Kozak 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2009 понятно,значит я заблуждался,я ездил в одной реэкспортной на удивление тихий салон без дребезжания всякого,видно болеекачественно собраны они Знаєш сам в цьому переконався,салон дійсно менше шумний як на простих,я десь читав,що самі німці їх ще доробляли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Та ти не переймайся! Заходять сюди! Просто не всі оставляють коиентарі. Тепер по суті - гарне авто! Якщо не військова тайна - за скільки виторгував? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чумак 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Kozak А це напевно та машина, що продавалась на "АутоРіа"? Там за неї просили 3300. Зізнавайся, скільки виторгував! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Чумак Так це те авто ,спочатку він просив 3500,довго він не хотів спускати я чекав,я запропонував свою ціну(3100) він не погодився сказав ще почекаю,бо замало,це було до Різдвяних свят,а мені на цей час дуже требуло авто,пройшли свята він сам позвонив і 17.01.09 я її купив за 3000 уууу.о.,нормально????? Чумак У вас у Київі тепер за такі гроші можна купити щось краще чи не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 5.Ще одна проблема яку не вирішив,ремінь безпеки пасажира не витягується,ці інерційні ремні одна морока,чи можливо щось зробити? Снимай, разбирай, смотри. Я снимал и разбирал свои, немного описания в моем бортовике. Кстати гидрокорректор у меня тоже не пашет И дворник работает только на левой фаре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
belorys 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 Козак,а какие планы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 belorys Привести її до належного стану,зробити косметику кузова(заробити арки,правий стакан,відполірувати,підвести поріг чорною фарб.),добре відмити мотор,замінити глушак,салон прибрати ну і по дрібницям. Тюнінгів всяких з пласттіком не буде,хочу зробити акуратний вигляд,щоб було приєино для мене в першу чергу і люди сказали добре слово. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Kozak Правильно, +5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Пару свіжих фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 :shock: А что с правым стаканом? На нем номер кузова набит, ваить его - иметь проблемы с ДАИ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Можливо не так виразився я мав на увазі той ,що в багажнику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 Kozak ААА, фух, это мелоч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 Сьогодні зробив тимчасовий талон і страхівку,ах менти поганий народ :x Талон просто хвото,я якби покрасити середину диска в чорний,в кого які ідеї,чи не треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 Kozak Не крась! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 WAZ +1 Kozak В фотошопе прикинь и посмотришь на результат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 WAZ +1 Kozak В фотошопе прикинь и посмотришь на результат +5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 будет не очень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 будет не очень. Будет не то что "не очень" а будет калл. Это диски ВАЗ-экспорт, и паганить их я бы не советовал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 Это диски ВАЗ-экспорт, и паганить их я бы не советовал. Поддерживаю! Если не нравятся то лучше уж продай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 Вони мені подобаються,продавати не збираюсь і красити також не буду просто хотів почути думку, іншу відповідь я і не сподівався почути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 Норм цена, сделаешь потихоньку! 08-09 отличная машина, как по мне основные минусы - задн крышка, скрипы в салоне(несложно исправляется), и для 08 - провисающие двери. А плюсов много! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 руль очень славный) резинку снимал? заглянь под неё) там есть что покрасить или отхромировать до блеска) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scrapez 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 симпатичная машинка, тоже после копейки восьмёрку купил, разницу сразу ощутил, сейчас тоже доводкой занимаюсь, правда, только когда деньги появляются... :git: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Scrapez Дякую,я також свою до розуму доводжу,але погода не дуже дозволяє в гаражі холодно,але вибираю дні і по трохи працюєм. За останній час зроблено таке: рішилася проблема клинящого супорта правого колеса,а я весь час грішив на машинку ,що вона погано їде,погано розганяється. Також переглянуто за одно і задні барабани,колодки-норма,замінено рем.комплект торм.циліндрика занього правого колеса,підтянуто ручний. Підварили арки і задній стакан,все прогрунтовано і затянуто шпаклівкою.Знято двері водія і пасажира для ремонту петель,дуже сильно провисають.Все ще чекаю тепліших днів для підготовки до підкраски і поліровки. Перекинув всі 4 диски на просту резину,оскільки на зимових щей з шипами без снігу їздити не моживо,вони мені до весни ходову розіб'ють,а про всяк випадок на 2 диски 2106 кинув шиповку,коли випаде сніжок,тоді їх кину. Фоток як таких нема,коли найду USB до телефона,кину більше,бо фоткав все на телефон,а ці з цифровика. Вот такий вигляд арок до Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 это шпаклевкой не лечится!!!! разве что стеклотканевой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах