Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

понятно,значит я заблуждался,я ездил в одной реэкспортной на удивление тихий салон без дребезжания всякого,видно болеекачественно собраны они

Знаєш сам в цьому переконався,салон дійсно менше шумний як на простих,я десь читав,що самі німці їх ще доробляли.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Та ти не переймайся! Заходять сюди! Просто не всі оставляють коиентарі.

Тепер по суті - гарне авто! Якщо не військова тайна - за скільки виторгував?

Поділитися повідомленням

Kozak

А це напевно та машина, що продавалась на "АутоРіа"? Там за неї просили 3300. Зізнавайся, скільки виторгував! :D

Поділитися повідомленням

Чумак

Так це те авто ,спочатку він просив 3500,довго він не хотів спускати я чекав,я запропонував свою ціну(3100) він не погодився сказав ще почекаю,бо замало,це було до Різдвяних свят,а мені на цей час дуже требуло авто,пройшли свята він сам позвонив і 17.01.09 я її купив за 3000 уууу.о.,нормально?????

Чумак

У вас у Київі тепер за такі гроші можна купити щось краще чи не так?

Поділитися повідомленням

5.Ще одна проблема яку не вирішив,ремінь безпеки пасажира не витягується,ці інерційні ремні одна морока,чи можливо щось зробити?

Снимай, разбирай, смотри. Я снимал и разбирал свои, немного описания в моем бортовике.

Кстати гидрокорректор у меня тоже не пашет :)

И дворник работает только на левой фаре :)

Поділитися повідомленням

belorys

Привести її до належного стану,зробити косметику кузова(заробити арки,правий стакан,відполірувати,підвести поріг чорною фарб.),добре відмити мотор,замінити глушак,салон прибрати ну і по дрібницям.

Тюнінгів всяких з пласттіком не буде,хочу зробити акуратний вигляд,щоб було приєино для мене в першу чергу і люди сказали добре слово.

Поділитися повідомленням

:shock: А что с правым стаканом? На нем номер кузова набит, ваить его - иметь проблемы с ДАИ.

Поділитися повідомленням

Можливо не так виразився я мав на увазі той ,що в багажнику

Поділитися повідомленням

Сьогодні зробив тимчасовий талон і страхівку,ах менти поганий народ :x

Талон

Зображення

просто хвото,я якби покрасити середину диска в чорний,в кого які ідеї,чи не треба.

Зображення

Поділитися повідомленням

будет не очень.

Будет не то что "не очень" а будет калл. Это диски ВАЗ-экспорт, и паганить их я бы не советовал.

Поділитися повідомленням

Это диски ВАЗ-экспорт, и паганить их я бы не советовал.

Поддерживаю! Если не нравятся то лучше уж продай.

Поділитися повідомленням

Вони мені подобаються,продавати не збираюсь і красити також не буду просто хотів почути думку, іншу відповідь я і не сподівався почути:)

Поділитися повідомленням

Норм цена, сделаешь потихоньку!

08-09 отличная машина, как по мне основные минусы - задн крышка, скрипы в салоне(несложно исправляется), и для 08 - провисающие двери.

А плюсов много!

Поділитися повідомленням

руль очень славный) резинку снимал? заглянь под неё) там есть что покрасить или отхромировать до блеска)

Поділитися повідомленням

симпатичная машинка, тоже после копейки восьмёрку купил, разницу сразу ощутил, сейчас тоже доводкой занимаюсь, правда, только когда деньги появляются... 8) :git:

Поділитися повідомленням

Scrapez

Дякую,я також свою до розуму доводжу,але погода не дуже дозволяє

в гаражі холодно,але вибираю дні і по трохи працюєм.

За останній час зроблено таке:

рішилася проблема клинящого супорта правого колеса,а я весь час грішив на машинку ,що вона погано їде,погано розганяється. Також переглянуто за одно і задні барабани,колодки-норма,замінено рем.комплект торм.циліндрика занього правого колеса,підтянуто ручний.

Підварили арки і задній стакан,все прогрунтовано і затянуто шпаклівкою.Знято двері водія і пасажира для ремонту петель,дуже сильно провисають.Все ще чекаю тепліших днів для підготовки до підкраски і поліровки.

Перекинув всі 4 диски на просту резину,оскільки на зимових щей з шипами без снігу їздити не моживо,вони мені до весни ходову розіб'ють,а про всяк випадок на 2 диски 2106 кинув шиповку,коли випаде сніжок,тоді їх кину.

Фоток як таких нема,коли найду USB до телефона,кину більше,бо фоткав все на телефон,а ці з цифровика.

Вот такий вигляд арок до

Зображення Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.