-Маріуполь.  1600км у один бік.   :bw:  Заправлявся до повного у рашкє, в Україні дороговато було.  А от дорога по Україні на 100500% пиємніша, машин майже жодної, їдеш-кайф ловиш. Навпаки м4 це жах, це 800км фур рухаючихся з дістанцією 0,5м без промежутків у 3 ряди. І всі злі, наглючи, гонять під 150 і більше. Увесь час на обочину викідали.  Сам не розумію як прохав цей кішмар рашку  :bm:  Інщі дороги не кращі.

Зробів паспорт десь за тиждень і 800гр і додому тим же маршрутом ще 1600км.  Все на старенькому копендосі)).  На зворотному шляху купив нові колеса у Таганрогє белшина. Старі знайомий глянув, каже вони в тебе квадратні, як ти їздиш взагалі!. :multi:  Так вони ж ще з совка їдуть, усі у наварці о то :ay:  

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз