Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 а я от сиджу на роботі і ламаю голову над важливим питанням... в "Ну постривай" у Вовка мотоцикл Ява чи все ж Іж? Трудяга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Автонаездник, одне другому не заважає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, машиною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Сходил в магаз за мороженном. Что то умерло бесследно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Что то умерло бесследно. непойняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 ява то сильно круто. иж) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 (змінено) непойняв И я не понял, одна упаковка осталась. Умерло и не зацепилось Змінено 5 серпня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Я начитався порад по встановленню магнітоли і ніяк не можу зрозуміти для чого на живлення потрібен провід в 16 квадрат і від аккумулятора? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 quitka, та моцикль то там крутий, але як на мене по формі більше схоже на П2 Автонаездник, треба було кілограмове брати baycer, від акума щоб не збивались налаштування, а 16 квадрат хз - в мене електровозним ПВЛТ 1.5 мм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 PavelV, особливо на фішках, ото квадратура, я не можу це зрозуміти 16 квадрат, я зараз буду підключати від підкурювача. До речі, якщо не секрет, ти де працюєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 ти де працюєш на разі останні два роки в "Benish GPS", інженером-електронщиком від прикурювача дуже не раджу, як екс-автоелектрик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 чому не радиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, подивись схему скільки споживачів разом з прикуювачем на одному запобіжнику, номінал цього запобіжника, і головне - товщину проводу який до нього йде. ну невже так важко протягнути один-єдиний провід до акумулятора? я б щей порадив його на окремий запобіжник садити, є колодки які в провід врізаються і в них ставиться запобіжник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, я тягнув від акуми але в розріз поставив кнопку збоку на бороді, щоб на стоянці не тягнуло енергію. Налаштовував при прогріві за хвилину. PavelV, на багатьох магнітолах вже є запобіжник на дроті живлення тіки скляний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Andriy1352, провід який? PavelV, дякую друже. Подаруйте защелку корпуса пєчки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, давай я тобі всю пічку, тільки без радіатора, подарую?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 та мені хочаб защелку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, нєє, нашо мені пічка без защолки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 облегчєна пічка, така тільки в мене є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 облегчєна пічка це як? така тільки в мене є ага, "така є тільки в мене і Майкла Джексона" © Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 народ. Кто в курсе цены лома золота??? Срочно надо.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 Автонаездник, як і ювелірка в залежності від проби. в гуглі по відповідному запиту одразу куча посилань... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 PavelV, Да знаю.. не в том дело, может кто с клубней занимается??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 А в кого можна позичити опрокидувачі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2014 baycer, такий як на втягуючому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах