Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 werty, а, тогда ждем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 Ниче так мероприятия. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 Доделал Судите...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 Красота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 Классно с чехлом на кпп получилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 20 травня 2014 Nick_zp, RusLi, serЁga, Спасибо!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 20 травня 2014 агонь! А ти на ній в дощ чи сніг їздиш? ПС: фонарики в двері є) залишилось один чохол найти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 20 травня 2014 Очень даже прилично всё!Мне нравиться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 20 травня 2014 Це вже так допекло, що вже хочеться придбати гарну квочку та сотні півтори курчаток до неї...і почати боротися за цілістність та незалежність нашої Батьківщини. Не только тебя одного такие мысли посещают А машинка симпатичная 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 22 травня 2014 (змінено) HDRinge, Андрюх ну ти знаєш що машинка одна на всі случаї життя...... Звісно їзджу!!! Тільки грязну , мокру або в снігу в гараж не ставлю... Помию витру , тільки після цього!! Та і дуже якісна реставрація кузова тепер віддячує!!! Зварювальникник, мій товариш Юра заставляв в прямому смислі слова, розсверлювати вже готові деталі ,змивати заводський грунт і прогрунтовувати все по новій цинковим!!! Тоді я на нього дуже сердився, а зараз дуже вдячний!!!! За його роботу вже мовчу до останнюго не відступив від технологіїї та власних переконань!! Майстер - Ювілір!!! Распект йому!!! Ось тепер через пять років нічого не потріскалось , шпакля фарба на місці іржа не лізе і машинка має приємний вигляд..... такий сикретт.... За фонарики дякую!!!! Дуже!!! )))) Зкинь фотку помрію........ alexart, Сашка спасибо за положительный отзыв!!!! Стараюсь по немногу..... Автонаездник, Спасибо за поддержку!! Приятно находится в кругу единомышленников не только по эксплуатации авто но и по жизни!!! За симпатичный отзыв спасибо!!! аж лыбу потянул!!!! Змінено 22 травня 2014 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 23 травня 2014 Привет!! Сегодня наконец то дошли руки до реставрации уплотнительного колечка круглого зеркала!! С правой стороны как новое а от с левой время не пощадило и оно пересохло и начало высыпатся.... Стало черное и совсем некрасивое!!! Попытки чемто заменить результата не дали.... Три слоя лака для ногтей спасли ситуацию!! Не знаю надолго ли..... Но смотрится в собраном виде теперь по полному феншую!!! Может кому пригодится..... Слава погибшим героям!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 (змінено) Привіт Друзяки!!!:az: Хочу розповісти як минули прошлі вихідні..... В честь виборів нашого призидента я вирішив показати своїй Ксю частинку нашої Славетної Батьківщини України - Чигиринщину, з якої я сам родом!! Так так із цьго славетного козацького краю!!! Маршрут налічував приблизно 180 км та проліг по такому маршруту: Черкаси - Суботів- Чигирин - Черкаси. Зразу скажу що мій сюрприз удався і Ксю до останнього не знала куди ми мандруємо, поки я зовсім не забрихався, але тоді вже було байдуже бо все вже получилось....!!! Вранці підірвавшись погнався в гараж, аргументуючи це тим що потрібно причипурити Чайку, миж не можемо поїхати на вибори машиною яка вся в пилюці ))) ! А плани були такі що потрібно заправитись , та поїхати скупитись для пікніка, бо єкскурсія це добре але перекусити теж потрібно, і чому лишній раз на природі не піджарити хочаб сосисок!!!!! Заправився!!!! Виїзджаючи з заправки автошка , як говорить Призрак, якось невпевнено почала їхати.... Подумав бензин мабудь якісний.... але часу обмаль ..... Далі погнався в Сільпо , Скупився , і радісний по Ксюху додому, щоб поїхати на вибори... Виїхали , але Чайка уперто не хотіла їхати, їхала , але хай йому грець!!! Знявши кришку трамплера зрозумів що їй капець, замінив.... О начебто краще !!! Проголосували... Тепер можна і в мандри!!! Поки виїзджав із міста поміняв ще свічки , виїхавши зрозумів що і бігунку капець і його опору!!! Опір перемкнув дротом І вирушили ми далі!!! Машинка звісно не працювала як слід бувало троїла , бувало двоїла, але достойно витримала всі мої знущання і плагополучно привезла нас додому!!! По дорозі Ксюха обмовилась що мабудь пора їй час виділити, та трохи покрутити.... Начебто я їй часу не вділяю..... Але сказано , зоблено !!! Слово дружини закон!!!! В понеділок Були замінені такі деталі та матеріали: 1. Масло та маслянний фільтр. 2. Паливний фільтр( Інжекторний) 3. Кришка та бігунок траплеру. 4. Провода (Хола) 5. Свічки ( Денсо) 6. Прикуплена обратна магістраль для палива ( хочу поставити , бо чомусь вважаю що не зовсім правельно без неї)..... 7. Прибор для перевірки справності датчика хола , катушки, та комутатора( раджу всим) 8. Також була зроблена ревізія та чистка карбюратора... Тільки після цих маніпуляцій , та замін машинка стала гарно працювати!!! Ну звісно Заміна масла тут не причому))))) Ну і звісно пару фоток!!!! Так Вас зустріне Чигиринщина!!! Три криниці , Суботів Правда в кадрі не три а дві , ну на самому ділі їх три)))) Замітив що чомусь російська заплетина вся павутинням і вній мутніша вода.... З під криниць тече джерело, вода не просто смачна , а щей надзвичайно цілюща, раджу взяти з собою каністри!! Церква, Суботів , Яка є усипальницею Богдана Хмельницького А це Корчма де Вас смачно нагодують, ну звичайно козацькими стравами!!! Місце пікніка.., Доречі це бивша мотокросова траса, яка по сложності була дуже крута!!!! Найкрутіша чи то на Україні чи то в СССр.... Фортеця м. Чигирин Памятник Гетьману Хмельницькому!! Ну і ще пару фоток..... неможу втриматись!!! Моє захоплення , та моє Кохання!!! Кемпінг на виїзді з м Чигирин Ось так минув час!!! Слава Україні, нашій єдиній , та одній Батьківщині!!! Людина яка продала свою Батьківщину - нематиме майбутнього, а що найсумніше , нематимуть майбутнього навідь цілі покоління!!! Дякую за увагу... далі буде!!!! Змінено 30 травня 2014 користувачем werty 2 HDRinge та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 werty,с обновками!Красивые места на фото!А что за прибор для катушки,и т.д.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 да... на словах одне, а як фото побачив... красота)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 alexart, Спасибо!!! Сфоткаю вечером выложу!! Прибор реально хорош!! даже можно доехать с сгоревшим датчиком хола!!! И стоит копейки!! HDRinge, Таки да!!!! Ти вже скільки обіцяєш приїхати!!!! Запрошую в гості всих бажаючих, подивитися наші краї!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 werty,За тобой не успеешь читать,пока ответ писал,а тут новые фото.Красотища!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 Саня :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 werty, Фотки класс, мы своей компашкой туда тоже ездили места очень красивые. Прошлым летом у вас в Черкасах гуляли, детвору в зоопарк водили и т.д. Прибор реально хорош!! даже можно доехать с сгоревшим датчиком хола!!! Советую ещё один докупить если комутатор накроется на нём тоже можно доехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 (змінено) serЁgaА там два в одном!!! ))) Надо бьіло в личку постучать ... Чаю из рюмок вьіпили....))) Змінено 30 травня 2014 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 alexart, Сань вот такой приборчик!! Цена вопроса 20 грн!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 оу, кстати да, надо будет прикупить такую штуку себе. и не знал, что она есть двойная, спасибо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 Надо бьіло в личку постучать ... Чаю из рюмок вьіпили....))) Ну, думаю не в последний раз, когда нибудь выпьем, может ты будешь в наших краях... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 травня 2014 Emissions, Та нима за что!!!!! serЁga, Порукам!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 31 травня 2014 werty,У меня одинарный такой,надо двойной прикупить.Спасибо за фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 9 червня 2014 werty, фотки з Чигиринщини бомбезні! На Корсунь 21 їдемо?щоб ще крутіші зробити? Я давно хтів фотосесію наших машинок))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах