quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 а не кого не смущает шо я молотком отлично размахиваю с 9 до 18.00 и за это мне денежку платят.. так че я не могу монтировкой размахивать - может она мне нужна как распорка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 может она мне нужна как распорка Между дёснами противника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 квитка размахивает угрожающе ломом? Я вижу где то так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Я вижу где то так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Николай-01, Чапаевка у тебя какае то вышла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 а не кого не смущает шо я молотком отлично размахиваю Не смущает - возбуждающе пугает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 возбуждающе пугает. quitka или кроль - мутант?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 извращенцы.. пошла спать - завтра на работу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 пошла спать Подожди меня, я тоже иду спать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 могу даже подвинуться - авось влезешь на наш диван))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 извращенцы Никогда! Ну разве немножечко... могу даже подвинуться Что-то мне жарко стало... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 включи кондер))) кстати ни у кого нет батона на водительск дверку? оригинал а не кооператив.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 включи кондер))) А нету! ни у кого нет батона на водительск дверку? У меня какие-то разные от 06 были. Но нужно искать, и смотреть на них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 там уменя на водительской двери какойто кооператив - отстает от филенки - реально ветер гуляет. хочу на оригинал поменять. п.с. все батоны одинаковые... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 реально ветер гуляет А откуда там ветру взяться?... Из-под батона.. все батоны одинаковые... Я имею в виду, что перед/зад, лево/право. Не знаю какие есть, но все разные. Нужно искать и смотреть на них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Всім привет. Встановлюю нову магнітолу і колонки під сідухи, заодно зняв ковра, зараз його в пральну машину, поки дружина спить. Зліва від педалі зчеплення, є дві шпильки, для чого вони? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Зліва від педалі зчеплення, є дві шпильки, для чого вони? Думаю що то під ножний насос омивача скла, я такий робочий бачив лише раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 [quote=Николай-01; Превед! Кагдила?:)multi: Та потихоньку вчера не успед написать,а щас уже на работе)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Я також бачив один раз на ваз 2103. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Думаю що то під ножний насос омивача скла Именно! У меня на поза-поза прошлой 21011 78-го года такой прибор стоял. Кстати, прикольная штука, при нажатии ногой ещё и дворники включаются, а силой нажатия можно напор воды регулировать. А машинка та ещё жива, у папы моего друга в Талалаевке катается, помогаю поддерживать в рабочем состоянии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Всім доброго ранку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Доброе утро, или уже вернее день)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Автонаездник, та нє, день в мене починається десь о 10 - коли вже зовсім проснусь, випью кілька філіжанок кави... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 кілька філіжанок кави Я уже одну выпил - один глаз открылся.. На очереди еще чашечка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Автонаездник, та я вже дві випив, наче обидва відкрились, але не до кінця - розчинна кава не то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах