Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, та шось замовк той замовник Николай-01, ти фото бачиш? Николай-01, треба деталь #4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Emissions, Веталь нет у тебя случайно бу комповского блока? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Ты не можешь скинуть на дворе не за горами 2015-й, а тут такое... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 ти фото бачиш? Тормозну систему заднього колеса бачу... та шось замовк той замовник Побухали.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 еп твою налево, взял расписал как сделать, нет всеровно берут и пихают ссылку с сраного альбома, я сейчас психовать буду, чего блин твердолобые такие? ну ааааааааааааааааааааааааааааа DiKing, в смысле? ты о системнике? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 треба деталь #4 В мене нема... В мене без цього всього вже. А навіщо усложнять, Макс?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, Николай-01,воно, те що на колодках лежить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 чего блин твердолобые такие? Опять грубишь? Не кипятись, бро! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Emissions, яка різниця звідки посилання? Фото видно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Опять грубишь? Не кипятись, бро! ну расписал же, делал инструкции, в картинках, КАРТИНКАХ мать его! для кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 те що на колодках лежить? PavelV, це шо за звір??.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Emissions, яка різниця звідки посилання? Фото видно?большая, если я поднял этот вопрос, то я ничего не вижу? PavelV, це шо за звір??.. забыл мой бортовик? тормозная система 2106, с подводящим механизмом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 ну расписал же, делал инструкции, в картинках, КАРТИНКАХ мать его!для кого? Ну что я могу сказать... забыл мой бортовик? тормозная система 2106, с подводящим механизмом. "Итогы подведём."(с) Лесь У меня такой запчасти нет - нив машине, ни вне её.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, суть вопроса я не понял, что требуется?) что сломалось, или что надо сделать? что бы было как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 тормозная система 2106, с подводящим механизмом. доречі, судячи з фото і товарів - самоподводящий механізм тільки в комплеті з такими колодками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 (змінено) Emissions, Это не мне нужно - смотри выше. Мне это не нужно. Это нужно НЕ МНЕ. Змінено 9 вересня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Emissions, ну яж бачу. PavelV, та я вже казав що треба по автомайстерням пройтись, зазвичац їх там як бруду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 доречі, судячи з фото і товарів - самоподводящий механізм тільки в комплеті з такими колодками ага, у меня такое стоит в паре с самоподводным ЗТЦ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, нічо, ще побанячим. Будуть інші замовники та інші причини що зведуть нас. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 у меня такое стоит в паре с самоподводным ЗТЦ) Шоб наверняка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352,ну в мене запасні колодки є тільки 01, 09 і від МТ Шоб наверняка? мабуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 і від МТ А МТ від колодок нема? Блін, хочу мотик.. Сусід днєпра продавав за 1200 грн, але я провтикав - не було грошей... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Шоб наверняка? ну так я же решил брать нормальные цилиндры, TRW, так что бы наверняка, и работает все ок. зато помню как вроде Оптимус Прайм говорил шото в стиле: "Не будет работать, системы не совместимы!11!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, а я свої старі на брухт здав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Я вообще только пару дней назад из подобного спора тут на форуме узнал, что бывают подводящиеся колодки в наших авто... У меня самоподводящие цилиндры всю жизнь - ЗАЗ, два москвича (412 и 2140) и вот теперь ВАЗ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах