werty 447 Скарга Опубліковано: 17 січня 2015 Давно хотів замінити на решітці болти кріплення .... Так звичайно на нержавійку , але неміг знайти , Дрібничка але приємно... TVM, нержавійка!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 31 січня 2015 (змінено) Привіт Хлопаки!!! Постараюсь коротко.....Іжекторна педаль газу!!! Дійшли руки переробити педальки газу....Начебто все починалось все добре і надиво бистро , але потім все затормозилось! Можливо погано шукав або і дійсно інфи в інеті немає про установку данного девайсу але вчився на своїх помилках!!!! Перше.. Запутався трос при протяжці.... Зразу я незамітив , кронштейн кріплення другого кінця уже був виготовленній і закріплений на місці де кріпиться вертоліт для солекса!! Коли розпутав трос , кронштейн прийшлось зміщати на кришку, що мене дуже розчарувало....!!! Можливо було виготовить кронштейн таким чином щоб кришку клапанів не нівичити але ідея прийшла пізно..... Коли вже розпутав трос і переробив кронштейн , педалька була всеодно тугіше ніж педаль щеплення.... І тут я додивився що трос треться від моторний щит!! Отвір де входить рідна педаль зовсім незбігаєтьсь з тим отвором де має проходити трос.....Косяк номер два... Пересверлив!!!!! Але педаь туга знову.... Надзвичайно довжелезний трос...Вирішив що броблема іменно в цьому.... Укоротив ...І зрозумів в чому причина !! Коли купляв педальку мені подарили трос газу 2108 , напевне довго лежав, або від тріщини на кожусі увесь окислився хоча ще невстановленний дуже легко рухався в кожусі!!! На краю який заходить в сектор карбюратора як тимчасовий засіб розклепав мленьку гайку... Все нарешті вирішилось ,надзвичайно мягенько!!! але інвормативності мало !!! І втому причина основний вузол данного дивайсу!!! Це кронштейн!!! Тепер за сам кронштейн!! Якість просто огидна!!! Сам кронштейн при натисканні на педаль газу грає!! Його ніби викручує!!! Потрібно усиляти!! Втулки в кронштейні пластикові які в кронштейні не сидять плотно і в самих втулках теліпається і сам так сказати і вал педальки!! Потрібно перетачувати втулки і доводити і цей вузол!! вісьове зміщення взагалі капець , прийшлося підложити три шайби під шплінт щоб його позбутися!!Майже позпутися!! Виділю пункти правельної установки іжекторної педальки на ваз класику до карбу Солекс!! Як на мій погляд!! Можливо комусь це допоможе швидко все зробити і без косяків!! 1. Пересверлити отвір в моторному щиті для прокладки тросу . 2. Виготовити кронштейн і закріпити його в тому місці де кріпеться вертоліт для солекса. 3. Укоротити трос до потрібної довжини 4 На кінці який заходить в пластиковий сектор припаяти або заклепати заводський ролик!! Перед цим потрібно в ньому просверлити отвір який дорівнює діаметру тросу!! Можна приварити , як продінете трос в отвір ролика!! Я несміюсь таку технологію приміняв при ремонті тросіd які відкривають защіпки на Мерсовських кабінах грузовиків!! Але це при умові що ви маєте зварювальника - ювеліра як я))) 5. Переробити втулки в кронштейні на металеві або бронзові , що як на мене правельніше!!! Прицьому всі люфти зникнуть!! 6. Усилити сам кронштейн!!! Ось шість пунктів за якими переустановлю даннй вузол !! І Вам раджу!!! Хоча покищо це не вузол а .. " Инородное тело" ! І звичайно наскільки це можливо швидшого одуження нашому Петрові!!!! Хай Бог йому допоможе !!! Всим Мирного наба над головою, а ворогам мирної земельки!! Змінено 31 січня 2015 користувачем werty 2 Creativ4eg та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2015 А фото для наглядності? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 Andriy1352, тож добавив.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 werty, вже бачу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2015 werty, куди вже подів вуголок на ключі в задньому склі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2015 Piston_013, Та з тим маю проблему... вони постійно випадають мабудь потрібно замінити ризинку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 (змінено) Привіт.... трохи новин по машинці.... Хоч інколи доля і впихає палиці в колеса життя , але потрібно міняти спиці і їхати далі...... щеб бажано набиратися розуму.....!!! Хоча всі проблеми від нехватки того самого розуму та грошей.... ... звісно більшої проблеми чим російські війська на нашій тереторі немає , тож все остальне перемелеться в борошно і вийдуть смачні тістечка...... та і ту проблему ми здолаємо , бо ми Українці і ми на своїй землі!!!!! Вибачте відволікся.... Давнєю мрією зробити по машнці, був редуктор ВаЗ 2103 !! Ось нарешті !!! Стояв 01 і його нехватало по всх параметра... На форумі був придбаний 03 редуктор , але з поломками ..... Якими не знав даже продавець .. 100 грн не великі гроші подумав я ... і почалося!!!!! Коли розібрав , зрозумів що хана підшипникам.... Але то було не все.... З цієї всієї кучі металолому ,,,,,,получилось два відремонтованих редуктори , мій 01 На якому змінили один підшипник та сальник та 03 На якому замінили всі підшипники , вал та шестерні деференціалу!!! Ну і звісно сальник!! Сальник брав на Деталях самий дорогий , на що майстри тільки посміхнулись а потім сказали що вони теж течуть.... і вони зменшують довжини пружинок у сальниках !! Ось!! Показали пружинку із СССр сальників , так вона в два рази товстіша!! За шестерні деференціала, один підшипник 7707 дякую нашому Нікола!!! Чувак Молодчина!!!))) Щодо майстрів які регулювали редуктори , то покищо распек їм !! Все сподобалось!! Що дуже сподобалось так це те що вони при тобі роблять дефектовку все показують розказують!!! І ще вних помимо всих приспособ є стенд , для виявлення несправностей та для фінальної перевірки своєї роботи!!! Також у них можна порівняти полуося та замінити на них підшипники!! Чому покищо бо випробування я ще не робив в повній мірі , редуктор на обкатці, в нього нові підшпники, всі!! Вдалося купити ще есесеровські!!! )))) Попутно були замінені тормозні барабани, та првий тормозний циліндр!!! Він потік коли здвинув в ньому циліндрики , що дуже часто буває!!! Замінив на новий Мелітопольський...Можливо зря але так!! Барабани теж брав на форумі б/у , Але значно з меншою вироботкою чим мої , Значно!!! Помив , почистив ..... Ну і звісно пофарбував!! Ось так розбиралось.... Так знову без ями , але нічого..Що робити!!!??? Непофарбувати не міг , покищо загрунтував, буде літо потім!! та збиралось.... Незабудьте змазати сальнік полуосі , який доречі дуже добре заприсовувати головкою на 32.... Прокладки полуосі Куплені на деталі ЗП юа з меншим внутріннім діаметром , так що будьте готові !!! Покищо враження дуже приємні , передачі більш довші, я задоволений!!! Можливо буде і єкономія палива....???? За наводку по майстрам дякую ВАряг, Він також у них робив і залишився задоволений!!! а за транспортування мого металолому ВеЛИкЕ дякую Сервольф!! Накатався він сюди -туди немало!!! Вони знаходяться в другому кінці міста... Сірьож ,Спасибі!! В кого немає можливості відремонтувати редуктор в своему місті, селі, висилайте!! Але всі транспортні витрати за ваш рахунок!!! Це не комерція , просто клубна допомога!!! Ось поки все... Хай береже вас Бог !! І звісно нашу Неньку Україну!!! Всим Миру!!! Змінено 18 лютого 2015 користувачем werty 3 _ВаряГ_, HDRinge та baycer відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 фото не видно=\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Emissions, видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 baycer, теперь видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Дуже довго я шукав засіб який змиває смолу з соснових дерев... Кожного року в звязку з віїздом на ночівки вся машина була в смолі... То забуду накрити то лінь , ну і звісно печалька після відпочинку... Пошук на сайтах ніякого засобу який би діяв сто відсотково не дав... перепробував усе що було вдома і гаражі.... Останньою спробою став поліроль для шин на натуральній основі!!! Видаляє навідь ту смолу яка вже присохла і небереться до рук!!!!! На таких плямах потрібно зачекати 20 40 секунд , і плями як небуло!! Фото банки додаю!! 1 fiales відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2015 За наводку по майстрам дякую ВАряг, Рости молодцем)))) А взагалі за наводку то спасибі Андрюхі Дельфіну, він років 1,5 чи мо й 2 назад в них робив свою Нивку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2015 Подпишусь пробежал бортовик ,машина шикарная к машине отношение творческое, прийдет время буду консультироваться по хрому, понравились гайки на фальшдисках,такой вопрос есть ли потай для зажатия и откручивания? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2015 nalsur4, Как такового то нету , на конусах выступ в 2 мм . Закручиваю от руки, а если откручивать то на этот виступ , получается на конус ,одеваю пластиковую трубку и открочиваю!! Колпак дейстует как гровер!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 12 березня 2015 Якось замітив що великий хід педалі щеплення... Поліз підвести , а там все ГУД.... Трохи подумавши .... Ну вобщем не помилився..... Зпрацювання становило порядка 2.8 мм ... Разом з пальцем!! Палець поки лишив старий... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 werty, никогда не задумывался что оно там сработается. у самого сцепа как то не очень. думал что проблема в рабочем, но там все норм, оказывается эвоно как бывает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 15 березня 2015 У Камаза було придбане ось таке реле Працює на 5!! Проблеми всі з зарядкою як рукою зняло!! Все як по книжці!! Creativ4eg, Та да !! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 березня 2015 У Камаза було придбане ось таке реле Працює на 5!! Проблеми всі з зарядкою як рукою зняло!! Все як по книжці!! годная вещь говоришь? так куда таки тот проводок идет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Creativ4eg, на АкБ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Creativ4eg, на АкБ!!! типа помимо того что провод один от генадия идет на АКБ, к нему еще один на + падает от самой РРки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Да"! Может я и неправ, подключал методом соображений... Но все гуд!! Доволен!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Замки на резинку не нужны (уголки)? Могу кем то из ребят передать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 21 березня 2015 Дмитрий08, CСпасибо.. Ну там надо резинку менять......((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 березня 2015 werty,Витя,тебе колонки ещё нужны? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах