Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 (змінено) У меня Mann и North Sea 5W-40 02universal, в первом своем сообщении я перечислил все железо за две недели использования авто Что-то мне подсказывает, что это ещё не всё железо, а только начало Змінено 10 серпня 2013 користувачем Vlad007 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 _IGoROK_, ну да-зліва крейда. передавати не тре-є купа телефонів і скайп. я просто за то, шо ти земляк моїм родичам) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Все собрал, сменил сальник (он вроде ниче был но с намеком на запотевание, в общем перестраховался ) поставил подшипник, теперяче нужно зажигание толково выставить... Vlad007, таке життя... заипет - поедет на авторынок Andriy1352, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 _IGoROK_, я жінці розказав, то вона питала хто ти, з якої вулиці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Andriy1352, физрук местный, Игорь - так меня все знают... раньше жил на Садовой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Andriy1352, физрук местный, Игорь - так меня все знают... раньше жил на Садовой так і передам а щодо тахометра- в мене теж так було після встановлення БСЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Щаз как название темы сменю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 _IGoROK_, придумав щось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Та так для прикола... пчел я развожу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 то ти ще пасічник? Давай тоді тєму про вплив швидкості нальоту бджоли на швидкість втечі на жигулях)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 то ти ще пасічник? да много я чем занимаюсь Давай тоді тєму про вплив швидкості нальоту бджоли на швидкість втечі на жигулях)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 да много я чем занимаюсь а зара по-іншому ніяк, не виживеш, якщо багато не вмієш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Andriy1352, тут ты прав... уже и не знаю чем заняться - хорошо живут только барыги, самогонщики и торгаши Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Andriy1352, тут ты прав... уже и не знаю чем заняться - хорошо живут только барыги, самогонщики и торгаши це-точно, своїми руками багато не заробиш. а в вас там взагалі капєц з роботою. Жінка кожен раз як дивиться відео про зруйновані лисичанські заводи-плаче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Звезда полная... х.з. катался недельку на майские праздники по Подолью на велике - у нас таких домов нет, (у нас халупы) да и многое совсем по другому. Переименовали по моей просьбе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 _IGoROK_, тай дороги, я оце два тижні тому знов в вас був-від Солідара до лисичанська опа повна. а того року через Попасню об'їзжав, бо біля НПЗ взагалі дороги не було а де це ти по Подолью катався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Люблю туризм, особенно в пеших и велосипедных его проявлениях Весной проводили у нас в поселке Чемпионат обл. по велосипедному туризму! Катались по крепостям, старт с Тернополя, финиш в Каменце... Дороги - гауно, но к примеру конкретно в нашем поселке: поселок дотационный, кол-во асфальта считают по х.з. каким формулам, а поселок растянутый не на 5 км и в низине (вся вода к нам), дорогу отремонтировать нереально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 _IGoROK_, в нас теж правда ще не все залатали. а на Нижнє як, бо знов буду через два тижні, повезу жінку на терикони полазити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Andriy1352, в поселке дорог нет... это тебе 1000 км крутить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 навіть більше, до вас більше тисячі а потім від вас на крим, так що буде більше трьох тисяч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Яндек карта говорит 1000 У тебя наверное 5-я есть и на газу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 навігатор каже до Лисичанська 1024-так і є, плюс до Нижнього ще. без 5-ї не їзда на дальняк, яб для економії і сім поставив. Ніякого газу-тіки бензин, я люблю крутити мотор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Эх когдато и у меня будет 5-ая и газ тоже будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Эх когдато и у меня будет 5-ая и газ тоже будет обов'язково буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_IGoROK_ 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2013 Буду уже спать, спокойной ночи. ЗЫ будешь в Нижнем - заезжай в гости! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах