Перейти до публікації
werty

Наша " Чайка 01"

Рекомендовані повідомлення

werty, Як там вода, бо я був Боровицi, то не сподобалась вода зелена, а в районi Орбiти вода чиста.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
baycer, Ні було все ок!!! В останній день пригнало , але вже було байдуже бо збирались додому!!

Поділитися повідомленням

werty,Витя,я вам завидую белой завистью.Я в этом году с семьёй даже не купались!То война,то финансы,сейчас всё вместе.Фото-супер,налипки,агонь!

Поділитися повідомленням

Привет всем!!

Давно мечтал о таких штуках!!!! Ибо машинка в стиле рестомоб то тот фактор что они не оригинальные меня не смущает!!!! Спасибо моему другу Андрюхе!! За подаренный дивайс!!! Ну очень понравились!!!

Зображення

alexart, Сань , держитесь там!! Может ***ло отступит уже ... И все скоро наладится?!*(?! За комент спасибо!!

Поділитися повідомленням

baycer, Да вовсе нет!!!:multi:

Они есть в свободной продаже!!! Правда не знаю где!!! И все желающие которые отреклись от канонов стока и приняли веру рестомоб, могут себе это дело прикупить и устанавить!!!:multi:

Поділитися повідомленням

Привіт Всим!!!

Мабудь прийшов час обновитися.....

Назвем це" Радості та розчарування Осені"

Як і писав вище накрилась четверта пердача в кпп, з неї все і почалося....

Поїхав до майстра, він відповів що дуже занятий..... і машина може простояти на ремонті і місяь , бо це його не приорітетна робота и КПП він займається тільки у вільний час.... Місяць без машини це круто , подумав я.. І зрозумів що потрібна інша коробка яку можна за пів дня поставити і поїхати далі!!

За пару днів я знайшов пяти ступку на якій вибивала перша швидкість.... Але потрібно було на ту автівку на якій вона стояла поставити 4 ступку, а цю забрати....

В Атонаєздніка була куплена необхідна коробка, яку я завіз своему майстрові, який на диво через неділлю виніс вердикт що без заміни вилок і муфт її на довго не вистачить, та і взагалі краще пошукати іншу бо підшипники вже не айс та і багато чого йому несподобалось, а незаглянувши в коробку я людині її поставити не міг!!! Поїхав подивився на власні очі , так дісно взагалі не свіжа... Але було принято рішення її відремонтувати!! Що майстер Успішно зробив!! " Успішно" Але він попереджував!! Цін не буду писати............

Тепер я маю дві пятиступки ВаЗ Ура, радості без меж!!! що правда обидві з поломками.....

Знову до майстра, але вже пятиступку, що виміняв!!! Через дві неділлі висновок!! Шестерня першої , шестерня другої вилка , два сінхрои та муфта, сальніки та прокладки то зрозуміло!!

Зображення

Згадавши майже всю ненормативну лексику почав шукати запчастини , Дякуючи Артем 222 та Запчастяп ЗП ЮА все знайшов!!! Ще через дві неділлі коробка Була повністю зібрана і провірина на стенді!!! Все гуд!!!

Вранці поїхав на естакаду і за пять годин в мене вже стояла відремонтована КПП!! Все пройшло гладко аж здивувався!!

Зібрав інструмент, помив руки , перекурив... Зїзжати з єстакади, а тут облом....... Невключаються усі передачі окрім четвертої!!! Коли двигун не заведений , включаються усі , все добре!!! До щеплення навідь не торкався.....

Промучившись ще пару годин з регулюванням щеплення , зрозумів що нічого невийде, згорем пополам зїхав з єстакади, добрався до гаража!! Без настрою і у весь в непонятках поплавшудив додому!!!

Ранок... Звісно в гараж!! Мозги за ніч опухли від думок... Звонок майстру, нічого не дав , він тільки підтвердив що трабл зі щепленням......

Сів я в машину , ВИЖМУ ЩЕПЛЕННЯ відпущу чую що нема характерного шуму як для нейтральної передачі...Так мабудь разів пятнадцять.... І опа , щелчек , незнаю може" КЛАЦ" і все працює!!! Всі знають яке то почуття!!!

Але думка промайнула , або щось відпало, або стало на своє місце....

Пару вихідни їздили з Ксюхою по справах… Все добре!! Думаю мабудь все таки стало на місце....

На третій раз виїхавши в місто по справах, на світлофорі трогатись, але знову немає щеплення і передачу включити ну ніяк...... З кучею слів які по амереканські звучать як ФАК ФАК ФАК поїхали далі , усим відомим способом!! Добрашись до місця тимчасової дислокаціїї , обходячи машину я побачив як з заднього правого колеса валить невеликий димок..... Так заклинили колодки.... Пороблено ......

Повертаємось сідаємо , ключ на старт , а замок заклинив намертво ні на міліметр не провертається.... Я вже навідь і не матюкався.... До багажника , взяв молоток викрутку, знявши кожух за лічені хвилини позбавився сікретної частини замка!! А шо майстер!!! ))) Взяв її до рук вставив ключ , а вона працює як нівчому небовало....

В чому тоді причина????

Підсказка ,,,, За дві неділлі перед цим я в МАН поставив жигульовський замок.... і в спешці просто перепутав звязку з ключами ... А шо , майстер!!! )))) Чи всетаки порроблено????

Зробивши всі справи не звераючи уваги на Чайку … Загнав її в гараж і пішов до дому, де вже чекала моя люба дружина та смачна вечеря!!

Понеділок … Десь в дванадцять годин телефонує товариш в якого я виміняв 5 ступку і говорить що та коробка якуя йому поставив накрилась…… Пошук на форумі …. Купляю ще одну на запчастини з надією що там буде необхідна запчастина для ремонту 4 ступки!! По всих описах товариша я вирішив що то був підшипник на промежуточному валу!!! Я не помилився , але товаришу стало лінь і він купив на розборці вже третю чотирьох ступку…… Питання закрилось!!

Вівторок….. З самого ранку звінок… Потрібно на три години дня бути в Чигирині… А Чайка то розломана!! Думаю без щеплення то можна і зїздити а от колодку яка заклинила і замок потрібно відремонтувати!!! Мерщій в гараж!! Заводжу , вижимаю щеплення , ФАК ФАК ФАК, Воно є!! Невірю , ще раз , Є!!! Ставив не було , а тепер є!! Живе своїм життям!!! Мозок чуть не вибухнв Але так нічого і не пояснив!!!

Заклинивша колодка відремонтувалась змазуванням тросу ручника , замок відремонтував шляхом перенесення штіфта який тримає сікрєтну частину на другу сторону ( засверлився і закрутив гвинтика , який сам в алюмінії нарізав різь) !! Час вже піджимав на скору руку поставив кожух і помилися на Славне Козацьке місто!!

Відїхавши від Черкас 30 км я почув і не тільки я якийсь грохіт в районі КПП чи двигуна….

Обдивився, все добре…. На холостих і перші 100 200 метрів тихо , потім Опяяяяять… Мозок мовчав, тільки здвигував плечами і говорив що може запитати у пісюна , можливо він знає що коється….

Ксюха запропонувала повернутися , на що я категорично відмовився і відповів що краще притягти її з Чигирина, зато виявити що мучить, чим так інезнати що воно і мати кучу непоняток куди лізти….

Проторохкотіло воно в обидва кінці дороги .. і нічого так і не вилізло…..))))

В Чигирині при крутому розвороті було таке враження що приклинили рульова колонка але потім стало все добре , тільки в Черкасах я замітив що не працю є вся гітара… ні повороти ні сигнал нічого……. Я чомусь згадав як я на швидку руку прикручував кожух руля……

Ось до чого приводить спєшка……

Зображення

Доєдиного дроту перекрутило.....

Доречі щеплення працює справно даже з таким грохотом…..

Ох і багато букв получається … Якщо хтось прочитає буду вдячний!!! )))

Пятниця було прийнято зняти кпп !! Знімав у сусіда на ямі все чьотко без проблем!!

Зняв коробку відкрутив від неї піддон але там все оказалось окей!!

Черга за корзиною!! Відкручую корзину…. Падає болт на дно ями , я його піднімати , а коло нього лежить якась зогнута буквою ЗЮ маленька залізячка…. Показую сусідові з підколкою кажу що з його машини запчастини випадають!!! На що він мені відповів що ця Зю є моя проблема яка торохкотіла і то включала то не виключала щеплення…

Дісно знявши всю корзину я побачив що ця запчастина лопнула і відпала ….. Вона тримає диск до самого корпусу…..

Зображення

Зображення

Корзину знайшов В Черкасах нову , навідь СССРовську , в понеділок все зібрав !!

Зображення

Диск, переклипав накладки!!

Зображення

Все вийшло на відмінно!!!

Вижимний хай і не іменитий але новий!!

Зображення

Збирав що правда в себе в гаражі , без ями , намучився так що ложку до рота у вечері донести не міг!!! Не знімайте коробку без ями!! Тяжко!!!

Гітару також замінив!! Дякую ЮСССР МОТО!!

Також замінив болтики на бризговиках , доставали вони мене!! Тепер з нержавійки!!

Зображення

Зображення

На форумі купив два тормозні барабани бо на очереді редуктор , то заразом щоб усе вже….

Ще придбав інжекторну педальку газу!!! Ксюха вчиться водити… Треба зробити щоб педалька була більш інформативна!!!

Був День Водія !! Дуже дякую за подарунки своїй любій дружині!!! Довольний шо слон!!!!

Це професійна болгарка Бош та шуруповер енхель!! Дякую Ксю!!!!

Зустрів близнючку Чайки , ну майже.....

Зображення

І ось таку київську красуню!!!! Дуже ГАРНА!!

Зображення

В АРАРАТ були придбані радянські вайти , так для колекціїї.... За що дуже вдячний!!! Вирішив знову попробувати, поставити вайти але вже сссровські на безкамерні краз диски!!

Чудо пришло!!! Зимові колеса тепер у своїй красі!!!!

Зображення

На швидкості в 140 км в годину нічого не повилазило!! Атлас це гімно!!! Шкода що немає альтернативи!!

Хотів поділитися!!.... Такий столик виходить із старої радянськї гладільної доски!!!

Зображення

Зображення

Ще приладнав знак аварійної зупинки... він то мабуть то і нафіг там не потрібний , але валявся під руками......

Зображення

Змінено користувачем werty

Поділитися повідомленням

werty, Витя, ну ты даешь! ремонтировать коробку - дофига бабла надо; как-то на своем коробке посчитал -ремонт обошелся почти 80 у.е.

Поділитися повідомленням

ajm, Та да Андрюх ремонтувати коробки то ппц.......

Я їх відремонтував три!! Дві пятиступки і одну чотирьох ступку, яка розвалилася..... Одна пятиступка пішла на продаж щоб хоч якось перекрити затрати, а з чотирьох ступок ( двох) , жалко було в метал я дружині на днюху змайстрував ось такого чувака.......

Дефектовка :multi:

Зображення

Зображення

Зображення

Ну і осіння фото сесія.......

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

baycer, Дякую!! Стараюсь.....

Поділитися повідомленням

Дмитрий08, Да никаких.....Хотя по задуму должен был петь песенку с днем рождения...Но я неуспел по срокам.......(((((((

anatoly4, Конечно , по ночям даже сеется!!!)))))))

Вчора щось неспалось в чотири ранку......Попалась мені книжечка, можна сказати Наша біблія, або камасутра ...Але була без обкладинки , вирішив нарешті щось змайструвати... Бачив у сусіда що обкладинка повинна бути червоного верніше бордового кольору, аледе взяти в чотири ранку такого картону????

А ось шматок бархату знайшовся......Видавнитство Транспорт 1974 рік....

Зображення

Зображення

Зображення

Шкода що фотік не може передати натуральний колір... але всеодно залишу це тут.....

Поділитися повідомленням

werty, Витя, с праздниками - и прошедшими, и наступающими

Камасутра ваза нормально получилась :ay:

Поділитися повідомленням

В мене така ж книжка є, тогож року і видавництва). Обкладинка сіра. Нажаль не всі сторінки є(

Поділитися повідомленням

Попроси Витю - отсканит страницы которых у тебя нет. Потом вклеишь себе.

Если не много конечно :).

Если нужно, я Вите помогу со сканом.

Поділитися повідомленням

ajm, Спасибо, взаимно!!!

Andriy1352, Можна і відксерити потехеньку..... якщо бажаєш.......

Обновки......

Давно хотів замінити на решітці болти кріплення .... Так звичайно на нержавійку , але неміг знайти , Дрібничка але приємно... Інколи навідь у веломагазині можна щось знайти в автівку)))))

Зображення

І головна обновка , якій завдячую Варягу Колі !!! Коля дякую ще раз!!! На тебе чекає невеликий подарунок!!

Якого кольору вони будуть, я думаю всі вже здогадались.... Ідея не моя, а Пістон 013 !!!

Зображення

Звісно це не повітрязаберачі а пилозбирачі але не відмовлюсь прикрутити дану деталь до автівки та щей такого козирного кольору в який вона навдовзі трансформується...)))

Поділитися повідомленням

Давно хотів замінити на решітці болти кріплення

а ті болти ржавіти не будуть? чим вони покриті? а то я собі поставив на номера такі подібні - поржавіли :(

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз